Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chlapy  mám dotaz? Vlastním  Octavii r.v. 98  mám 2 obyč klíče centrál  alarm  el .okna daj stáhnout klíčem.Měly tyto auta  DO jednotka ma čislo 1J0959799L  rad bych to nechal v originalu než přidávat dalši jednotku s DO.   Děkuji za odpověď.

• 1 měsíc později...
On 2/3/2007 at 7:50 AM, Vaša said:

komfortka je taková krabička pod palubkou která ovládá komfortní funkce - stropní světlo, cenntrál, stahování oken, DO, alarm - vše dle výbavy.

bylo by to origo DO v klíči.

ta cena je orientační může být výrazně vyšší i nižší

prosím ťa a kde konkrétne sa nachádza ta komfortná jednotka ? potrebujem si dorobiť dialkové ovládanie k origo centrálu dakujem

• 1 rok později...

Zdravím všechny.

Neúspěšně jsem vyhledával, zdali lze nějak jednoduše z centrálu pouze na fyzický klíč dokoupit/dodělat dálkové ovládání toho zamykáni.

Někdo někde v odpovědi na jiný problém zmiňoval, že pokud už centrál je, tak se dá tedy dokoupit klíč a naprogramovat.

Můžu tohle svěřit servisu, nebo jsem schopen procesem projít i sám, jako lajk?

Díky.

Já jsem měl centrál kdysi na jedničkové Octavii. Protože jsem to chtěl nějak jednoduše zabezpečit, dokoupil jsem základní alarm s dálkáčem. Po instalaci jsem to ovládal dálkou od alarmu. Ta byla zapojená na signály centrálu z dveří. Fungovalo to uspokojivě a ta dálka měla až děsivý dosah (hrozilo nechtěné odemčení klidně z bytu).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.