Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

MELLO: RSaci držej při sobě :D Dokonce byl teď sraz a sešlo se 24 RS Fóbií :-) A ta společnost lidi byla skvělá potom následovala spanilá jízda Prahou :-) No kdo kdy krom ve škodovce muže vidět tolik RS pohromadě? :-) Super zážitek.

MELLO: RSaci držej při sobě :D Dokonce byl teď sraz a sešlo se 24 RS Fóbií :-) A ta společnost lidi byla skvělá potom následovala spanilá jízda Prahou :-) No kdo kdy krom ve škodovce muže vidět tolik RS pohromadě? :-) Super zážitek.

Kdy, kde se sešlo tolik FRS najednou? Jak to, že sem o tom nevěděl? :help:

MELLO: Byla tu už řeč :-) Par členu tady ocuď tam bylo.

Mello nemam na tebe kontakt :-)

Máš SZ ;)

Ty taky máš SZ ;)

• Autor

Bez OT :D, tady se totiž kydá špína na stříbrnou, tak ostatní nepodstatnosti si řešte jinde lol:D;)

:D:D

chybí mi bílá :) , ta je nej - a když se trochu zašpiní tak je to stříbrná lol

• Autor

tak upravovat varianty odpovědí už nebudu, ale inspirace to je lol

Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura :plol

Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura :plol

No jistě :palec2:

• Autor

A ještě tu karkulce prosím lol

Vrchni pruserar: Ty ses nejak uchylnej na ty pohadky, ne? :D;)

Koukám že černá je prostě BEST...modrá se dotahuje,je to krásná barva,ale kolik FRS s touhle barvou potkáme....? :feve:

• Autor
Vrchni pruserar: Ty ses nejak uchylnej na ty pohadky, ne? :D;)

No spíše ty tak hezky kecáš lol

To sem nějak přehlídnul....

To je vtipný vtip.....stříbrná... :smich::smich::smich:

• Autor

Hele, Marťas si tu dovoluje a přitom nemá ani krytky v lištách ve střeše lol

Tak už jste se konečně dohodli, která barva je nejlepší? :)

• Autor

Tak ono je to už dávno jasný, preference mluví za vše, jen to individum z UnL se tu stále zamotává do svých tezí :D;)

Jen ho nechme, třeba časem sám pochopí......... ;)

• 2 týdny později...

Já mám černou a nekupoval sem jí protože je nejlepší, ale protože se mi líbí. na druhý místo bych dal stříbrnou a pak žlutou. Červená se mi moc nelíbí :palec2: Snad nikoho neurazim.. :-)

Černá :palec2: žlutá je zajímavá ale už není tak luxusní jako černá, červená se na frs hodí a stříbrná? :-)...občas ji přehlídnu protože vypadá jak obyč fábka lol

Upraveno od EMAN VRS

Škoda jenom že je to jak jezdící lapač prachu. lol

Červená rulezz lol

Lidi, a cernou FRS neprehlidnete?? Kurnik, vy mate oci :) Ale tenhle prispevek neberte vazne, to si jen majitel stribrne FRS placa jatra lol:D;)-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.