vorlajz Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tak dneska byl teda docela velkej provoz... takže sem jel za krásných 7,1 l ... olééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 To gratuluji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 hehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 No ja vetsinou ve velkem provozu mam vetsi spotrebu nez kdyz jsou cesty poloprazdne, tak nevim jak jezdis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 no je to jednoduchý, když je na silnicích moc aut, tak se nedá jet rychleji... pravdou je, že při ostřejší jízdě minulý týden byl na stejné trase rozdíl 0,7 l... takže teď je otázka, co je lepší.. hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To mas pravdu ze kdyz je prazdna silnice tak se jede vetsinou rychleji, ale i plynuleji, bez casteho brzdeni a zrychlovani. Kdezto kdyz je provoz, tak mam furt tendenci nekoho predjizdet, protoze vetsina ridicu jede stylem ktery me naprosto nevyhovuje, takze co chvila predjizdim a pak je s toho spotreba jako ted v patek kdyz jsem jel trasu Jesenik - Brno - Jeseník za 7,3 l/100km... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak jsem to dneska ráno krapet otestoval... tak na jedničku udělám cca 55 km/h a na dvojku (v mírném kopci) cca 90 km/h..., to už pak citelně zasáhl omezovač..... brm brm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No jo tobe se to jezdi.... Tobe hrabou vsechny 4 kola a nekdy i rezerva... To mi s predkolkou jenom 2. Skusit omezovac se jeste bojim nebo nechci, ale v zime to testnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 šema 4 jsem zatím hrabal jenom jednou na polňačce plný bláta... volatnem šlo točit jako nic... takovej posilovač jste nikdy neměli ale nakonec se Otesánek chytil a vyhrabal se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 A vo to mot je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 A ted jsem si vzpomel. Pekne kecas.... A co loni na te louce.... Masakr a vsema 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 co bylo loni na louce? nějak si nemohu vzpomenout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Posilal jsi mi odkaz na Youtube a tam malinkato vyvadis se svoji Octavkou, nebo se mylim ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jj jasně... asi myslíš toto --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jak jinak, tise jsem zavidel a litoval motor... Ale atmosfera to prezije ze jo ???? Jinak je tam taky jine video s tim tankem a Scoutem. Taky moc pekne... n atocis letos neco podobneho .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 proč si litoval motor??? sem to moc netočil... myslím... ... dneska jsem tomu dával ve městě kopr... taky jsem to měl dnes za 12 l ... a jsem fakt spokojenej, jede to jak z praku... ještě se musím někdy svézt tou 1.8... jakej je v tom rozdíl... nebo spíš jak velkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jak jsem si psaly jestli dojedu do prahy vyzkousime oboje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Hele, uprimne, videjko nic mnoho (ale neber si to osobne) - nevybral sis zrovna nejlepsi cas a misto. Spis by to chtelo nejakej rovnejsi placek, tvrdsi podklad a min snehu. Zda se mi, ze se ti to tam obcas kouslo do hliny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tam kde se mu to kouslo do hliny mi dva by jsme zapadly az po dvere... hehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No to asi jo . Na takovyhle blbnuti je 4x4 paradni a je to fakt zabava nekomu zrejt louku . V beznym provozu je pak vyhoda pri rozjezdech na kluzcim povrchu (treba mokry kostky) a pak samo v zime. Pri 95% jizd bych to ale ja osobne nevyuzil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Pri 101 % jizd by jsem to nevyuzil protoze nemam HALDEX..... buuuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ale zase kdyz ho mas, tak se snazis vyhledavat situace pro jeho pouziti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Petuldo, tak jsem ani nečekal, že by se ti to video mohlo líbit! kor poté, co jsem ti řekl, že je ta tvoje okta "obyčejná" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Hehe, ted jsi me uplne svliknul donaha... . Tim to fakt nebude. Treba na nejakym zasnezenym letisti by ti to klouzalo ladnejc, tak jsem to myslel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jsem docela rád, že nemám chalupu u letiště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.