lars Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki. Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 S tou spiatočkou mám problém aj ja, je to problém v tom že je zle nastavená spojka od výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 S tou spiatočkou mám problém aj ja, je to problém v tom že je zle nastavená spojka od výroby Na spojce se nic nenastavuje. Jen se ustaví pedál spojky do roviny s brzdovým pedálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Poradťe prosím. Ako nastaviť pedál spojky do roviny s brzdovým pedálom ? Spojkový pedál mám v kludovom stave asi o cca 1 cm vyššie ako brzdový pedál. Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Poradťe prosím. Ako nastaviť pedál spojky do roviny s brzdovým pedálom ? Spojkový pedál mám v kludovom stave asi o cca 1 cm vyššie ako brzdový pedál. Díki. a to ti vadi ze ich mas nerovnomerne ? ved na spojke mas lavu nohu. hadam nepouzivas aj pravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki. doteraz ti tam isla zaradit 5-ka bez problemov, alebo uz od kupy ti to takto blbne? btw naco mas zaradenu 5-ku v meste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.