Přejít na obsah

2.0 FSI (110 kW)

DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

a ta dva osma, co to je za motor? to je šestiválec? a technologie?

2,8 šestiválec/142 kW, EU 4, zdvih = 2771cm3, 2xDOHC, 5 ventilů na válec, 142kW při 3200 ot. min., 280Nm při 3200 ot. min., stupeň komprese 10,6. Přeplňování - ne! přestavování vačkového hřídele, sekundární okruh vzduchu, proměnná délka sání. Příprava směsi - Bosch Motronic ME 7.1, 2x katalyzátor. Nejlepší v kombinaci s 4 Motion náhonem lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
ty vole, ale já to psal ve 22:30 :D to už fakt nejsem v práci... to už se klidně můžu nudit! :D;)

jo a mimochodem, oživil jsem konverzaci mezi námi dvěma :D

jinak to FSI bomba že? :p

Myslím, že v tomto vlákně ani nikdo jiný už debatovat nebude než jedině mi dva, pač moc lidi co maj FSI na fóru není, takže pokud sem nenapíše někdo s ropochrotákem, tak to bude celkem nuda ;)

Odkaz ke komentáři

Teda koukám že to je tu nekonečná debata.Osobně jsem se svezl jak 2,0 FSI,tak i 1,6 FSI a upřímně moc mě ty motory nenadchli,i když ten dvoulitr nejel špatně.Se šesnáctou už to bylo horší,majitel do toho lil 95-ku a kamarád s OII MPI se nás hravě držel.No a pak jsem se taky svezl s 1,8 TSI a tímhle motorem jsem byl docela nadšenej.No a je jasný,že kdo si koupí benzín,musí počítat s větší spotřebou,o tom žádná.I když teď jsem jel 300 km s naší OI combi 1,9 TDI PD-96 kW a měl jsem průměr 8,1..............

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...