Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude.

no každopádně v kombinaci s tím DSG to bude asi masáááž! :) jinak souhlasím s tím, že 1.9 TDI a 1.8 TSI jsou ideální motory pro O II.

ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude.

Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... :)

a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie?

V6, je to podle mě vývojovej typ VR6, nějaká další generace, dává se do spousty aut (sharan, mám pocit i passati kupříkladu)

Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... :)

ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6

ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6

Presne tam uz se to neresi...souhlasim.

2,8 šestiválec/142 kW, EU 4, zdvih = 2771cm3, 2xDOHC, 5 ventilů na válec, 142kW při 3200 ot. min., 280Nm při 3200 ot. min., stupeň komprese 10,6. Přeplňování - ne! přestavování vačkového hřídele, sekundární okruh vzduchu, proměnná délka sání. Příprava směsi - Bosch Motronic ME 7.1, 2x katalyzátor. Nejlepší v kombinaci s 4 Motion náhonem lol

Kolega Komárek ti napsal výkony, já jen doplním, že je to MPI nikoliv FSI, je to starší motor, byl už v Golfu IV. 6VR.Je to ale dobrý motor, kamarádi co ho měli ve svých vozech ho moc chválili.

tak o čem to tu zase k sakru je ? O nějakým 2,8 V6 nebo o tom nepovedeným 2.0 FSI ???

o tom povedeným 2.0 FSI ???

jj, je to diskuze o tom povedeným 2.0 FSI! :Dlol ... ještě chvíli DžordžiK a budeš větší ultraprovokatorio jak Luke ;)lol

no ty wole vidíte to jo . Já sem jednou za čas vlezu, koukám, jak trubka, protože nevim, vo co go, tak se zeptám a von mě hned smete za nějaký provokace snad nebo co. Normálně nevěřim.

hh... :D jasně Jiříku, jasně! ;)

jen upřesnim, ultraprovocatorio je s písmenem C, prosím neprznit

vyliž mi polevu Lucu! :Dlol

Jejda, ten dvouliter nejni až tak nejhorší, ne?!?!

• 2 týdny později...

twe... Komár to tu rozseknul... :) pojďme zachránit toto svkělé téma! ;) všichni FSIčkaři světa spojte se!! :D

twe... Komár to tu rozseknul... :) pojďme zachránit toto svkělé téma! ;) všichni FSIčkaři světa spojte se!! :D

Tož jeden FSIčkář je tu, ale nevím co chceš zachraňovat...? :feve:

Marios máš u mě --> :palec2::D

zachraňovat? asi nic... jen jsem se včera malinko nudil ;)

Jeeeeej, jeste ze ja nemam cas se nudit :D

ty vole, ale já to psal ve 22:30 :D to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! :D;)

jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma :D

jinak to FSI bomba že? :p

ty vole, ale já to psal ve 22:30 :D to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! :D;)

jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma :D

jinak to FSI bomba že? :p

Myslím, že v tomto vlákně ani nikdo jiný už debatovat nebude než jedině mi dva, pač moc lidi co maj FSI na fóru není, takže pokud sem nenapíše někdo s ropochrotákem, tak to bude celkem nuda ;)

Jo jinak s FSI jsem spokojenej. Hodím pak na fórum fotky mojho maxidotu se spotřebou při cestě tady u nás po okreskách... Už nevím kolik tam bylo přesně, ale byla to spotřeba že by mi ju aj dýzláci mohli závidět

aj dýzláci mohli závidět

jaj, teď si píchnul do vosí hnízda... :D každopádně mě teda ropáci spotřebu nebudou závidět nikdy lol

a měl jsi pravdu,.. teď si tu budem povídat jenom my dva ... :)

Teda koukám že to je tu nekonečná debata.Osobně jsem se svezl jak 2,0 FSI,tak i 1,6 FSI a upřímně moc mě ty motory nenadchli,i když ten dvoulitr nejel špatně.Se šesnáctou už to bylo horší,majitel do toho lil 95-ku a kamarád s OII MPI se nás hravě držel.No a pak jsem se taky svezl s 1,8 TSI a tímhle motorem jsem byl docela nadšenej.No a je jasný,že kdo si koupí benzín,musí počítat s větší spotřebou,o tom žádná.I když teď jsem jel 300 km s naší OI combi 1,9 TDI PD-96 kW a měl jsem průměr 8,1..............

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.