P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy myslím, že i bílá by slušela FRS, ale ta se nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Kdo hlasuje pro cernou dostane BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Kdo hlasuje pro cernou dostane BAN To bych si nedovolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 aby nebyl někdo dotčen, že jeho volba není na 1. místě, podotýkám, že jsem barvy rozřadil dle abecedy Hele a jsi si jist že jsi nezapoměl na jednu barvu??? Mě se třeba líbí i v modré!! Tak to koukej napravit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ano Ano, ja mam modrou race a je super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Bylzde a Vytlačil: sorry sorry máte to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 hádejte pro kterou jsem hlasoval jasně že modrá je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Černá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Černá.... ano souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 FRS je nejhezčí žlutá, ale ta starší né ta Telekom jinak je na Fábii nej šedá stone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 FRS je nejhezčí žlutá, ale ta starší né ta Telekomjinak je na Fábii nej šedá stone kšááá ovce jedna .modro-šedá admirál je nej jinak FRS v modré je mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 na ovci se nedělá kšááá dobrá shodneme se, že odstíny modré a ostatní jsou podřadný? oki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Pcheee....se uvidí jak dopadne výsledek ankety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jinak když už jsme u toho, já bych dal království za modrou, je nádherná, škoda že přišla až na konci a v limitované edici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 na ovci se nedělá kšááá dobrá shodneme se, že odstíny modré a ostatní jsou podřadný? oki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jinak když už jsme u toho, já bych dal království za modrou, je nádherná, škoda že přišla až na konci a v limitované edici... konečně muj člověk doufám že jsi hlasoval pro tu náááádhernou modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Pcheee....se uvidí jak dopadne výsledek ankety... jenže ty nemáš FRS, tak tě vítězství bude hřát jako mrtvého zimník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 koukám stříbrná jen jeden hlas asi Martinoslava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Červená a modrá rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tady nekdo podvadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tady nekdo podvadi podvádí? to snad přeci nemyslíš vážně. Toho by snad Mirek P2M Dušín nebyl schopen. I když mě zaráží proč chtěl vědět číslo mého konta a za jak dlouho se mě tam objeví platba, "kdyby" mě něco posílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 A proc je na Petrovo IP adresu zaregistrovano 12 ruznych uzivatelu? A prave dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 jenže ty nemáš FRS, tak tě vítězství bude hřát jako mrtvého zimník sem netušil že sem mužou dávat hlasy jen majitelé FRS..... Anketa zní:jaká barva FRS je ta nej? Nééé Jaká barva podle vás majitelu FRS je na ní ta nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 já už teprve nemám FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.