Philips Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Víte nikdo?????????Dík za připadné info..... :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Tuším něco kolem 1300,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Víte nikdo?????????Dík za připadné info..... :palec2: :palec2: Tak to je cajk dam je tam az v lete.....A nevis jestli je to za sadu????Nebo jenom 2 kusy???? Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Cena je cca kolem 1300 za 4 ks, objednavaji se jako nahradni dily, tedy samostatne po jednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Já potřebuju taky nový jen ten u řidiče, protože mám už skoro díru od paty pod plynem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Dík panove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Já potřebuju taky nový jen ten u řidiče, protože mám už skoro díru od paty pod plynem. Ten stoji 458,- Zadni stoji 410,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 lidi, ty koberečky ve FRS, jsou textilové, že? to je asi na pikaču když tam člověk vleze v zasraných botech od bláta, co? to se pak musí každou chvíli prát, ne?? jak to řešíte?? já se do auta vždycky koupil gumový, takž nebyl prolbém.. ty se umyly a bylo hotovo.. s těma textilníma to musí být celkem trápení, ne?? PS: ne že bych do FRS chtěl dávat gumový , ty originální sou moc pěkný.. není kobereček jako kobereček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Gumové koberce si do FRS dá jenom úchyl.. Já je tak 2-3x do roka vyperu ve vaně v Persilu a nechám namočené v aviváži a jsou jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jenom úchyl je pere v persilu V létě f textilu, v zimě f gumě , po 4 letech stále oki obi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou , no co se dá dělat.. proto dávám dobroz radu, koberečky se nesnažit vyklepávat !! jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat??? Editováno: 1. Únor 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou , no co se dá dělat..proto dávám dobroz radu, koberečky se nesnažit vyklepávat !! jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat??? ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jenom úchyl je pere v persilu V létě f textilu, v zimě f gumě , po 4 letech stále oki obi taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou , no co se dá dělat..proto dávám dobroz radu, koberečky se nesnažit vyklepávat !! vyklepávám už 4 roky a stále drží - není tou výhodnou koupí? Koberečky to začíná.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Gumové koberce si do FRS dá jenom úchyl.. Já je tak 2-3x do roka vyperu ve vaně v Persilu a nechám namočené v aviváži a jsou jako nové. ...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 ...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... já jsem textilní koberečky vyklepával u felicie 8 let a pohoda jinak textilní nechávám i přes zimu, gumu nikdy!!! doporučuji koupit ve škodovce ale ty dražší (cca 1300,-), ty levnější (okolo 500,-) se dřív sešlapou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Konečně někdo normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 vyklepávám už 4 roky a stále drží - není tou výhodnou koupí? Koberečky to začíná.......... vtipáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 vtipáku Jen se směj.......uvidíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.