Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)

vdo mp3 jedno din changer

sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo :(

tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)

sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo :(

...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus.

Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO :palec2: ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená)

• Autor

...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus.

Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO :palec2: ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená)

Fane a co Symphony? to by to neumělo?

...myslím, že ano.Pokud máš na zadní straně ISO konektory...nad napájecím a repro jsou další...tak ty horní jsou pro výstup signálu a pro ovl. CD měniče.

• Autor

to bych měl mít tak uvidíme je možný, že bych z jara vyndal mohl udělat změnu ozvu se dyžtak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.