palmexman Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Corner! JJ podle me jsou to taky corner:) Ale to bys mel vedet nejlepe ty sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Jelikož to nemám z výrobi tak to považuji za normalní mlhovky. Spíš považoval, ted už to jsou corner mlhovky.Tak a je to, Ušetřil jsem cca 2000 Editováno: 15. Duben 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jelikož to nemám z výrobi tak to považuji za normalní mlhovky. Spíš považoval, ted už to jsou corner mlhovky.Tak a je to, Ušetřil jsem cca 2000 Ze by davali do MR08 do vsech aut stejne mlhovky (pro Corner funkci), ale jen kdyz si to zaplatis tak ti to aktivujou...asi to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ze by davali do MR08 do vsech aut stejne mlhovky (pro Corner funkci), ale jen kdyz si to zaplatis tak ti to aktivujou...asi to tak bude. jj z devadesati procent je to tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 já mám taky Corner mlhovky z výroby, že Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 já mám taky Corner mlhovky z výroby, že Doli No jasně, hlavně ty zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ze by davali do MR08 do vsech aut stejne mlhovky (pro Corner funkci), ale jen kdyz si to zaplatis tak ti to aktivujou...asi to tak bude. Ukradli mi mlhovky, budu kupovat nový, tak se na to schválně zeptám, i když u mě corner funkce nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jo mám tam taky Corner mlhy, akorát je potřebuju od Zdendy nakódovat (až bude příležitost) , jelikož jsem ještě nekoupil "kódovač". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak to potvrzuju.. dostal jsem ty novějšího typu pro corner fuknci, aniž jsem o to žádal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jo mám tam taky Corner mlhy, akorát je potřebuju od Zdendy nakódovat (až bude příležitost) , jelikož jsem ještě nekoupil "kódovač". Staci zavolat a prijet do CB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak to potvrzuju.. dostal jsem ty novějšího typu pro corner fuknci, aniž jsem o to žádal. Ja taky potvrzuju ze staci vymenit RJ centralni elektriky a muzou frcet Cornery! Jo zatim jsem videl na vsech MR08 tyhle mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Staci zavolat a prijet do CB! Ja taky potvrzuju ze staci vymenit RJ centralni elektriky a muzou frcet Cornery! Jo zatim jsem videl na vsech MR08 tyhle mlhovky... No počkej, to tam mám dávat ještě nějakou novou ŘJ? Jinak řekni kdy a jsem tam coby dup, stejně máš ještě u mě za ty fajnový stříbrný udělátka na zvedání sedaček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 No počkej, to tam mám dávat ještě nějakou novou ŘJ? Jinak řekni kdy a jsem tam coby dup, stejně máš ještě u mě za ty fajnový stříbrný udělátka na zvedání sedaček. Jakej mas MR07 nebo 08? Co treba v patek?! Je mi jedno kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jakej mas MR07 nebo 08? Co treba v patek?! Je mi jedno kdy... Mám vyrobenou v 9/07 MR 2008. Nešlo by to dřív, já jedu v pátek ke tchyni:feve: na oslavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Mám vyrobenou v 9/07 MR 2008. Nešlo by to dřív, já jedu v pátek ke tchyni:feve: na oslavu. Tak to mas dobry! No ja nevim, rano asi pojedu do Prahy->Plzen. Tak jedine zitra nekdy rano. Nebo pak ve ctvrtek kolem ctvrty-paty az pojedu z Plzne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Máte to těžký s tím časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak to mas dobry! No ja nevim, rano asi pojedu do Prahy->Plzen. Tak jedine zitra nekdy rano. Nebo pak ve ctvrtek kolem ctvrty-paty az pojedu z Plzne?! No v ten čtvrtek by to šlo. Já ti ve středu navečer cinknu, jo? a domluvíme se víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Máte to těžký s tím časem Tady uz ma nekdo nakodovano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 No v ten čtvrtek by to šlo. Já ti ve středu navečer cinknu, jo? a domluvíme se víc. Jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tady uz ma nekdo nakodovano... psssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 psssst Se máš. Ale je to paráda co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 je to parada a je to oživeni.V týdnu zamnou jel od letiště až na Vypych S2 a měl to taky.Fakt super na pohled.Budeš spokojen!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jo, už se těším, jenom doufám, že tam mám tu správnou ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jo, už se těším, jenom doufám, že tam mám tu správnou ŘJ. Máš MR 08? Máš, tak máš i spravnou jednotku.Tak se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Dobrej dotaz.... 1. Kde se da sehnat nova RJ za rozumnou cenu.... Podotykam NE KRADENA !!!! Nepodporuji tyhle veci. Pac bych jednou mohl koupit cast milacka nekoho odtud o)) 2. Staci prehodit a nakodovat a je to ? Nebo se musi nejak vice seznamovat s CAN sbernici ve voze ? 3. Ano vsechny MR2008 maji jak mlhovky tak RJ 30 byte long. Akorat MB xce penizky za jeden BYTE o)) Dekujiiiiiiii Máš MR 08? Máš, tak máš i spravnou jednotku.Tak se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.