Holland Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Mel bych na vas par dotazu. Rozsvitila se mi v aute zluta kontrolka (takovy jakoby kohout). Koupil jsem si kabel a poprve v zivote pripojil auto va VAG.VAG ukazoval dve chyby. 17911 – signal zatizeni pro svorku DF alternatoru – neverohodny signal. Druha chyba je 19617 – lambda sensor B1S1. Obe dve jsem smazal, kontrolka zhasla, ale po ujeti asi 50km se zase rozsvitila. Nevim o jakou lambdu se jedna (pred nabo za katalysatorem). Znamena to, ze se musi lambda vymenit?Souviseji spolu nejak ty dve chyby? Dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Dojed si do servisu,mít kábl neznamená,že tomu budeš rozumět.........A pokud chceš rozumět,tak študuj..........Ty chyby spolu nesouvisejí..... Editováno: 23. Listopad 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarofka.cz Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 DF svorka... bud prerusena kabelaz nekde v motorovem prostoru.. jdi po vedeni od alternatoru nebo vadny alternator.... a k tem labdam... vetsinou se pise R1S1... Rada1(pokud nemas Vecko)a Sonda1(pred katalyzatorem) Sonda2 za kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Diagnostik: Tvoje rady jsou fakt nad zlato. To, ze se tady na neco ptam, uz znamena, ze tomu nerozumim ( a nestydim se za to). Take pisu, ze jsem s kabelem pracoval poprve. Asi to dopadne tak, ze auto bude muset jit do servisu. Ale chtel bych alespon zjistit, co je problem a jestli by to neslo odstranit doma. Mam to do servisu docela daleko, auto potrebuji a take mam dost spatne zkusenosti se servisama. Proto to poprve zkusim takto. Zarofka.cz: Dik za odpoved. To vstavas tak brzy nebo chodis spat tak pozde? O te DF jsem neco nasel ve VISce, ale o te lambde nic. Myslis, ze to znamena, ze se musi lambda vymenit? A podle tebe je to tedy lambda pred katalysatorem, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUBRT 111 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Asi nebudeš takový amatér,pokud se hrabeš i v VIS.......Jinak diagnostik má pravdu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Nikdo nevi, zda se jedna o spatnou lambdu nebo o neco jineho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Diagnostik má pravdu!Jednoznačně,pokud si pořídíš kabel,spolu s tím jsi si měl okamžitě obstarat DP a tam odpověď najdeš včetně postupů.Dnes má kabel každý blb(bez urážky),ale skutek utek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jasne, ze jsem si obstaral take DP. Ale tuto chybu jsem tam popsanou nenasel (tu druhou zavadu ohledne DF svorky ano). Myslel jsem si, ze mi tady nekdo poradi nebo alespon nejak nasmeruje (tedy myslim ne jenom alibisticky do servisu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak jsem se dnes konecne objednal do servisu na pristi ctvrtek (drive jsem se k tomu nedostal). Tak potom napisu, jak jsem dopadl, ikdyz moc nadeji do toho nevkladam. Hned do telefonu mi totiz rikali, ze to asi bude trvat dlouho (rozumej nekolik dnu), ze to bude slozity, ze se tyto zavady obtizne hledaji atd. Takze uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Záleží na tom,ono to zase nemusí být takový problém....Může to být i totální kravina na kterou se dá přijít během několika desítek minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 co si kazis sviatky malickostami. ta kontrolka svieti na oranzovo tak to nebude az take dolezite. keby to bolo cervene a este to aj pistalo to by bol problem ale toto je malina. pride leto a slniecko z auta vsetky nemoci vytiahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 omlouvam se za vstup,ale nemuze to byt treba tak ze to auto nedobiji a proto sviti i ta lambda - male napeti a pod ? Jen tak mne to napadlo pri cteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Maros: Jestli to myslis jako souvislost s tim alternatorem tak to tak neni. Prosel jsem kabely a nasel jeden rozpojeny konektor. Takze ten problem s alternatorem uz neni, zustala jen ta chyba ohledne lambdy. Jak jsem psal, na ctvrtek jsem objednany do Skodovky, tak uvidim, jak se s tim poperou. Jsem docela skepticky, protoze mam pomerne spatne zkusenosti se Skoda servisama. Ale to by bylo na jine tema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak dneska bylo auto v servisu. Udelali pouze update systemu a mam pry vyzkouset, jestli to pomuze. Kdyz to nepomuze, bude se potom hledat, co je rozbite. Nicmene, ikdyby to pry zacalo zase svitit, muze se s tim normalne jezdit - ne jen dojet. Pry to nicemu nemuze uskodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Vcera jsem s autem asi 80km a kontrolka zatim nesviti. Vag ale uz tu chybu hlasi. Takze vcerejsi navsteva servisu asi nepomohla. Skoda. Rikali mi totiz take, ze hledani techto zavad byva obtizne a casove narocnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak dneska bylo auto v servisu. Udelali pouze update systemu a mam pry vyzkouset, jestli to pomuze. Kdyz to nepomuze, bude se potom hledat, co je rozbite. Nicmene, ikdyby to pry zacalo zase svitit, muze se s tim normalne jezdit - ne jen dojet. Pry to nicemu nemuze uskodit. to jsou pitomci ! Měl ses teda zeptat, proč tam ta kontrolka vůbec je. Takhle jsme nechali na firmě jezdit jednu dodávku, kde svítil podobnej symbol a taky nám nějakej jouda tvrdil, že to je jen banální chyba, až se po pár měsících vyvalila klika z bloku. Někdo možná řekne, že tam nemusí být souvislost, já ale vím, že byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 jirkaK: Tak to je dobry. Mne tedy rikali, ze kdyz se rozsviti ta kontrolka, prepne se to do nejakeho jineho (snad nouzoveho) systemu. Boudou mozna trochu jine otacky, spotreba atd. Jinak pry nic. Ptal jsem se primo na moznost zniceni treba katalysatoru ( tady na foru nekdo psal, ze kdyz je rozbita prvni lambda a auto by se normalne pouzivalo, muze nasledne odejit kat). To pry je nesmysl. Tak si ted vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 jirkaK: Tak to je dobry. Mne tedy rikali, ze kdyz se rozsviti ta kontrolka, prepne se to do nejakeho jineho (snad nouzoveho) systemu. Boudou mozna trochu jine otacky, spotreba atd. Jinak pry nic. Ptal jsem se primo na moznost zniceni treba katalysatoru ( tady na foru nekdo psal, ze kdyz je rozbita prvni lambda a auto by se normalne pouzivalo, muze nasledne odejit kat). To pry je nesmysl. Tak si ted vyber. no dobrý to moc neni. Ta dodávka taky "spadla" do nějakýho nouzovýho režimu, protože to vůbec nechtělo jít do otáček. A pak si tem motor asi prostě řek dost a když mě neumíte spravit, tak to máte za to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak dneska bylo auto v servisu. Udelali pouze update systemu a mam pry vyzkouset, jestli to pomuze. Kdyz to nepomuze, bude se potom hledat, co je rozbite. Nicmene, ikdyby to pry zacalo zase svitit, muze se s tim normalne jezdit - ne jen dojet. Pry to nicemu nemuze uskodit. Prosim te.Ceho udelali update ? jednotky motoru ?? Ted ti to hazi opet tu zavadu,ale kontrolka nesviti ? Pokud to nesviti a zavada tam je,tak je sporadicka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 maros:Mne rekli update systemu. Kontrolka jeste nesviti, ale myslim, ze bude. Minule to bylo take tak - Vag chybu ukazoval brzy a po ujeti neco pres 100km se rozsvitila kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Takze kontrolka uz zase sviti, zatim mi tedy ve Skodovce moc nepomohli Uvidim, kdy bude nasledovat druhy pokus ( a hlavne kde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Mam presne takyto isty problem..... ako si ho nakoniec vyriesil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 No to se servis moc nepochlapil, jestli máš dle popisu 1.6ku, tak ta na lambdy trpí, update softwaru udělali dobře, ale nejspíš by chtělo i tu lambdu vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.