Publikováno Listopad 16, 200717 r Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď.
Listopad 16, 200717 r Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď. měl si zatáhlou ručku??
Listopad 16, 200717 r No velmi pravdepodobne zatazenou rucku mel. To je pak vcelku normalni jev. Je nezbytne nutne, abys mel v garazi zatazenou rucku? Nestacilo by zarazdit treba jednicku nebo zpatecku???
Listopad 16, 200717 r Nikdy nenechavej celou vahu auta jen na rucni brzde. To plati jak pro zadni bubnovou napravu, tak pro kotoucovou. Vzdy zarad rychlost, pust brzdy a pak rucku zatahni jen lehce, ne tzv. na krev. Zvlast u bubnu se stava, ze zustanou viset a pak je musis "utrhnout" aby pustily... Zvlast kdyz uz maji neco najeto....
Listopad 16, 200717 r přesně jak říkají pánové není co dodat, brzdy akorát zalehnout a pak jsou tyhle problémy
Listopad 16, 200717 r ted jak to tak ctu tak si rikam ze jsem blbec ze venku mrzne a ja dneska zatahl rucku:D
Listopad 17, 200717 r Pokud nestojis v opravdu velkem kopci, tak je to zbytecne. Staci nechat zarazenou rychlost a rucku fakt jen trosku...
Listopad 17, 200717 r Ruční brzda se v zimě používá minimálně Znám případ kdy pakny v bubnových brzdách přimrzly tak, že je jeden urval když se snažil rozjet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.