Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no je to jednoduchý, když je na silnicích moc aut, tak se nedá jet rychleji... :) pravdou je, že při ostřejší jízdě minulý týden byl na stejné trase rozdíl 0,7 l... :) takže teď je otázka, co je lepší.. hh

Vloženo

To mas pravdu ze kdyz je prazdna silnice tak se jede vetsinou rychleji, ale i plynuleji, bez casteho brzdeni a zrychlovani. Kdezto kdyz je provoz, tak mam furt tendenci nekoho predjizdet, protoze vetsina ridicu jede stylem ktery me naprosto nevyhovuje, takze co chvila predjizdim a pak je s toho spotreba jako ted v patek kdyz jsem jel trasu Jesenik - Brno - Jeseník za 7,3 l/100km... :-(

• o 4 týdny později...
Vloženo

No jo tobe se to jezdi.... Tobe hrabou vsechny 4 kola a nekdy i rezerva... To mi s predkolkou jenom 2. :feve: Skusit omezovac se jeste bojim nebo nechci, ale v zime to testnu...

Vloženo

šema 4 jsem zatím hrabal jenom jednou na polňačce plný bláta... volatnem šlo točit jako nic... takovej posilovač jste nikdy neměli :D ale nakonec se Otesánek chytil a vyhrabal se! :palec2:

Vloženo

Jak jinak, tise jsem zavidel a litoval motor... Ale atmosfera to prezije ze jo ???? Jinak je tam taky jine video s tim tankem a Scoutem. Taky moc pekne... n :p atocis letos neco podobneho ....

Vloženo

proč si litoval motor??? :) sem to moc netočil... myslím... lol ... dneska jsem tomu dával ve městě kopr... taky jsem to měl dnes za 12 l :kol-98: ... a jsem fakt spokojenej, jede to jak z praku... ještě se musím někdy svézt tou 1.8... jakej je v tom rozdíl... nebo spíš jak velkej :)

Vloženo

Hele, uprimne, videjko nic mnoho (ale neber si to osobne) - nevybral sis zrovna nejlepsi cas a misto. Spis by to chtelo nejakej rovnejsi placek, tvrdsi podklad a min snehu. Zda se mi, ze se ti to tam obcas kouslo do hliny...

Vloženo

No to asi jo ;). Na takovyhle blbnuti je 4x4 paradni a je to fakt zabava nekomu zrejt louku lol . V beznym provozu je pak vyhoda pri rozjezdech na kluzcim povrchu (treba mokry kostky) a pak samo v zime.

Pri 95% jizd bych to ale ja osobne nevyuzil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...