switcher Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ahoj všem, asi před měsícem jsem se regnul do octaviaclubu a do teď se mi nikdo neozval, taky bych rad klubovou samolepku a být mezi vama. Vitoriovi jsem psal ale žádná reakce... nevíte co se děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ahoj všem, asi před měsícem jsem se regnul do octaviaclubu a do teď se mi nikdo neozval, taky bych rad klubovou samolepku a být mezi vama. Vitoriovi jsem psal ale žádná reakce... nevíte co se děje? AJ JA SOM PISAL VITORIOVI A NIC ZIADNA ODPOVED.. ASI UZ JE PLNY STAV CLENOU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ten chlap to asi nezvládá. :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 (editace) Ten chlap to asi nezvládá. :smich: lol to je škoda, ale kdyby nějaká odpověď nebo alespoň na octaviaweb napsat teď nemám čas máte smůlu. Editováno: 25. Listopad 2007, autor: switcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Má toho hodně,vydržte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Vydrž prťka, vydrž odjel na Kanáry za příspěvky. Ale jak bude čas tak zas nějaký přibere. Holt jsme slušnej oddíl Sk CHVOJKOVICE BROD. Tak vydržte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jj vydrze panove..Prezidenti toho maivaji hodne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ten chlap to asi nezvládá. :smich: lol to je škoda, ale kdyby nějaká odpověď nebo alespoň na octaviaweb napsat teď nemám čas máte smůlu. Ale vždyť to na webu je: octaviaclub a tady na foru to taky někde psal. Trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ten chlap to asi nezvládá. :smich: lol to je škoda, ale kdyby nějaká odpověď nebo alespoň na octaviaweb napsat teď nemám čas máte smůlu. Ale vždyť to na webu je: octaviaclub a tady na foru to taky někde psal. Trpělivost Ono je trpělivost a trpělivost, ale už čekám pomalu 2 měsíce a myslím si, že jsem trpělivý dost. Mno budu muset jeste vydrzet no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jste nedočkavci to je hrozný pokud si to tu pročtet chodí nám elprasidento do školy a taky má asi někdy zkouškový ne asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Len vydržte ja som čakal 6 mesiacov a som členom asi pol roka a ešte mi nedal označenie na fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Vitto to psal na stránkách octaviaclubu : Zdravím všechny členy a návštěvníky. Jelikož jsem už týden na služební cestě po ČR a až do 14.12 budu cestovat ještě po SK, nedostanu se na internet tak často a především nemohu pracovat s novými členy Prosím tedy o strpení u těch co zaplatli v posledních dnesch a u těch, kteří čekají na schválení registrací z posledních dvou tří týdnů. Díky moc Viktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Hm, to je dobrý teda tak proč to nedělá někdo jinej, když nestíhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 protoze to nikdo jinej delat nechce to je jednoduchy jinak zdravim z bratislavy, panonska cesta mam sebou notas a taky sem si ted udelal pripojeni na docasne azyle v BA takze s tim zkusim hnout, ovsem 2 mesice jsou dlouho, to si myslim ze bude chyba jeste v necem nez jen ve me kdyby mi s tim chtel nekdo pomahat tak ja budu jedine rad ale uz jsem tyto aktivity naboru lidi co budou psat clanky vzdal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 protoze to nikdo jinej delat nechce to je jednoduchyjinak zdravim z bratislavy, panonska cesta mam sebou notas a taky sem si ted udelal pripojeni na docasne azyle v BA takze s tim zkusim hnout, ovsem 2 mesice jsou dlouho, to si myslim ze bude chyba jeste v necem nez jen ve me kdyby mi s tim chtel nekdo pomahat tak ja budu jedine rad ale uz jsem tyto aktivity naboru lidi co budou psat clanky vzdal Ty kuno blbá, za naše příspěvky jezdíš na dovolenou, auto si za ně kupuješ, byt si za to pořídil, psa s rodokmenem jako anglický šlechtic za to máš a ještě brečíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ty kuno blbá, za naše příspěvky jezdíš na dovolenou, auto si za ně kupuješ, byt si za to pořídil, psa s rodokmenem jako anglický šlechtic za to máš a ještě brečíš? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ty kuno blbá, za naše příspěvky jezdíš na dovolenou, auto si za ně kupuješ, byt si za to pořídil, psa s rodokmenem jako anglický šlechtic za to máš a ještě brečíš? plačka je to :smich: prtko: prodej tu nůši, kup Fabuli a kartička atd bude určitě rychlejš než tady v tom klubu veteránů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 plačka je to :smich:prtko: prodej tu nůši, kup Fabuli a kartička atd bude určitě rychlejš než tady v tom klubu veteránů Mě nic nechybí... :smich: :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Koukám otevřený boj o členy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Koukám otevřený boj o členy Hovńajs boj, jen je třeba srovnat toho co si hraje na presidenta Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Hovńajs boj, jen je třeba srovnat toho co si hraje na presidenta v tom případě bych doporučoval pár srovnávacích telefonátů na OC linku a kdyžto nepomůže, tak se to pokusit srovnat srovnáním něčeho jiného On se Vittorio určitě polepší Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 protoze to nikdo jinej delat nechce to je jednoduchyjinak zdravim z bratislavy, panonska cesta mam sebou notas a taky sem si ted udelal pripojeni na docasne azyle v BA takze s tim zkusim hnout, ovsem 2 mesice jsou dlouho, to si myslim ze bude chyba jeste v necem nez jen ve me kdyby mi s tim chtel nekdo pomahat tak ja budu jedine rad ale uz jsem tyto aktivity naboru lidi co budou psat clanky vzdal co ty porabas v ba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 ja sem tady tak nejak na inspekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ja sem tady tak nejak na inspekci Každej tomu říká jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ja sem tady tak nejak na inspekci Na inspekci slovenek s "ponornou" sondou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.