jira-0007 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Chlapy mám dotaz? Vlastním Octavii r.v. 98 mám 2 obyč klíče centrál alarm el .okna daj stáhnout klíčem.Měly tyto auta DO jednotka ma čislo 1J0959799L rad bych to nechal v originalu než přidávat dalši jednotku s DO. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
momogt Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 On 2/3/2007 at 7:50 AM, Vaša said: komfortka je taková krabička pod palubkou která ovládá komfortní funkce - stropní světlo, cenntrál, stahování oken, DO, alarm - vše dle výbavy. bylo by to origo DO v klíči. ta cena je orientační může být výrazně vyšší i nižší prosím ťa a kde konkrétne sa nachádza ta komfortná jednotka ? potrebujem si dorobiť dialkové ovládanie k origo centrálu dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trine Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Zdravím všechny. Neúspěšně jsem vyhledával, zdali lze nějak jednoduše z centrálu pouze na fyzický klíč dokoupit/dodělat dálkové ovládání toho zamykáni. Někdo někde v odpovědi na jiný problém zmiňoval, že pokud už centrál je, tak se dá tedy dokoupit klíč a naprogramovat. Můžu tohle svěřit servisu, nebo jsem schopen procesem projít i sám, jako lajk? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Já jsem měl centrál kdysi na jedničkové Octavii. Protože jsem to chtěl nějak jednoduše zabezpečit, dokoupil jsem základní alarm s dálkáčem. Po instalaci jsem to ovládal dálkou od alarmu. Ta byla zapojená na signály centrálu z dveří. Fungovalo to uspokojivě a ta dálka měla až děsivý dosah (hrozilo nechtěné odemčení klidně z bytu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.