rondob Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mám jednu otázku,po výmene riadenia na mojej Felícii 1.3 LXI mi trvalo svieti kontrolka airbagu, a mám volant mierne vytočený vpravo. Dá sa to nejako doladiť? Ináč v servise kde mi to robili,mi odpoučili vybrať žiarovku ked ma to štve.... Takže tam sa už neukážem. Čo s tým? A aj to riadenie je síce nové ale.... keď idem po nerovnostiach niečo tam klepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nazdar, no ak si to mal robene v srervise tak to chod reklamovat.... ohladom toho volantu ak je mierne natoceny a auto ide rovno tak ti ho tam trosku pootocili,,, da sa to spravit aj doma ale musis dat dole stredny kryt volantu a pod nim je volant uchyteny na 1000íc hrane a pritoceny myslim 21gola klucom. a s tou kontrolkou ... no nasi sevisaci ked nieco nevedia tak aby to nerusilo tak to jednoducho vyberu a maju pokoj.... moj nazor je ak si to mal robene v servise daj to vsetko reklamovat..nic nestratis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a nestrelí mi airbag v ruke? S tým servisom je to tažké lebo to bol jeden známy a nemám doklad o oprave,a čakal by som na auto mesiac..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivarek Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) Pravděpodobně zapnuly klíček v době kdy byl odpojený airbag,nebo ho dokonce možná po montáži nepřipojily.Každopádně kontrolka signalizuje chybu řj pytlů.Budeš muset zajet někam kde mají diagnostiku,aby to napíchly na pc či vag co s tím vlastně ty šoumeni provedly a smazat errory. Jinak čistě teoreticky by pytel vystřelit neměl...jenže on možná nevystřelí ani tehdy když by měl a to je podle mě docela naprd... Editováno: 20. Listopad 2007, autor: ivarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 pokud svítí kontrolka bagu, tak je celý systém vyřazen z provozu - neaktivní, zajeď na diagnostiku, ať ti vymáznou chybu a máš pokoj, teda spíš to těm šoumenům vrať, ať to dodělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 No,tak som bol dnes na diagnostike...... a chyba sa nedá z pamete vymazať. Technik mi vravel ze mohla odísť cievka airbagu,je to možné? Alebo je závada inde. Ale pred opravou airbag šiel. A tá cievka airbagu koľko stojí? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivarek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Origo cívka pro pytel stojí cca 1000kč.Je fakt že se při neopatrném zacházení (při demontáži volantu atd) dá přetrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nx5 Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Zdravím, mám stejný problém (ikdyž na oct I) vím že to sem nepatří, ale systém bude stejný jako na felicii. Chyba vznikla když jsem si při montáži tempomatu tak nějak nedomyslel že nemůžu zapnout klíček bez nasazeného volantu :-( já osel. No takže předpokládám že se jen jedná o chybu zapsanou v řj. a zajímalo by mě, jak to přez vag odstranit. Jsem v tom začátečník. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ahoj, mám podobný problém. Na Felicii začala svítit kontrolka airbagů (mám oba-řidič i spolujezdec). Na autě se nic neprovádělo, žádná oprava ani výměna čehokoliv. Vag vypisuje chybu 00532 - Napájecí napětí, 06-10 - signál příliš vysoký - sporadicky. Po vymazání chyby je tak jeden den vše ok, potom se chyba objeví znovu. Kde může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Hoši jak jsem měl před dvěma roky ještě feldu kombika byla to 1.3 50kw r.v. 1996 tak se mi z ničehož nic rozsvítila kontrolka airbagu.. A problém byl ve volantovém kroužku airbagu... A chybu můžete mazat jak chcete a dokuď to nevyměníte tak nebudete mít klid. Například tenhle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0959653-krouzek-airbagu-felicia.html Tak zkuste vyměnit a dát vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 přesně tak, smazání chyby pomůže třeba jen na pár dní a problém je znovu. Též jsem musel před 3 týdny měnit kroužek ve volantu. Originál díl mě vyšel na 1000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.