Přejít na obsah

2.0 FSI (110 kW)

DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

krucinál, to tu nikdo nemá tenhle super motor???? lol:(

Zdarec, před 1/2 rokem jsem koupil O2 4X4 2,0 fsi. Průměrná spotřeba 8,9,ale jezdím převážně krátkou do 15km. Na dlouhou jsem se dostal na 6,8/100 , při 225/45/17 docela slušná spotřeba. ;) Oki má najeto cca 89000km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Tak a je tu dalsi s 2.0fsi :-) Auto mam asi mesic, takze doufam ze me nikdo nebude kamenovat. Jinac prestup z Hondy Civic Coupe 1.6 77kw, neni to takovy adrenalinovy zazitek,ale trocha vykonu navic je poznat, preci jen Honda byla o skoro pul tuny lehci. Ale muzu srovnat s Hondou Accord 2.0 108kw, papirove jsou velice podobne, ale Accord odspodu tak nejede,ale pak sepne Vtec a tahne jak pra... naproti Octavka tahne konstantne v jakykoliv otackach, proto mozna nekomu prijde ze to moc nejde,ale kdyz pozoruje tachometr, tak to jede :-) Ale srovnavat Hondu se Skodovkou nekdy zas tak dobre nejde, ve vysledku pri zavodu Coupe a Octavky na letisti vyhralo lehci Coupe. Jsou na tom origo 17kola ze Superba :-D 225/45, spotreba v prumeru 8.2 - 9 ale neni to zadny velky setreni, pri snaze o co nejnizsi spotrebu jsem se dostal na 7.5, za mesic najedu cca 8- 10000km. Jinak jsem se chtel zeptat, i kdyz to sem nepatri, nevite jestli bylo bezny v Octavkach2 nejaky spesl okna? Pry je mam nejaky nerozbitny, s mezifolii :)

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zdravim spolek dvoulitrovych FSI-ckaru. Mam na vas nekolik dotazu.

Menil nekdo z vas rozvody? V kolika km? Kolik to zhruba stalo?

Mam najeto 102tkm, ale jsem 3. majitel. Podle Autotraceru to vypada, ze se tomu da i verit. Auto je 08/2005 a zaznamy v 10/2008-65tkm a 07/2009-80tkm. Do 2009 bylo firemni, tak to snad nikdo nestacel. Existuje osvedceny zpusob, jak overit najete km? Poznaji v servisu, ze je vymena rozvodu nutna?

Nechci setrit na nespravnem miste, ale zase nerad zbytecne vyhazuji penize.

Diky za nazory ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj u této motorizace se rozvody mění na 180tisících a samotný rozvody tušim vyjdou na nějakejch 5 tisíc. Najeté kilometry ti můžou zjistit v servisu podle VIN kódu, ale nevim, jestli za to něchtějí nějakej ten peníz:)

Editováno: , autor: Z3ro
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

hoj, měl bych pár dotazů ohledně této motorizace... mám vybranou OII s haldexem, ročník 10/2006 najeto 104tkm... s FSI nemám žádnou zkušenost, mohl by někdo napsat jaký servis se provádí ve 120tkm (myslím že rozvody atd.)? Dále na co se zaměřit když pujdu autí omrknout, hlavně co se motoru týká atd. Jinak sem čet různé ohlasy, tak doufám že kolem 9/100km jezdit půjde :) teď mám své první a asi i poslední TDI, sice to jede a nežere, ale ta kultura chodu..no díky a věřím, že s tím FSI se půjde i fajn projet (rozuměj občas protáhnout pavouky ve výfuku :) ).. dík za veškeré info

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...