Přejít na obsah

2.0 FSI (110 kW)


DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

Na dálnici ten ventilátor vůbec nejede, maximálně v zácpě...to by spíš zahřál někde ve městě, ale i to je možná nepravděpodobné, přecijenom je to koncipováno na maximální zátěž, tudíž v běžném režimu to ten jeden v poho uchladí...navíc by to bylo už dávno před krizovým bodem vidět na teploměru, že něco není OK a mohl by se podle toho člověk zařídit...já bych to zase tak nehrotil, ono to není až tak zásadní, aby to posádku přímo ohrožovalo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je jasný, proto taky člověk chodí pravidelně na servisky a doufá, že mu celý auto zkontrolujou a dají zase dohromady...ale když někdy vidím, kdo všechno dneska dělá v servisech, tak tomu ani sám nevěřím...tady na fóru se člověk dozví víc, než kolik toho zná mechanik ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno sem se bavil s dealerem a říkal, že mají zkušenost u svých aut takovou, že u benzinu je lepší svižnější záběh, jen chvílu to brát lehounce a potom to začít hned s citem protahovat...sice mají prej asi o půl litru až litr větší spotřebu než ti, co zajíždí dlouho důchodcovským stylem, ale líp to jezdí a míň se to sere...sice sme mluvili konkrétně o 1.4ce, ale tak asi to bude všude stejný ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je jasný, ona ŘJ si to stejně hlídá částečně sama, takže to ani nejde to hned drtit naplno...a těch prvních 1500km to samozřejmě chce jemnější přístup...jinak Vorlajzi, je mi jasný, že využíváš potenciál toho motoru, to ani jinak nejde, ten zvuk je návykovej :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem to udělal jenom jednou jinak jezdím úplně v normě.Střídavě ekonomicky a potom trošku rychleji.Jo jinak takový jeden pocit z 100otanu z Benziny.Zdá se mi že to jede daleko lehčeji a krásně to reaguje na plyn.Před tím jsem tankoval 98 Jet.Nevím co vy ale zdá se mi to opravdu lepší. ;)No a včera jak jsem tankoval tak jsem se díval na víčko a tam je napsané min.95 oktanů.Zkoušel někdo 95??????

Editováno: , autor: řidič Lukyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

N95 jsem nikdy nezkoušel a ani to nemám v plánu... ;) tankuju na JETu N98 a jede to super.... když jsem dal do prázdný nádrže plnou Vervy 100, tak to jelo pocitově úplně stejně, akortá ten benál stojí o 3 kč na litr víc... stejnou zkušenost mám i s Carrerou 100 a V-Power racing... taky plánuju vyzkoušet N98 z Agipu, ale tam teď stojí o 2,50 víc jak na JETce, takže na to seru... :) stejnak to bude stejný ;)

2 Lukyn... odkud jsi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...