Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď.

Vloženo
Předesílám, že jsem laik, takže moje případná neznalost vyplývá z toho. Je ale normální, že když Fabie stojí během zimy týden v garáží, že se jí potom netočí zadní kola táhne je za sebou a až po chvíli se "odbrzdí"? Díky za odpověď.

měl si zatáhlou ručku??

Vloženo

Nikdy nenechavej celou vahu auta jen na rucni brzde. To plati jak pro zadni bubnovou napravu, tak pro kotoucovou. Vzdy zarad rychlost, pust brzdy a pak rucku zatahni jen lehce, ne tzv. na krev. Zvlast u bubnu se stava, ze zustanou viset a pak je musis "utrhnout" aby pustily... Zvlast kdyz uz maji neco najeto....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...