Přejít na obsah

kontrolka airbagu svieti po oprave.

rondob

Doporučené příspěvky

Mám jednu otázku,po výmene riadenia na mojej Felícii 1.3 LXI mi trvalo svieti kontrolka airbagu, a mám volant mierne vytočený vpravo. Dá sa to nejako doladiť? Ináč v servise kde mi to robili,mi odpoučili vybrať žiarovku ked ma to štve.... Takže tam sa už neukážem. Čo s tým? A aj to riadenie je síce nové ale.... keď idem po nerovnostiach niečo tam klepe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazdar,

no ak si to mal robene v srervise tak to chod reklamovat....

ohladom toho volantu ak je mierne natoceny a auto ide rovno tak ti ho tam trosku pootocili,,, da sa to spravit aj doma ale musis dat dole stredny kryt volantu a pod nim je volant uchyteny na 1000íc hrane a pritoceny myslim 21gola klucom.

a s tou kontrolkou ... no nasi sevisaci ked nieco nevedia tak aby to nerusilo tak to jednoducho vyberu a maju pokoj....

moj nazor je ak si to mal robene v servise daj to vsetko reklamovat..nic nestratis...

Odkaz ke komentáři

Pravděpodobně zapnuly klíček v době kdy byl odpojený airbag,nebo ho dokonce možná po montáži nepřipojily.Každopádně kontrolka signalizuje chybu řj pytlů.Budeš muset zajet někam kde mají diagnostiku,aby to napíchly na pc či vag co s tím vlastně ty šoumeni provedly a smazat errory.

Jinak čistě teoreticky by pytel vystřelit neměl...jenže on možná nevystřelí ani tehdy když by měl a to je podle mě docela naprd...

Editováno: , autor: ivarek
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zdravím, mám stejný problém (ikdyž na oct I) vím že to sem nepatří, ale systém bude stejný jako na felicii. Chyba vznikla když jsem si při montáži tempomatu tak nějak nedomyslel že nemůžu zapnout klíček bez nasazeného volantu :-( já osel. No takže předpokládám že se jen jedná o chybu zapsanou v řj. a zajímalo by mě, jak to přez vag odstranit. Jsem v tom začátečník. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám podobný problém. Na Felicii začala svítit kontrolka airbagů (mám oba-řidič i spolujezdec). Na autě se nic neprovádělo, žádná oprava ani výměna čehokoliv. Vag vypisuje chybu 00532 - Napájecí napětí, 06-10 - signál příliš vysoký - sporadicky. Po vymazání chyby je tak jeden den vše ok, potom se chyba objeví znovu. Kde může být problém?

Odkaz ke komentáři

Hoši jak jsem měl před dvěma roky ještě feldu kombika byla to 1.3 50kw r.v. 1996 tak se mi z ničehož nic rozsvítila kontrolka airbagu.. A problém byl ve volantovém kroužku airbagu... A chybu můžete mazat jak chcete a dokuď to nevyměníte tak nebudete mít klid. Například tenhle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0959653-krouzek-airbagu-felicia.html Tak zkuste vyměnit a dát vědět. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...