Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám oktávu 4x4 PD rok 01. Mám najeti cca 90 tis. Vadí mi, že na sešlápnutí psojky musím moc tlačit ...dá se to nějka nastavit či ovlivnit ??? sem tam jezdím dvojkovou oktávou a tam to jde úplně lehoučko, i když chápu že je to nový auto... díkec

Vloženo

Myslím, že se spojkou nic neuděláš. Je hydraulická a ani se nedá nastavovat. Je pravda, že na oktávkách jde trochu ztuha proti třeba třeba felicii, kde mi i tátovi jde lehce. Ale je to asi tak stejné jako Fabia I.

Vloženo

Spojka jde ruzne podle toho jaky mas motor. Treba u fabie 1.2 jde ultralehce oproti fabii 1.9 TDi. Stejne tak treba Renault Megane 1.4 ma superlehcejdouci spojku, pak presednu do sve FRS a mam pocit, ze jde hrozne tezce...

Návštěvník
Vloženo
Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál

Ano neco na tom pravdy bude :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

mno tady de spis o to jestli ti jde najednou ztuha nebo jsi toho vsiml az tedka pokut ti jde najednou tak vim ze tam je takova mala vecicka ,ktera se mneni jenze sem to nikdy nedelal pak trebas vymnenit olej.) a nebo tonechat nekomu zkouknout

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...