Publikováno Listopad 18, 200717 r poraďte jakou navigaci do auta zatím mám acer n35 ale tom tom 6 už na něm vázne co by jste doporučily?
Listopad 19, 200717 r Moznosti je tolik... Mrkni na navigovat.cz Ja mam Garmin C510, neni to nejnovejsi model, ale slape perfektne a ma vsechno, co od nej potrebuju
Listopad 19, 200717 r Můj názor je NE jednofunkční navigaci. A už vůbec ne Garmina, aktualizace map jsou za těžký prachy a je jich relativně málo. Já hlasuju pro PDA (mám Fujitsu LOOX C550) a k tomu soft (iGo nebo TOmTom). Soft se dá sehnat zadara, aktualizace mnohem častější (mám Igo). A PDA je mnohem univerzálnější. Když navigaci, tak Mio, soft i mapy jsou stejný s Igo.
Listopad 19, 200717 r Nahodou Garmin je dobry, mam ho osobne. Je ale pravda ze ty mapy jsou dost drahe a aktualizace taky nic moc.
Listopad 19, 200717 r Rozhodne bych to takhle nepausalizoval. Je to dost kratkozrake. kazdy ma vlastni rozum a rozhodne se sam. Take mam rad pristroje all-in-one, ale po zkusenostech jsem rad za Garmina a i za to, ze to je "jednoucelovy" pristroj. Dela totiz tu svoji "jednu" funkci kvalitne a poradne. Zasadni NE pro Garmin muze rict jedine clovek, ktery pouziva Tom Tom a to je podle me dost chaboduche. Nepreferuji ani jedno ani druhe, ale to je stejne jednoduche jako rikat "Nokii bych si nikdy nekoupil". Lancerovi bych doporucil, az si navigaci pujde vybirat, aby u toho pouzival vlastni rozum a vlastni mozek a myslim, ze si nevybere spatne at uz si vybere cokoli. Vyborne testy navigaci jsou na odkazu, ktery jsem daval vyse...
Listopad 19, 200717 r Nokii bych si NIKDY nekoupil !!! Zasadni NE pro Garmin !!! Tomtom RULEZZZ .. a ted vazne ... osobne mam navigaci v mobilu, coz mi pride jako max. mozna vyhoda protoze mobil mam sebou proste vzdycky ! Upraveno Listopad 19, 200717 r od MichalF
Listopad 19, 200717 r mám Mio C720 a spokojenost. Mám k tomu i RDS TMC, to sice hlásí zácpy a podobné události, ale s kvalitou informací které toto zpravodajství poskytuje je, jak jsem zjistil, mizerná. V ČR možná lepší to snad ani nepoužívat. Třeba to hlásí zácpu, ale ona už tam třeba dávno není, je noc, provoz minimální, přesto je tam v hlášení ještě nějaká zácpa z odpoledne...
Listopad 19, 200717 r Mam PDA k tomu bluetooth gps modul. Použivam Igo a naprosta spokojenost. Proč PDA na navigaci (podle mě): - mohu si vybrat jaky navigační soft budu použivat - lze jednodušeji upravit navigační soft svým potřebám (např vzhled, barevné pojetí atd) - lze využit i pro turistickou či cyklo navigaci ve spojení s turistickými mapami - lze využit pouze pro zaznam prošlé trasy - a ..... určitě by se dalo najit spoustu dalšich věci - a samozdřejmě pda lze využit i k dalším ne navigačním účelům - navic pokud je gps modul oddělen od pda lze si vybrat z různých čipu gps modulu
Listopad 20, 200717 r S garminem mám svoje zkušenosti, máme ho v práci a opakuju: pro sebe NIKDY. Do letadla je to o něčem jiým tam Ano. Jinak plně souhlasím s Brunoos. PS. Nokii nikdy
Prosinec 1, 200717 r Autor tak sem nakonec sehnal tt6 a nejnovější mapy a zatím to vypadá že to bude OK ale pokusím se sehnat nové PDA nebo MDA a asi opět tomtom,nebo nevíte kde by se dala na netu sehnat funční igo nějakej rapidshare nebo něco takového.
Prosinec 7, 200717 r Autor sehnal sem igo my way 2006 a tom tom se může jít zahrabat je to bomba no abych nechválil moc sem s tím ještě nenajezdil tak se pozná.na PDA sem nechal TT6 i Igo
Prosinec 14, 200717 r sehnal sem igo my way 2006 a tom tom se může jít zahrabat je to bomba no abych nechválil moc sem s tím ještě nenajezdil tak se pozná.na PDA sem nechal TT6 i Igo Mam take oboje, ale jako TT je podstatne uzivatelsky prijemnejsi a v urcitych pripadech prehlednejsi.
Prosinec 15, 200717 r Tomtom ONE XL. Velkej displej, krásně čitelnej, jednoduchý ovládání, polohu má za pár sekund a cena taky velice příjemná.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.