Leden 20, 200817 r ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude.
Leden 20, 200817 r no každopádně v kombinaci s tím DSG to bude asi masáááž! jinak souhlasím s tím, že 1.9 TDI a 1.8 TSI jsou ideální motory pro O II.
Leden 20, 200817 r ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude. Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik...
Leden 20, 200817 r V6, je to podle mě vývojovej typ VR6, nějaká další generace, dává se do spousty aut (sharan, mám pocit i passati kupříkladu)
Leden 20, 200817 r Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6
Leden 20, 200817 r ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6 Presne tam uz se to neresi...souhlasim.
Leden 22, 200817 r a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie? 2,8 šestiválec/142 kW, EU 4, zdvih = 2771cm3, 2xDOHC, 5 ventilů na válec, 142kW při 3200 ot. min., 280Nm při 3200 ot. min., stupeň komprese 10,6. Přeplňování - ne! přestavování vačkového hřídele, sekundární okruh vzduchu, proměnná délka sání. Příprava směsi - Bosch Motronic ME 7.1, 2x katalyzátor. Nejlepší v kombinaci s 4 Motion náhonem
Leden 22, 200817 r a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie? Kolega Komárek ti napsal výkony, já jen doplním, že je to MPI nikoliv FSI, je to starší motor, byl už v Golfu IV. 6VR.Je to ale dobrý motor, kamarádi co ho měli ve svých vozech ho moc chválili.
Leden 22, 200817 r tak o čem to tu zase k sakru je ? O nějakým 2,8 V6 nebo o tom nepovedeným 2.0 FSI ???
Leden 22, 200817 r o tom povedeným 2.0 FSI ??? jj, je to diskuze o tom povedeným 2.0 FSI! ... ještě chvíli DžordžiK a budeš větší ultraprovokatorio jak Luke
Leden 22, 200817 r no ty wole vidíte to jo . Já sem jednou za čas vlezu, koukám, jak trubka, protože nevim, vo co go, tak se zeptám a von mě hned smete za nějaký provokace snad nebo co. Normálně nevěřim.
Únor 4, 200817 r twe... Komár to tu rozseknul... pojďme zachránit toto svkělé téma! všichni FSIčkaři světa spojte se!!
Únor 5, 200817 r twe... Komár to tu rozseknul... pojďme zachránit toto svkělé téma! všichni FSIčkaři světa spojte se!! Tož jeden FSIčkář je tu, ale nevím co chceš zachraňovat...?
Únor 5, 200817 r ty vole, ale já to psal ve 22:30 to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma jinak to FSI bomba že?
Únor 5, 200817 r ty vole, ale já to psal ve 22:30 to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma jinak to FSI bomba že? Myslím, že v tomto vlákně ani nikdo jiný už debatovat nebude než jedině mi dva, pač moc lidi co maj FSI na fóru není, takže pokud sem nenapíše někdo s ropochrotákem, tak to bude celkem nuda
Únor 5, 200817 r Jo jinak s FSI jsem spokojenej. Hodím pak na fórum fotky mojho maxidotu se spotřebou při cestě tady u nás po okreskách... Už nevím kolik tam bylo přesně, ale byla to spotřeba že by mi ju aj dýzláci mohli závidět
Únor 5, 200817 r aj dýzláci mohli závidět jaj, teď si píchnul do vosí hnízda... každopádně mě teda ropáci spotřebu nebudou závidět nikdy a měl jsi pravdu,.. teď si tu budem povídat jenom my dva ...
Únor 5, 200817 r Teda koukám že to je tu nekonečná debata.Osobně jsem se svezl jak 2,0 FSI,tak i 1,6 FSI a upřímně moc mě ty motory nenadchli,i když ten dvoulitr nejel špatně.Se šesnáctou už to bylo horší,majitel do toho lil 95-ku a kamarád s OII MPI se nás hravě držel.No a pak jsem se taky svezl s 1,8 TSI a tímhle motorem jsem byl docela nadšenej.No a je jasný,že kdo si koupí benzín,musí počítat s větší spotřebou,o tom žádná.I když teď jsem jel 300 km s naší OI combi 1,9 TDI PD-96 kW a měl jsem průměr 8,1..............
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.