Jimi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ma nekdo tuto zkusenost: 66kW Tdi, 360000km. Maly ucinek posilovace brzd. Klesa s otackami motoru. Tzn. na volnobeh minimalni. Posilovac pri vypnutem motoru podtlak drzi. Je spatna podtlakova pumpa? Na jakem principu pracuje a da se opravit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ma nekdo tuto zkusenost: 66kW Tdi, 360000km. Maly ucinek posilovace brzd. Klesa s otackami motoru. Tzn. na volnobeh minimalni. Posilovac pri vypnutem motoru podtlak drzi. Je spatna podtlakova pumpa? Na jakem principu pracuje a da se opravit?Diky už se to nekde probiralo,bud máš naprasklou hadici nebo to je upadené přímo u vakuové pumpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) No nebo posilovač no... to jsem měl já... Zjisti esi ti to náhodou u pedálu lehce nezasičí... esi ano, je to jasnej posilovač. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já měl prsklou podtlakovou trubku k posilovači a auto blbě brzdilo, pak upadla totál a měl jsme co dělat, bylo to dost nečekaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Kolik stojí novej posilovač brzd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Kolik stojí novej posilovač brzd? Podle toho jakej typ, např. http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...query=1J1614106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 dík Nemáš zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.