lars Vloženo 9. Prosinec 2007 Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki. Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: lars Citovat
ing.edo Vloženo 27. leden 2008 Vloženo 27. leden 2008 S tou spiatočkou mám problém aj ja, je to problém v tom že je zle nastavená spojka od výroby Citovat
Pepa007 Vloženo 27. leden 2008 Vloženo 27. leden 2008 S tou spiatočkou mám problém aj ja, je to problém v tom že je zle nastavená spojka od výroby Na spojce se nic nenastavuje. Jen se ustaví pedál spojky do roviny s brzdovým pedálem Citovat
lars Vloženo 31. Březen 2008 Autor Vloženo 31. Březen 2008 Poradťe prosím. Ako nastaviť pedál spojky do roviny s brzdovým pedálom ? Spojkový pedál mám v kludovom stave asi o cca 1 cm vyššie ako brzdový pedál. Díki. Citovat
houmr Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Poradťe prosím. Ako nastaviť pedál spojky do roviny s brzdovým pedálom ? Spojkový pedál mám v kludovom stave asi o cca 1 cm vyššie ako brzdový pedál. Díki. a to ti vadi ze ich mas nerovnomerne ? ved na spojke mas lavu nohu. hadam nepouzivas aj pravu Citovat
domino666 Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki. doteraz ti tam isla zaradit 5-ka bez problemov, alebo uz od kupy ti to takto blbne? btw naco mas zaradenu 5-ku v meste? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.