Triplseven Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Svítí to vždy, když máš spínač světel ve třetí poloze. Jestliže máš aktivované denní svícení tzn.: světla svítí,ale budíky ne, tak to nesvítí (první poloho spínače).Jinak si myslím, že i ve dne je to dobré znamení o změně směru jízdy. Taky mě to napadlo že tu muže být dobré znamení o směru jizdy,ale spíš si každý řekne co mu to blbne atd a bude si tukat na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Spíš jde o to, že z výroby jak to mám já jsou ty mlhovky jiné resp. je tam slabší žárovka a je to tomu uspůsobené. Dodatečné napodobování corner funkce je pouze snaha a svítíte opravdu silnou mlhovou žárovkou.... na netu o tom píšou K osvetleni se sice pouzivaji mlhova svetla, ale jejich konstrukce je patricne upravena - predevsim parabola smerujici paprsky do spravnych mist. Dale je pouzita zarovka o vykonu pouze 35W na rozdil od standardnich 55W. Je tedy jasne, ze uz tak diskutabilni prinos mlhovek pri jizde v mlze je dale omezen a uprednostnuje se prave prisvecovani do zatacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Dostala mně ta formulace "diskutabilní funkce mlhovek v mlze" Tím autor myslí co? Rozhodně v mlze z možností, dálková, potkávací, mlhová ta poslední možnost vychází daleko nejlépe..už jen ke své poloze a rozptylu světla.. Ty první dvě možnosti jsou při opravdu husté mlze nebo sněžení takřka k ničemu. Tím samozřejmě nehodnotím, že užití klasických mlhovek s Corner funkcí je spíš na efekt, i když přínos tam určitě je, zdaleka ne takový jako u originál Cormer mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Dostala mně ta formulace "diskutabilní funkce mlhovek v mlze" Tím autor myslí co? Rozhodně v mlze z možností, dálková, potkávací, mlhová ta poslední možnost vychází daleko nejlépe..už jen ke své poloze a rozptylu světla.. Ty první dvě možnosti jsou při opravdu husté mlze nebo sněžení takřka k ničemu. Tím samozřejmě nehodnotím, že užití klasických mlhovek s Corner funkcí je spíš na efekt, i když přínos tam určitě je, zdaleka ne takový jako u originál Cormer mlhovek Autor se zminuje o corner mlhovkach a tim ze tam je slabsi zarovka a parabola vice do stran v mlze na tom budou lepe klasicke mlhovky vis? Ted jsem se vratil domu a pokazde kdyz se setmi ocenuju corner funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Autor se zminuje o corner mlhovkach a tim ze tam je slabsi zarovka a parabola vice do stran v mlze na tom budou lepe klasicke mlhovky vis? Ted jsem se vratil domu a pokazde kdyz se setmi ocenuju corner funkci když autor píše "uz tak diskutabilni prinos mlhovek pri jizde v mlze je dale omezen", beru to, že v té první části má na mysli klasické mlhovky bez corner.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 když autor píše "uz tak diskutabilni prinos mlhovek pri jizde v mlze je dale omezen", beru to, že v té první části má na mysli klasické mlhovky bez corner.. NN, jde o to, že corner mlhovky maj jinak parabolu a slabší žárovku, tedy v mlze to bude o něco horší jak u klasickejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 NN, jde o to, že corner mlhovky maj jinak parabolu a slabší žárovku, tedy v mlze to bude o něco horší jak u klasickejch Pokud vím, tak OII má v mlhovkách H8 a to jsou všechny 35W. Možná že mají Corner mlhy jinou parabolu ale žárovku určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ja som obzeral tie corner hmlovky - teda origo resp predošlé bez corner hmlovky som neštudoval tak pozorne - ale cornerácke majú žiarovku natočenú do strany resp von z auta a na vnútornej strane ta parabolka má väčšiu odrazovú plochu. Na Roome sú tiež origo 35W žiarovky, to som nevedel a do svojich HELLA som capol 55W a RJ je v poriadku takže ak nájdete 55W H8 tak kludne s ňou tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak Vám tedy nevim zda to ještě jsou mlhovky. když sviti vice do boku než před auto.Je to mám nakodovaný a jsem spokojen.A ikdyž to asi neni uplně ono.Protože to jsou mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak Vám tedy nevim zda to ještě jsou mlhovky. když sviti vice do boku než před auto.Je to mám nakodovaný a jsem spokojen.A ikdyž to asi neni uplně ono.Protože to jsou mlhovky. Ty mas MR08? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ty mas MR08? jasně, ale asi s obyč tady mlhovkovými parabolami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 odfoť jednu hmlovku z predu jasně, ale asi s obyč tady mlhovkovými parabolami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak jsem dneska ofotil mlhovku s corner funkcí, měl jsem u sebe jen mobil, ale tak aspoň takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 odfotil si to práve v osi žiarovky hehe a tak neni vidieť vyosenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) ja to nestihl nafotit, ale jede šikmo žarovka. A parabola směrem ke středu auta tam má plošku aby odrážela do boku.Ještě jsem na to koukal sice u romstra ktery to má z výroby ale mlhovky jsou stejne. Editováno: 13. Duben 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 takže jsou všecky stejné a fakt jde jen o kodování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 cornerky fungujou super... kdo nezná, nepochopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 cornerky fungujou super... kdo nezná, nepochopí... ještě kdyby se tak rozsvěcela i ta zadní, by se to dalo použít místo blinkru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 takže jsou všecky stejné a fakt jde jen o kodování? To silne pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 ja se špatně asi vyjádřil. Já je mám už nakodovány. Jen jsem chtěl říci že je to židárna od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) TAK TAKHLE a snad naposled... rozdílů vidím více než dost CORNER KLASIKA Editováno: 14. Duben 2008, autor: palmexman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Jojo paraboly jsou jine...to uz se psalo v popisu novinek pro MR07 By to chtelo postavit ve tme dve auta jedno s Corner mlhovkama a druhy bez jak velky je mezi tim rozdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak já mám tyto mlhovky Snažil jsem se okroužkovat tu plochu která zřejmě odráží světlo do boku. A jsou to mlhovky pro corner funkci nebo nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak já mám tyto mlhovkySnažil jsem se okroužkovat tu plochu která zřejmě odráží světlo do boku. A jsou to mlhovky pro corner funkci nebo nejsou? Corner! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.