Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude.

Vloženo
ono s těma superbama, už dnešní generace má pod kapotou 2.8čku a vídám jí docela dost, takže těch silných benzíňáků taky málo v těch nových superbíčkách nebude.

Jojo, taky se kolikrat divim ze jich potkam tolik... :)

Vloženo
ber to tak, že to jsou, troufnu si říct, z 90% služebáky, kde je vcelku už jedno, jestli 2.5TDI nebo 2.8V6

Presne tam uz se to neresi...souhlasim.

Vloženo
a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie?

2,8 šestiválec/142 kW, EU 4, zdvih = 2771cm3, 2xDOHC, 5 ventilů na válec, 142kW při 3200 ot. min., 280Nm při 3200 ot. min., stupeň komprese 10,6. Přeplňování - ne! přestavování vačkového hřídele, sekundární okruh vzduchu, proměnná délka sání. Příprava směsi - Bosch Motronic ME 7.1, 2x katalyzátor. Nejlepší v kombinaci s 4 Motion náhonem lol

Vloženo
a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie?

Kolega Komárek ti napsal výkony, já jen doplním, že je to MPI nikoliv FSI, je to starší motor, byl už v Golfu IV. 6VR.Je to ale dobrý motor, kamarádi co ho měli ve svých vozech ho moc chválili.

Vloženo

no ty wole vidíte to jo . Já sem jednou za čas vlezu, koukám, jak trubka, protože nevim, vo co go, tak se zeptám a von mě hned smete za nějaký provokace snad nebo co. Normálně nevěřim.

• o 2 týdny později...
Vloženo
twe... Komár to tu rozseknul... :) pojďme zachránit toto svkělé téma! ;) všichni FSIčkaři světa spojte se!! :D

Tož jeden FSIčkář je tu, ale nevím co chceš zachraňovat...? :feve:

Vloženo

ty vole, ale já to psal ve 22:30 :D to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! :D;)

jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma :D

jinak to FSI bomba že? :p

Vloženo
ty vole, ale já to psal ve 22:30 :D to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! :D;)

jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma :D

jinak to FSI bomba že? :p

Myslím, že v tomto vlákně ani nikdo jiný už debatovat nebude než jedině mi dva, pač moc lidi co maj FSI na fóru není, takže pokud sem nenapíše někdo s ropochrotákem, tak to bude celkem nuda ;)

Vloženo

Jo jinak s FSI jsem spokojenej. Hodím pak na fórum fotky mojho maxidotu se spotřebou při cestě tady u nás po okreskách... Už nevím kolik tam bylo přesně, ale byla to spotřeba že by mi ju aj dýzláci mohli závidět

Vloženo
aj dýzláci mohli závidět

jaj, teď si píchnul do vosí hnízda... :D každopádně mě teda ropáci spotřebu nebudou závidět nikdy lol

a měl jsi pravdu,.. teď si tu budem povídat jenom my dva ... :)

Vloženo

Teda koukám že to je tu nekonečná debata.Osobně jsem se svezl jak 2,0 FSI,tak i 1,6 FSI a upřímně moc mě ty motory nenadchli,i když ten dvoulitr nejel špatně.Se šesnáctou už to bylo horší,majitel do toho lil 95-ku a kamarád s OII MPI se nás hravě držel.No a pak jsem se taky svezl s 1,8 TSI a tímhle motorem jsem byl docela nadšenej.No a je jasný,že kdo si koupí benzín,musí počítat s větší spotřebou,o tom žádná.I když teď jsem jel 300 km s naší OI combi 1,9 TDI PD-96 kW a měl jsem průměr 8,1..............

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...