Bemo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Skuska profora ci opravy chyby ! ALE AKO VIDIM NEMA TO TU ZMYSEL ZAMKNITE A VYMASTE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol vsetko beries smrtelne vazne To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicky... A este mi neda ,pise sa vymazte Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Kliiiiiiiiid ! Opravdu se rádi hádate, co ? Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol vsetko beries smrtelne vazne To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicki...A este mi neda ,pise sa vymazte chibicki :D:D s a tak toto je gol bemo uz je to tu uz prisiel na psa mraz Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 chibicki :D:D s a tak toto je gol bemo uz je to tu uz prisiel na psa mraz Si ty tazky VT upravca - citator Skoda len,ze nejde upravit moj povodny prispevok,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) ?? to iste si mohol urobit aj ty Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No a uz dost spat k teme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak teraz si ma skoro rozplakal A mimo toho pise sa v poriadku Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Kliiiiiiiiid !Opravdu se rádi hádate, co ? Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle Aaaale pane L.H. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No to je dobrá poznámka, nebolo by zlé keby niekto kto nemá origo filter napísal ako sa to javí no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Reso ešte by si mohol pozrieť či ti fachčí regulácia vo vzduch. filtri-vieš ta klapka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 pocuj a co sviecky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 pocuj a co sviecky ? Reso no to je dobry dotaz skus tie sviečky... vieš čo som ťi vravel ako to mal s-talker komplet od oleja boli zasrane.. skus sa pozrieť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ale to by snad nebylo rozdílné, to by to prostě jelo hůře vždy, ne ? No je fakt že tankuju různě, ale zase ne patoky........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jj Bohosu ma pravdu dnes napr auto tahalo dobre som zvedavy na zajtrajsok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a otázka ešte ako radíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 myslis v kolkych otackach?? do cca 4500 tis ot min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na ....... No tak ja už neviem,no myslím,že to má niečo s počasím možno vlhkosť alebo teplota skús vysledovať kedy to robí! A nie je to náhodou iba tvoj subjektívny dojem? Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem jak už jsem psal na první stránce vlhkost vzduchu a počasí vubec má u slabších motoru dost velky vliv,papírovej vzduchovej filtr saje vlhkost a muže se stát huře propustným,možná že pomuže bavlněnej ale nemám vyskoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem Skús si s niekym vymeniť vzduch filter ked bude vlhko a uvidíš či sa to zmení. Možno je ten tvoj z nejakého materialu čo zmení priepustnosť s vlhkosťou, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec tak to mas štesti... tešim se z tebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 diky,svicky mam doma nove na auto pujdou na jaro, jsou pekne modre takze ladi k barve skoda jen ze to nikdo neuvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.