Luke288 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 no každopádně v kombinaci s tím DSG to bude asi masáááž! jinak souhlasím s tím, že 1.9 TDI a 1.8 TSI jsou ideální motory pro O II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude. Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 V6, je to podle mě vývojovej typ VR6, nějaká další generace, dává se do spousty aut (sharan, mám pocit i passati kupříkladu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6 Presne tam uz se to neresi...souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie? 2,8 šestiválec/142 kW, EU 4, zdvih = 2771cm3, 2xDOHC, 5 ventilů na válec, 142kW při 3200 ot. min., 280Nm při 3200 ot. min., stupeň komprese 10,6. Přeplňování - ne! přestavování vačkového hřídele, sekundární okruh vzduchu, proměnná délka sání. Příprava směsi - Bosch Motronic ME 7.1, 2x katalyzátor. Nejlepší v kombinaci s 4 Motion náhonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie? Kolega Komárek ti napsal výkony, já jen doplním, že je to MPI nikoliv FSI, je to starší motor, byl už v Golfu IV. 6VR.Je to ale dobrý motor, kamarádi co ho měli ve svých vozech ho moc chválili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 tak o čem to tu zase k sakru je ? O nějakým 2,8 V6 nebo o tom nepovedeným 2.0 FSI ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 o tom povedeným 2.0 FSI ??? jj, je to diskuze o tom povedeným 2.0 FSI! ... ještě chvíli DžordžiK a budeš větší ultraprovokatorio jak Luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no ty wole vidíte to jo . Já sem jednou za čas vlezu, koukám, jak trubka, protože nevim, vo co go, tak se zeptám a von mě hned smete za nějaký provokace snad nebo co. Normálně nevěřim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 hh... jasně Jiříku, jasně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jen upřesnim, ultraprovocatorio je s písmenem C, prosím neprznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 vyliž mi polevu Lucu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jejda, ten dvouliter nejni až tak nejhorší, ne?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 twe... Komár to tu rozseknul... pojďme zachránit toto svkělé téma! všichni FSIčkaři světa spojte se!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 twe... Komár to tu rozseknul... pojďme zachránit toto svkělé téma! všichni FSIčkaři světa spojte se!! Tož jeden FSIčkář je tu, ale nevím co chceš zachraňovat...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Marios máš u mě --> zachraňovat? asi nic... jen jsem se včera malinko nudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jeeeeej, jeste ze ja nemam cas se nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ty vole, ale já to psal ve 22:30 to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma jinak to FSI bomba že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ty vole, ale já to psal ve 22:30 to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma jinak to FSI bomba že? Myslím, že v tomto vlákně ani nikdo jiný už debatovat nebude než jedině mi dva, pač moc lidi co maj FSI na fóru není, takže pokud sem nenapíše někdo s ropochrotákem, tak to bude celkem nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jo jinak s FSI jsem spokojenej. Hodím pak na fórum fotky mojho maxidotu se spotřebou při cestě tady u nás po okreskách... Už nevím kolik tam bylo přesně, ale byla to spotřeba že by mi ju aj dýzláci mohli závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 aj dýzláci mohli závidět jaj, teď si píchnul do vosí hnízda... každopádně mě teda ropáci spotřebu nebudou závidět nikdy a měl jsi pravdu,.. teď si tu budem povídat jenom my dva ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Teda koukám že to je tu nekonečná debata.Osobně jsem se svezl jak 2,0 FSI,tak i 1,6 FSI a upřímně moc mě ty motory nenadchli,i když ten dvoulitr nejel špatně.Se šesnáctou už to bylo horší,majitel do toho lil 95-ku a kamarád s OII MPI se nás hravě držel.No a pak jsem se taky svezl s 1,8 TSI a tímhle motorem jsem byl docela nadšenej.No a je jasný,že kdo si koupí benzín,musí počítat s větší spotřebou,o tom žádná.I když teď jsem jel 300 km s naší OI combi 1,9 TDI PD-96 kW a měl jsem průměr 8,1.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.