Únor 11, 200916 r Viki, to zase prrrrrrr.... i když to maš načipovaný, tak mě se prostě budeš koukat na záda... a už o tom nebudeme diskutovat!!!
Únor 11, 200916 r Viktor, presne to sa mi páči na dieseli, že nemusíš podraďovať ale benzín je benzín nevýhoda je fakt tá spotreba ak jazdíš mnoho km...
Únor 11, 200916 r Ve sportmotoru mi říkali, že 2.0 FSI po chipu jede hodně pěkně nehecuj ... je to dost peněz! mě ten výkon auta stačí, spíš by mě zajímal ten rozdíl... ale za ty prachy??? ani nápad!
Únor 11, 200916 r Viki, to zase prrrrrrr.... i když to maš načipovaný, tak mě se prostě budeš koukat na záda... a už o tom nebudeme diskutovat!!! To mi připomnělo zlaté pravidlo diktátu - nehádej se o něčem, čemu nerozumíš
Únor 11, 200916 r nehecuj ... je to dost peněz! mě ten výkon auta stačí, spíš by mě zajímal ten rozdíl... ale za ty prachy??? ani nápad! Mě napsali z Bitpoweru tohle (ale potřeboval bych ten rozdíl poznat na vlastní kůži před tím než bych do toho šel): Dobrý den, na základě Vašeho požadavku Vám zasíláme informace o možnostech úpravy vašeho automobilu. Veškeré podrobnosti naleznete na následující adrese: http://www.bitpower.cz/scripts/show-detail...IA-II_5601_6373 Poznámky technika: na základě poptávky Vám posíláme přehledovou tabulku s orientačními hodnotami před a po úpravě software řídící jednotky BOSCH MED9.1/5/4420.01 za účelem zvýšení výkonu motoru vozidla SKODA OCTAVIA II (2.0 FSI - 150CV) - r.v.9. Záruka dva roky a po dobu šesti měsíců poskytujeme technickou podporu, kde je mj. možno úpravu doladit, dle představy jednotlivého zákazníka, v rámci možnosti daného systému. Realizace je možná na základě objednávky, emailu, nebo telefonické a doba úpravy je cca 60 – 90 min. Po úpravě doporučujeme dbát na pravidelné servisní intervaly a dodržovat olejový servis. Tzn. pravidelné výměny oleje a jeho zahřívání před vytáčením motoru do vyšších otáček. Zrychlení z 0-100 je cca o 1.0-0.5sekundy lepší. O problematice spotřeby se můžete dočíst v následujícím odkaze http://www.bitpower.cz/index.php?module=cl...-obecně(snížení spotřeby bych ovšem u této motorizace nepředpokládal - odvíjí se především od jízdního stylu samotného řidiče). Cena úpravy software řídící jednotky motoru je 9.990,- (uvedena bez 19%DPH).
Únor 11, 200916 r To by mě hrozně zajímalo, když člověk přesedne ze sériovky do toho chipu, jestli to vůbec nějak pozná...papírově IMHO rozdíl spíš v odchylce měření a "vyhodit" deset táců za placebo...rozhodně by bylo moc zajímavý srovnání
Únor 11, 200916 r hmm tak 10litrov za par konikov a par nm...neviem neviem..keby sa aspon o neco razantnejsie znizila spotreba(1-1,5l) tak je to o niecom inom..to by sa ti aspon vratilo..ale takto...myslim ze ten motor je dost silny..a ja osobne by som nemal dovod ho cipovat
Únor 11, 200916 r po znamosti sa da setko ... Bych to asi tak viděl,pokus se jedná pouze o přehrátí firmwaru.Myslím,že by pro začátek stačilo sehnat ten firmware se správnými hodnotami a zbytek by se už nějak doladil.Ale svoje auto jako "pokusné " bych asi nedal.Ta cena je vysoká jen kvůli té záruce(která se beztak nevztahuje na nic když by na to došlo-záruka nezáruka ).
Únor 11, 200916 r To by mě hrozně zajímalo, když člověk přesedne ze sériovky do toho chipu, jestli to vůbec nějak pozná...papírově IMHO rozdíl spíš v odchylce měření a "vyhodit" deset táců za placebo...rozhodně by bylo moc zajímavý srovnání To mi připomnělo zlaté pravidlo diktátu - nehádej se o něčem, čemu nerozumíš - to sedí
Únor 12, 200916 r Hlavně čipovat atmosférický benzín je jako házet perly prasatům Tam prostě není kde brát.
Únor 12, 200916 r Viktor je jiného názoru... Chtělo by to porovnat jeho čipnuté MPI s něcipnutým MPI za stejných podmínek
Únor 12, 200916 r Možná je tam malá rezerva, ale v řádech koní. To možná když ještě vymění výfuk a sání, tak se přiblíží k 10k celkem.
Únor 12, 200916 r Ono ještě záleží, jak je motor nastaven v sérii...pokud je uměle přiškrcen (jako např. slabší HTPčko), kdy defaultně neotvírá naplno škrtící klapku, tak se dá úpravou získat dost, respektive využít celý potenciál...ale pakliže je využit již z výroby, pak holt smolík
Únor 12, 200916 r No já bych řekl že ta MPI je už v serii docela vyhnaná k maximu. Samozřejmě by to skouslo 10 nebo 15 kW navíc, ale co na to výdrž určitých komponent motoru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.