angelkovsky Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Mam Octavia 1.6/55kw r.v.97,byl mi ukaden palubní přístroj poradí někdo jak ho nahradit,nemužu jej sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Mam Octavia 1.6/55kw r.v.97,byl mi ukaden palubní přístroj poradí někdo jak ho nahradit,nemužu jej sehnat. Měl si tam palubní počítač? Odkud jsi? Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hlavně doporučuji auto schovat ty budíky nebral někdo jentak!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hlavně doporučuji auto schovat ty budíky nebral někdo jentak!!!!!!! řekl byhc, že je někdo bral, protože u těhlech verzí padaj ručičky a pak jestli to bylo s palubákem, tak je to taky možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) jinak mám k prodeji budíky benzím rv 99 z mého dvoulitra ale asi taky pásnou i na 1.6 jsou podsvětleny modrá a ručičky červené .... dále budíky 97-98 benzín 1.8bez turba ....orig červené a ty asi taky půjdou na 1.6 všechny mají pal.PC mohu nakodovat a dát stejný stav KM + VIN auta atd...... Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 že by až tak byl zájem.....???? jinak teda ty moje jsou bez padajících ručiček a klidně doložím původ......obou dvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Měl si tam palubní počítač?Odkud jsi? Palubní počítač jsem tam měl, jsem z Kopřivnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hele kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 že by až tak byl zájem.....????jinak teda ty moje jsou bez padajících ručiček a klidně doložím původ......obou dvou... Jen pro zajmavost kromě těch budíků mi vzali oba airbagy i s volantem. Vše sem už sehnal až na ty budíky. O ty budiky bych měl samozřejmě zajem, jestli by si mi dal čislo tak by sme domluvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jen pro zajmavost kromě těch budíků mi vzali oba airbagy i s volantem. Vše sem už sehnal až na ty budíky. O ty budiky bych měl samozřejmě zajem, jestli by si mi dal čislo tak by sme domluvili. konektor bagu před spolujezdcem máš v pohodě? většinou ho uříznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já seženu pouze nové,originál.Ale je to plaba-5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Budiky si sezen na 1.6 55Kw - aby tachak sel do 200 - oni jdou vsechny budiky nakodovat na co chces ale podklad bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Budiky si sezen na 1.6 55Kw - aby tachak sel do 200 - oni jdou vsechny budiky nakodovat na co chces ale podklad bohuzel mam z 1,8 benzin bez turba r 99. 1U1919 034C.Opravene padani rucicek.pokud by byl zajem pres SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Budiky si sezen na 1.6 55Kw - aby tachak sel do 200 - oni jdou vsechny budiky nakodovat na co chces ale podklad bohuzel Bohuzel ty budíky se těžko shánějí. Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: angelkovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 mam z 1,8 benzin bez turba r 99. 1U1919 034C.Opravene padani rucicek.pokud by byl zajem pres SZ A co znamená ta zkratka SZ? Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 SZ, znamená soukromá zpráva, můžeš ji poslat každému členovi. jedna z možností jak mu ji poslat je kliknout na jeho nick (jméno) a tam je položka pošli zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Bohuzel ty budíky se těžko shánějí. a ty moje z 1,8 by tam taky meli jit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ahoj jak jste se bavili o kodování (cejchování) budíků, takže jde koupit palubku co už bude mít PC ? prohodit jí za tu starou jen dodělat pár úprav + páčku s tlačítky a přes vag nastavit zprávné hodnoty (velikost kol, motor) (pominme jiné črafičky budíků) a mít počítač ? Nemáte tu někdo přehled jak se ty palubky dle roků vozu měnili ? co měla ktérá navíc a co jde ještě prohoit atd. (já mám 99 rok, naftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 palubák dodělat jde, já měl verzi bez 1,6/55, bohužel jsem do 55 nesehnal, tak jsme tam dal ze stejného ročníku, ale z 1,8 20V s palubákem a šlape to v pohodě, jediné, co je trošku záhada, tak nové budíky měly polepy do 240, já měl tacho do 200, logicky bych tedy řekl, že mi to bude teď ukazovat do 240, bohužel po jízdní zkoušce se zjistilo, že budíky si ukazujou jako kdyby měly polep do 200. Byla to trošku síla s 1,6/55kw 240km/h Kodování budíků je pro 1,8 i 1,6 stejné, tak nechápu, jak je to možné, hlavně, že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No nevím jestli jakékoliv jiné pasují, já mám zkušenost, že ne. Když mi před deseti lety měnily budiky v záruce, po odjezdu ze servisu jsem jezdil za 3,5 litru na 100. Museli objednat jiné, asi byly z nafty. Ale byl to zajímavý týden, s touhle spotřebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No nevím jestli jakékoliv jiné pasují, já mám zkušenost, že ne. Když mi před deseti lety měnily budiky v záruce, po odjezdu ze servisu jsem jezdil za 3,5 litru na 100. Museli objednat jiné, asi byly z nafty. Ale byl to zajímavý týden, s touhle spotřebou. tak jasný, základ je mít budíky z nafty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A máte prosím někdo ty dílenský příručky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 návod "jak na to" najdete tady: http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...1&Itemid=30 ale není tam vše, hlavně čísla dílů budíků, to se opravdu nedá vypisovat vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.