HonzaV Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Fakt svinstvo největší!!! Upřímnou soustrast. Od tý doby, co se mi vloupali do minulý okty špatně spím. No a teď, po omlazení jsem fakt na prášky. Bohužel v naší banánový zemi je to stále jeden z nejlepších způsobů, jak přijít k penězům... A ještě smutnější je, že se nedočkáme toho, že by tresty za takovéto "podnikání" byly natolik odstrašující, aby se šmelky soustředily na něco jiného... Je to fakt nehoráznost, co se tady děje. Přeju, aby se k tomu pojišťovna postavila lidsky! H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Nejhorší na tom je to, že když toho zloděje chytijou, škodu nenahradí, pracovat nebude a nechce. Stát má přeplněné věznice, soudci to vědí a tak za tyto činy dají max 2 roky, nebo dokonce jen podmínečný trest. Proto říkám: kdo chce nahradit škodu, a už to NIKDY neudělá, nechť jde do vězení a povinně pracuje, exekučně se mu zabaví veškerý majetek, který pokryje všechny škody. Chce-li však být i nadále recidivista, nepracovat, být pro daňové poplatníky jen přítěží, sejmul bych ho. Každý ať si vybere tu svou možnost. Stávající právní řád kryje výrazně ZLODĚJE, poškozené si nechává "vychutnat" složitý a byrokratický proces prokazování škod, včetně bezcenných rozsudků bezzubého soudního a právního aparátu v našem banánistánu (jakkoliv je naše země krásná). Stát prostě spoléhá na to, že to "parcující" občany přestane bavit a unaví je to (byrokratický systém). buď v klidu nechytnou ho...........maximálně to auto najdou někde na půl rozebraný, to je sice na hovno takovýto auto dávat do kupy-ale pojišťovna zaplatí, v takovém případě je asi lepší schrábnout prašule a vrak prodat, než zase kompletovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 jo a prosímtě měl jsi tam nějaké zabezpečení, já jen pro info jestli to k něčemu-krom pojistky, bylo platný a překonatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Ty vole, normalne sem dostal vztek, clovek na to setri jak blbec a pak tohle...Nevim, jestli to tu nekde neni...mohlo by se zalozit vlakno, kde by se ty ukradeny auta popsaly, nejaky odlisnosti a mozna by se zvysila pravdepodobnost nalezu. Treba v autobazarech, vsichni prece na ty okty koukame, ne? Asi neni velka sance, ale nahoda je blbec. Taková sekce existuje na mých stránkách http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto/SkodaOctaviaPatra.htm sice to asi k ničemu není. Bo si myslím, že auto je do druhého dne rozebráno na díly. Ale náhoda je blbec. Pošli info a foto a já to dám na stránky Hrozný tady a polcicie furt říká že to dělají furt ti samí lidi, ale nikdo s tím nic neudělá. Kurvy rovnou bych je zasřelil. Ale šance je vždycky. Známým na chalupě urkadli Tuarega z garáže normálně. Tak ho začli hledat a projížděly okolní vesnice a města a normálně ho našli sice trochu nabourané ale našli. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 jo a prosímtě měl jsi tam nějaké zabezpečení, já jen pro info jestli to k něčemu-krom pojistky, bylo platný a překonatelný Ne nic extra sem tam na zabespečení neměl,protě jenom "zamčený". Občas sem dával zámek na volant,ale to je stejně jen tak na oko. Jinak děkuji všem za podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) :( Tak to je mi lito za tebe!Zmrdi za koule do pruvanu!Ale jak byla havarijka tak aspon, nejaka utecha!Tak by jsi dostal uplne hovno!!!!!!Presne proto jsem si dal havarijku pred mesicem, protoze je to prvni auto napsane na me tak si davam 33000 za rok bez spoluucasti u allianz!Je to dost,ale prave kvuli takovym pripadum to mam!Me by asi odvezli,kdybych vstanul a auto nikde!!!!! Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ne nic extra sem tam na zabespečení neměl,protě jenom "zamčený".Občas sem dával zámek na volant,ale to je stejně jen tak na oko. Jinak děkuji všem za podporu. hmm..já tam někde před panelákem nemít nějaké zabezpečení, tak nespím. Joo a nepište sem nikdo, že je to stejně nahovno, píčoviny o dusíku, odtahovkách a pod. Prostě u paneláku na parkovišti pod lampama, to svůj smysl většinou má, nikoliv už na odlehlém místě. Tak to rychle rozdejchej, dej nějakýho panáka a doufej že pojištovna bude OK, čus a soucítím s tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) opravdu na zabití. Jak už je tu ale psáno mnohokrát, auto je mnohdy ještě týž den rozebráno do posledního šroubku. Pakliže si vezmeme techniku kterou zloději aut vlastní, tak není možno tyto parchanty chytit, pokud se nenajde nějaký dobrý svědek, nebo neudělají nějakou chybu. Bylo by dobré založit smutnou statistiku odcizených vozidel. 1/ typ vozidla 2/ typ motoru 3/ VIN 4/ výbava vozidla 5/ způsob zabezpečení ( zámek zpátečky, pískování skel, autoalarm, aj., pojištění + jaká pojišťovna a jak to na konec dopadlo s pojistným plněním) 6/ kde bylo auto zaparkované (město, vestnice, název, na ulici ve městě, v městských garážích, na pozemku rodinného domu, v garáži rodinného domu) Vím, že to není jednoduche, hlavně pro ty, kdo o své opečovávané auto přišli, ale alespoň by jsme zjistili co se nejvíc krade a kde + jak si auto nejlépe pojistit a zabezpečit. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Smejdi do salamu snema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) to je v pice..Fakt..Doufam,ze se to dobere nakyho dobryho konce.Pokud auti najdou,at mu nic neni..Pokud by to tak byt nemelo,tak at uz se radsi nikdy nenajde a at te pojistovna moc neoskube.. Je to k posrani.. me by asi hrablo... Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak to je tedy na hov...o!doufám že ti to dobře dopadne aspon s penězma,pochybuji že to najdou,je to smutné ale je to tak,kontroly na hranicích už nejsou co bývaly a policajti jen sedí s rukama v klíně,ještě jsou schopni vzít ti otisky a říct že jsi hlavní podezřelý,jeden takový případ znám s vykrádačkou. jinak mně by asi odvezli bo bych se z toho zcvoknul,ted mi to fakt vzalo chut něco do auta dokupovat,spát dnes určitě nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Je to smutny... Vic neni co rici. Zkurvenci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 opravdu na zabití. Jak už je tu ale psáno mnohokrát, auto je mnohdy ještě týž den rozebráno do posledního šroubku. Pakliže si vezmeme techniku kterou zloději aut vlastní, tak není možno tyto parchanty chytit, pokud se nenajde nějaký dobrý svědek, nebo neudělají nějakou chybu. Bylo by dobré založit smutnou statistiku odcizených vozidel. 1/ typ vozidla 2/ typ motoru 3/ VIN 4/ výbava vozidla 5/ způsob zabezpečení ( zámek zpátečky, pískování skel, autoalarm, aj., pojištění + jaká pojišťovna a jak to na konec dopadlo s pojistným plněním) 6/ kde bylo auto zaparkované (město, vestnice, název, na ulici ve městě, v městských garážích, na pozemku rodinného domu, v garáži rodinného domu) Vím, že to není jednoduche, hlavně pro ty, kdo o své opečovávané auto přišli, ale alespoň by jsme zjistili co se nejvíc krade a kde + jak si auto nejlépe pojistit a zabezpečit. Souhlasim s blizartem, vytvorit nejaky samostatny tema pro odcizeny vozidla. Jako rekneme se na rovinu, pokud to auto nekdo krade na zakazku, tak ho proste dostane, pokud to krade nejaka particka, tak se treba pri odzizeni nekde zadrhne a kdyz to corkne nejaky buzerant, ktery si rekne "toto" auto seberu, tak muze odejit s neporizenou. Takze jsem pro, aby se nejaka sekce odcizenych vozidel udelala. Asi bych poprosil administratory, aby si toho ujmuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Souhlasim s blizartem, vytvorit nejaky samostatny tema pro odcizeny vozidla. Jako rekneme se na rovinu, pokud to auto nekdo krade na zakazku, tak ho proste dostane, pokud to krade nejaka particka, tak se treba pri odzizeni nekde zadrhne a kdyz to corkne nejaky buzerant, ktery si rekne "toto" auto seberu, tak muze odejit s neporizenou. Takze jsem pro, aby se nejaka sekce odcizenych vozidel udelala. Asi bych poprosil administratory, aby si toho ujmuly Taky jsem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) nic jsem neřekl Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 nic jsem neřekl Neřikej a tvoř ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 nic jsem neřekl tak tak, tvoř tvoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) Sekce je vytvořena, a v nejbližší době bych do ní rád dal tuto odcizenou Octavii včetně všech identifikačních znaků atd. PS: zatím je sekce vytvořena bez posvěcení Vittoria zkušební provoz Veškeré informace o odcizeních Octaviích mi můžete posílat do schránky PM Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Masakr...nemám slov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Sekce je vytvořena, a v nejbližší době bych do ní rád dal tuto odcizenou Octavii včetně všech identifikačních znaků atd.PS: zatím je sekce vytvořena bez posvěcení Vittoria zkušební provoz Veškeré informace o odcizeních Octaviích mi můžete posílat do schránky PM to uz je?tak to je vyborny, ale nam obycejnym uzivatelum se ta sekce esce nezobrazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 to uz je?tak to je vyborny, ale nam obycejnym uzivatelum se ta sekce esce nezobrazi? http://octaviaclub.cz/test/ je to na stránce Octavia Clubu poslední tlačítko v levém menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 http://octaviaclub.cz/test/je to na stránce Octavia Clubu poslední tlačítko v levém menu ale,mno vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tak v noci na dnesek sem přišel o svoji octávinku.Nějaká dobrá duše mi sní odjela.(docela blbý ráno po narozeninách) Kurva hoši, je mi vás fak líto,ale nepišteto prosím vás sem já pak v noci nespím pořád chodím čumět z okna.Kurva já někoho chytnou u svýho auta tak mu ty pracky polámu že si už do smrti ani prdel nevytře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Kurva hoši, je mi vás fak líto,ale nepišteto prosím vás sem já pak v noci nespím pořád chodím čumět z okna.Kurva já někoho chytnou u svýho auta tak mu ty pracky polámu že si už do smrti ani prdel nevytře. myslim si,ze nejsi sam, kdo by polamal pracky tomu,kdo chce corkonout octu. Jenze musis ho chytit a nejlepsi bez svedku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Jestli to bylo ukradené minulý víkend,tak u nás se ztratily dvě najednou. Připadá mi to že je to dobře sehraná parta která jich ukradne za noc asi víc. Jsem zvědav jestli se někdy to ucho utrhne. Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: dědek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.