Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

maltik ty ides kedy ?

teraz cez weekend ?

ked budes u nas tankovat, rozpravaj po nasom, aby nepytali od teba clo - flasku slivovice ! lol

idem teraz v sobotu, tankovat budem v Malackach niekedy okolo 7 rano pretoze mame scuka medzi 7:30-8:00 na Rajke so spolucetujucimi z Bruntalu

Robko, nevíš prosím tě aktuální cenu na OMV na Lamači příjezd po D2 do Blavy? Na natankuj.sk, není aktuální cena

• Autor

nebud lakomec, podpor nas statny rozpocet ! lol

korunka hore-dolu, jazdenim na LPG ich usetris aj na 3 svetriky mamine za mesiac !

:p:p:p:p:p

P.S.: bacol som tam 5 vyplazenych jazykov, pripomina mi to montacika....lol

no kedze uz tam nie je spotrebna dan, tak aka podpora statu, iba tak kapsu nadnarodnej spolocnosti ;)

neboj, zajtra ho tu mas ak na koni, korunného princa :p:p:p:p:p

Myslite, ze ked maju 17 SK na Slovnafte na Lamaci budu mat tu istu cenu aj u OMV naproti? Preca len je to 35km k dobru ;) z Malaciek

Upraveno od Malta

• Autor

ktora je to pumpa ?

zavolam tam.

;)

... to by sis mohl dovolit nezvednout telefon zákazníkovi co ;) , tak už by jsi na druhý den nemusel ani vstávat co?

Robko, nevíš prosím tě aktuální cenu na OMV na Lamači příjezd po D2 do Blavy? Na natankuj.sk, není aktuální cena

je mi luto ale neviem aka je tam cena LPG

isiel som okolo, ale ani od cesty som nevidel ze kolko tam stoji plyn

Upraveno od robko

a isiel si po dialnici? Ved je to na tom velkom bilborde spolocne s cenami benzinu (pokud ma pamet neklame) :kuk:

isiel som po dialnici a na tom paneli mali akurat velkym LPG ale cenu som nevidel

mozno ju tam este len daju

aha, tak máš na to ještě dva dny ;) .

Ne, dělám si srandu, pokud by se ti podařilo, budu rád, když ne, nic se neděje -_-

• Autor
Colins, zkus tam ještě prosím zavolat. Já bych si tam zavolal z práce, ale mám obavy že jak by uslyšeli češtinu, že by mi nic neřekli ;)

skusal som to rano, mozem robit pokusy aj cez den....posledny pokus bol asi 3 minutove zvonenie. :prc:

little roberto by si mohol spravit sluzobku a prebehnut fabku okolo....uhradime mu to z klubovych penazi.

Upraveno od colins

tak to jsou fakt salámisti fuck

tak jo, třeba Robko bude úspěšnější ;)

Zdar borci, už jsme doma :p:p:p:p

Montýýýýýýýýýýýýýýýý ty kluku jeden, to je dobře :palec2:

• Autor

ufff, si nam chybal chlapcisko usate !!

rozpravaj, prehanaj....hlavne nevynechaj zazitky z nudisticke plaze.... :p

Až na 2 malé problémky cesta v pohodě. 1. při cestě zpět jsem ve 140 dostal defekt při předjíždění kamiónua než jsem ho předjel a dojel do odstavného pruhu tak bylo po gumě(nová dávaná před dovolenou) a, takže jsem musel v místě koupit ojetou za 35 leva a jet na mé rezervě. 2 problém je LPG na Slovensku. Při cestě tam ho neměli, takže jsem jel celé maďarsko na beneli a cesta zpět po obchvatu žádné LPG, takže z půlky maďarska až do Brna na Beneli fuckfuck Jdu vyložit auto, pak se ozvu :p:p

• Autor

jak nemali...

ktore mesto myslis ?

aka to bola pumpa ?

:help::help:

Až na 2 malé problémky cesta v pohodě. 1. při cestě zpět jsem ve 140 dostal defekt při předjíždění kamiónua než jsem ho předjel a dojel do odstavného pruhu tak bylo po gumě(nová dávaná před dovolenou) a, takže jsem musel v místě koupit ojetou za 35 leva a jet na mé rezervě. 2 problém je LPG na Slovensku. Při cestě tam ho neměli, takže jsem jel celé maďarsko na beneli a cesta zpět po obchvatu žádné LPG, takže z půlky maďarska až do Brna na Beneli fuckfuck Jdu vyložit auto, pak se ozvu :p:p

to se mi nějak nezdá :kol-124: , když přijedeš do Blavy po dálnici tak je tam hned jak začneš sjíždět z kopce po pravé straně OMV s LPG a nazpět když projedeš tím novým tunelem, tak hned naproti zmiňované OMV ale v opačném směru (tedy na Brno) máš Slovnaft s LPG.

• Autor

kolko je tych 35 zvierat nasich/vasich penazi ? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.