Nick0077 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď. měl si zatáhlou ručku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No velmi pravdepodobne zatazenou rucku mel. To je pak vcelku normalni jev. Je nezbytne nutne, abys mel v garazi zatazenou rucku? Nestacilo by zarazdit treba jednicku nebo zpatecku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Nikdy nenechavej celou vahu auta jen na rucni brzde. To plati jak pro zadni bubnovou napravu, tak pro kotoucovou. Vzdy zarad rychlost, pust brzdy a pak rucku zatahni jen lehce, ne tzv. na krev. Zvlast u bubnu se stava, ze zustanou viset a pak je musis "utrhnout" aby pustily... Zvlast kdyz uz maji neco najeto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 přesně jak říkají pánové není co dodat, brzdy akorát zalehnout a pak jsou tyhle problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 ted jak to tak ctu tak si rikam ze jsem blbec ze venku mrzne a ja dneska zatahl rucku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Pokud nestojis v opravdu velkem kopci, tak je to zbytecne. Staci nechat zarazenou rychlost a rucku fakt jen trosku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Ruční brzda se v zimě používá minimálně Znám případ kdy pakny v bubnových brzdách přimrzly tak, že je jeden urval když se snažil rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.