Laky30 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Viem, že to tu už niekde bolo riešené ale aj tak prosím o radu ohľadne motora, Octavia I 1.6 74 kw, nakoľko niekedy mi začne kolísať chod motora a tento zhasína na volnobehu a pri jazde trhá motorom a nemá výkon, zlé štarty po zhasnutí. Potom to na nejaké dva dni prestane a znovu. VAG neukáže žiadnu chybu, vymenený palivový filter, vyčistená klapka a skontrolované sviečky a káble všetko OK. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Takhle se to nedá identifikovt,chce to diagnostiku-servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Viem, že to tu už niekde bolo riešené ale aj tak prosím o radu ohľadne motora, Octavia I 1.6 74 kw, nakoľko niekedy mi začne kolísať chod motora a tento zhasína na volnobehu a pri jazde trhá motorom a nemá výkon, zlé štarty po zhasnutí. Potom to na nejaké dva dni prestane a znovu. VAG neukáže žiadnu chybu, vymenený palivový filter, vyčistená klapka a skontrolované sviečky a káble všetko OK. Dík Vyměň váhu vzduchu a máš po problému. Jediná váha se na diagnostice neukáže a to co popisuješ jsou přesně příznaky toho že je v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jsem jen laik, ale pokud odpojím váhu vzduchu, nenastaví si řídící jednotka nějakou stálou hodnotu ? Sice se nejedná o opravu, ale pozná nepozná se tak, že je právě váha v háji ? Auto asi moc rychle nepojede, protože jednotka bude nehrazovat info z odpojené váhy nějakou svou hodnotou. Hlavně mě za tento dotaz pánové profesionálové nekamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Mal som to na diagnostike a váhu signalizuje keď od nej odpojíš konektor ale krem toho signalizuje aj snímač otáčiek motora nevie niekto či by mohol byť zlý. Na diagnostike to píše že je bez odozvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Ak by to niekoho zaujímalo bol chybný snímač otáčiek motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.