Hensel Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik) vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo ...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus. Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 tohle jsem zahlédl na tuning-foru , že to má jeden človíček v golfu 4 (ten to objednal ve VW jako náhradní díl, jenže mi už nenapsal za kolik)vdo mp3 jedno din changer sakra tohle sehnat a připojit k symphonii to by bylo, na té stránce je i pdf návod...jen jsem nenašel zd aby to k ní šlo ...kompatibilní jen s originálnímy modely autorádií, které podporují ovládání CD měniče (Rhapsody, Beta, Gamma...) ne s rádii, ketré jedou po CAN bus. Nevím sice proč by jsi to měl objednávat ve VW protože tento měnič ti prodá každý kdo dělá VDO ...jo a cena by měla být cca 5190,- (doporučená) Fane a co Symphony? to by to neumělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ...myslím, že ano.Pokud máš na zadní straně ISO konektory...nad napájecím a repro jsou další...tak ty horní jsou pro výstup signálu a pro ovl. CD měniče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 to bych měl mít tak uvidíme je možný, že bych z jara vyndal mohl udělat změnu ozvu se dyžtak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.