Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už jsem konečně zjistil, od čeho mám pořád odřenou barvu na hraně víka motoru /na hraně před předním sklem/ - při každém setření stěračem mi ten levý do té hrany narazí. Jde nějak vymezit krajní polohy?

dík

Vloženo
Už jsem konečně zjistil, od čeho mám pořád odřenou barvu na hraně víka motoru /na hraně před předním sklem/ - při každém setření stěračem mi ten levý do té hrany narazí. Jde nějak vymezit krajní polohy?

dík

v dolní poloze musí být na značkách, které jsou na skle

Vloženo
v dolní poloze musí být na značkách, které jsou na skle

A jde to nejak sestelovat? Potreboval bych, aby se v horni poloze zastavily driv. Myslel jsem, jestli nejde ta ramena vysadit z tech cepu a posunout o 1-2 zoubky niz. Na felde to bylo jednoduchy, tak se odklopila plastova krytka a byla tam matka. Tady jsem na to zatim neprisel.

Vloženo

je to tak isto

A jde to nejak sestelovat? Potreboval bych, aby se v horni poloze zastavily driv. Myslel jsem, jestli nejde ta ramena vysadit z tech cepu a posunout o 1-2 zoubky niz. Na felde to bylo jednoduchy, tak se odklopila plastova krytka a byla tam matka. Tady jsem na to zatim neprisel.
Vloženo
tak tak, akorát po povolení matky ty stěrače dost často nejdou sundat. Osvěčil se mi malý stahovák na kulové čepy

tak ten nemám ;( moje dílna se vejde do krabice od bot... ale snad to nebude zarezle, je to 16 mesicu stare auto.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Vyřešeno

Stěrač dolů sundat nešlo, je k tisícihranu přikorodovaný (po 18 měsících). V servise mi na záruku přesadili víko motoru, popustili ho asi o 4mm dolů a je problém vyřešený ;)

Vloženo
Zajímavé řešení, nač přesazovat stěrače když se může přesadit kapota že ....

stěrače byly na značkách, myslel jsem že by je šlo posadit níž. ale takhle se to vyřešilo, zatím ke spokojenosti

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...