Publikováno Prosinec 4, 200717 r aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy
Prosinec 4, 200717 r aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy myslím, že i bílá by slušela FRS, ale ta se nedělá
Prosinec 4, 200717 r aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy Hele a jsi si jist že jsi nezapoměl na jednu barvu??? Mě se třeba líbí i v modré!! Tak to koukej napravit!!
Prosinec 4, 200717 r FRS je nejhezčí žlutá, ale ta starší né ta Telekom jinak je na Fábii nej šedá stone
Prosinec 4, 200717 r FRS je nejhezčí žlutá, ale ta starší né ta Telekomjinak je na Fábii nej šedá stone kšááá ovce jedna .modro-šedá admirál je nej jinak FRS v modré je mrda
Prosinec 4, 200717 r na ovci se nedělá kšááá dobrá shodneme se, že odstíny modré a ostatní jsou podřadný? oki?
Prosinec 4, 200717 r Jinak když už jsme u toho, já bych dal království za modrou, je nádherná, škoda že přišla až na konci a v limitované edici...
Prosinec 4, 200717 r na ovci se nedělá kšááá dobrá shodneme se, že odstíny modré a ostatní jsou podřadný? oki?
Prosinec 4, 200717 r Jinak když už jsme u toho, já bych dal království za modrou, je nádherná, škoda že přišla až na konci a v limitované edici... konečně muj člověk doufám že jsi hlasoval pro tu náááádhernou modrou
Prosinec 4, 200717 r Pcheee....se uvidí jak dopadne výsledek ankety... jenže ty nemáš FRS, tak tě vítězství bude hřát jako mrtvého zimník
Prosinec 4, 200717 r Tady nekdo podvadi podvádí? to snad přeci nemyslíš vážně. Toho by snad Mirek P2M Dušín nebyl schopen. I když mě zaráží proč chtěl vědět číslo mého konta a za jak dlouho se mě tam objeví platba, "kdyby" mě něco posílal
Prosinec 4, 200717 r A proc je na Petrovo IP adresu zaregistrovano 12 ruznych uzivatelu? A prave dnes?
Prosinec 4, 200717 r jenže ty nemáš FRS, tak tě vítězství bude hřát jako mrtvého zimník sem netušil že sem mužou dávat hlasy jen majitelé FRS..... Anketa zní:jaká barva FRS je ta nej? Nééé Jaká barva podle vás majitelu FRS je na ní ta nej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.