Hensel Vloženo 25. Listopad 2007 Vloženo 25. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik) vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo Citovat
fancarhifi Vloženo 25. Listopad 2007 Vloženo 25. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo ...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus. Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená) Citovat
Hensel Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Vloženo 26. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo ...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus. Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená) Fane a co Symphony? to by to neumělo? Citovat
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2007 Vloženo 26. Listopad 2007 ...myslím, že ano.Pokud máš na zadní straně ISO konektory...nad napájecím a repro jsou další...tak ty horní jsou pro výstup signálu a pro ovl. CD měniče. Citovat
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Vloženo 27. Listopad 2007 to bych měl mít tak uvidíme je možný, že bych z jara vyndal mohl udělat změnu ozvu se dyžtak Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.