Davon Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ja si myslim Řádku, ze by jsi mel jit lehce vyse vzhledem k tomu kde s tim jezdis - 90%, mas to vazne hodne nizko... BTW Amogh kolik za ty pruziny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 pruzinky jsou ted na cenovce 2300 za komplet, myslim si ze prijatelna cena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 oktu mozno sledovat tady v sekci vase octavia :-) ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Treba mat dva druhy pruzin na leto znizene na zimu zvysene a menit naras s kolesami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Treba mat dva druhy pruzin na leto znizene na zimu zvysene a menit naras s kolesami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Treba mat dva druhy pruzin na leto znizene na zimu zvysene a menit naras s kolesami nebo štelovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zásadně snížit,snížit,snížit " sérijovka" je hrozná koza aspoň o 30 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Ahoj, mam problém a nechci zakládat nové téma. Před nedávnem jsem měnil komplet podvozek (ložiska, čepy, tlumiče, silenbloky, gumu stabíku) najel jsem cca 2000 km a dnes je to jako dřív = auto stále poskakuje, cítím jakoukoliv nerovnost a když projedu po větší nerovnosti, tak to docela i bouchá do podvozku.. Po výměně bylo vše OK, ale ten podvozek už znatelně zase klesl:( (a zaráží mě, že po 2000 km je to zase v p*deli!) Nevíte čím by to mohlo být? sem zoufalej. Je možný že mam v háji i pružiny? a ty tlumiče se pochopitelně odělaly velmi brzo taky, že? když jsou špatný pružiny. Díky za jakejkoliv názor. (TDi 66kW ALH) Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) please poraďte Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Comeback Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 mno tak se t tu procital a jakoze taky jsme jeden z tech vesnicaku a podle men mno libi se mi nizsi auti ale zase kde jaka dira rbo atd jediny reseni bych videl v hydraulickem vyskove stavitelnem podvozku sice to vyprazdni kapsy ale bude to stat za to .ú mno podel men ja mam auti na jezdeni a na podvozek sem zati ani nemnel cas sahnout porad se neco vy....bava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ahoj, mam problém a nechci zakládat nové téma. Před nedávnem jsem měnil komplet podvozek (ložiska, čepy, tlumiče, silenbloky, gumu stabíku) najel jsem cca 2000 km a dnes je to jako dřív = auto stále poskakuje, cítím jakoukoliv nerovnost a když projedu po větší nerovnosti, tak to docela i bouchá do podvozku.. Po výměně bylo vše OK, ale ten podvozek už znatelně zase klesl:( (a zaráží mě, že po 2000 km je to zase v p*deli!)Nevíte čím by to mohlo být? sem zoufalej. Je možný že mam v háji i pružiny? a ty tlumiče se pochopitelně odělaly velmi brzo taky, že? když jsou špatný pružiny. Díky za jakejkoliv názor. (TDi 66kW ALH) A mas dobru gemoetriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 mno tak se t tu procital a jakoze taky jsme jeden z tech vesnicaku a podle men mno libi se mi nizsi auti ale zase kde jaka dira rbo atd jediny reseni bych videl v hydraulickem vyskove stavitelnem podvozku sice to vyprazdni kapsy ale bude to stat za to .ú mno podel men ja mam auti na jezdeni a na podvozek sem zati ani nemnel cas sahnout porad se neco vy....bava ze kterého kmene ty pocházet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ahoj, mam problém a nechci zakládat nové téma. Před nedávnem jsem měnil komplet podvozek (ložiska, čepy, tlumiče, silenbloky, gumu stabíku) najel jsem cca 2000 km a dnes je to jako dřív = auto stále poskakuje, cítím jakoukoliv nerovnost a když projedu po větší nerovnosti, tak to docela i bouchá do podvozku.. Po výměně bylo vše OK, ale ten podvozek už znatelně zase klesl:( (a zaráží mě, že po 2000 km je to zase v p*deli!)Nevíte čím by to mohlo být? sem zoufalej. Je možný že mam v háji i pružiny? a ty tlumiče se pochopitelně odělaly velmi brzo taky, že? když jsou špatný pružiny. Díky za jakejkoliv názor. (TDi 66kW ALH) po 2.tis km je dost málo nato že by to mělo odejít.. bouchat by mohli kosti stabiku, ale podle toho co popisuješ mi to přijde že jsou tlumiče nebo ty silentbloky ramen vhajzlu(já mám vháji nejspíš ty silentbloky a projevuje se mi to tak, že při pdrždění to háže s aute a i při akceleraci se to rovibruje, jakokdyž mám brutál naprcaný ráfky, ale zase mi nic nebouchá-to bych řekl začne až když je guma uplně roztrhaná) na pružiny mi to nepřijde, ty jen prakticky držej auto v určitý vejšce(to leda že by praskla, nebo se utahala) a to bys poznal nevim čeče, by se muselo prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 A mas dobru gemoetriu? To nevim, na tu se teď ještě chystam před svátkama.. u RSa už jí mam hotovou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Čaute hoši nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem, mám možnost koupit snížené pružiny ale jsou určené přímo pro 1,9 81KW a já se vás chci zeptat nevíte jestli budou pasovat na mojeho 2.0 85KW díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Čaute hoši nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem, mám možnost koupit snížené pružiny ale jsou určené přímo pro 1,9 81KW a já se vás chci zeptat nevíte jestli budou pasovat na mojeho 2.0 85KW díky mam takovy pocit ,ze tydle uz patri do jine kategorie,, kdyby to bylo z SDi tak by to slo ,ale takhle nevim.... co je to zac ? Ja mel ted moznost vyzkouset jak se jezdi na snizenicku(Eibach),parada akorat byly starsi tak sem s tim mel problemy ,..jinak to sedelo a hlavne vypadalo hezky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Čaute hoši nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem, mám možnost koupit snížené pružiny ale jsou určené přímo pro 1,9 81KW a já se vás chci zeptat nevíte jestli budou pasovat na mojeho 2.0 85KW díky mám taky 2.0 85kw a mám to snížené o 3 cm pružinama Eibach. Podívej se na Milotec oni je nabízejí. Mám je od nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Snižte nebo zvedněte, to je jedno, hlavně ať vám to kucíííí frčí a je to porád bez závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Snižte nebo zvedněte, to je jedno, hlavně ať vám to kucíííí frčí a je to porád bez závad nejde to rict lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřik-Octavia Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Snižte nebo zvedněte, to je jedno, hlavně ať vám to kucíííí frčí a je to porád bez závad luxusne receno... Prosim poradte mi kuciii, mam 66kW TDi, rad bych aby byla na oko stejne vysoka jako RS, jde nekde najit o koik je RS snizene? Nebo jiz nekdo snizoval a o kolik ma jit dolu? Myslim ze by bylo ideal 2-2,5Cm... moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hmm tak škoda já sem si myslel že už to bude patřit do jiné kategorie, ale on je zrovna prodával za dobrou cenu byly jenom něco přes 1000Kč a to se docela vyplatí za takovou hubičku, ale chtěl sem si to ověřit abych to nekoupil a pak bymito sedělo doma. to Rocky: jj na eibachy od milotecu už sem se díval, už sem je viděl i u kámoše na octě a vypadá to docela dobře snížené, ale na ně budu muset ještě přišetřit mám ted v poslední době velké výdaje tak si ještě na snížení počkám jinak dík kluci za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdravim všechny... Po delším rozhodování a čtení různých for budu snižovat. Koupil jsem komplet podvozek KONI,ale asi ještě než ho tam dám,tak si pořídím jednu fajn věc o který se tady moc nemluví. Octavky 4x4 sou vybaveny pořádným krytem pod motorem,který ochrání vanu. Novej stojí cca 3tis,ale určitě se dá sehnat levněji.... Takže se už těším na jaro a nový podvozek+kryt .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak ja si myslim že když se jezdi tak jak se ma tak se to snižit muže a když chce nekdo jezdit jak prase tak at si koupi Oct Scout ta vypada dobře vysoka ale když se zvedne obyč octva vypada to jak vehykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTIF Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jsme taky pro nesnizovaní :-)).. Moje byvala Galaxy byla skvela.. Projela vsude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 dival se nekdo jak to vypada u TDI pod autem od krytu k silnici? Nedavno jsem potahal PET lahev takze to nema snad ani 10cisel a to chcete jeste snizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.