Červenec 16, 200817 r Autor maltik ty ides kedy ? teraz cez weekend ? ked budes u nas tankovat, rozpravaj po nasom, aby nepytali od teba clo - flasku slivovice !
Červenec 16, 200817 r idem teraz v sobotu, tankovat budem v Malackach niekedy okolo 7 rano pretoze mame scuka medzi 7:30-8:00 na Rajke so spolucetujucimi z Bruntalu
Červenec 16, 200817 r Robko, nevíš prosím tě aktuální cenu na OMV na Lamači příjezd po D2 do Blavy? Na natankuj.sk, není aktuální cena
Červenec 16, 200817 r Autor nebud lakomec, podpor nas statny rozpocet ! korunka hore-dolu, jazdenim na LPG ich usetris aj na 3 svetriky mamine za mesiac ! P.S.: bacol som tam 5 vyplazenych jazykov, pripomina mi to montacika....
Červenec 16, 200817 r no kedze uz tam nie je spotrebna dan, tak aka podpora statu, iba tak kapsu nadnarodnej spolocnosti neboj, zajtra ho tu mas ak na koni, korunného princa
Červenec 16, 200817 r Myslite, ze ked maju 17 SK na Slovnafte na Lamaci budu mat tu istu cenu aj u OMV naproti? Preca len je to 35km k dobru z Malaciek Upraveno Červenec 16, 200817 r od Malta
Červenec 16, 200817 r tato http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie&am...amp;stanica=326 tuto je na mape http://mapy.zoznam.sk/index.pl?object_sid=23236
Červenec 16, 200817 r Autor psiska lenive, telefon zakaznikovi nezdvihaju.... http://www.skg.sk/detail_automoto.php?id=2...ng=&sesid=#
Červenec 16, 200817 r ... to by sis mohl dovolit nezvednout telefon zákazníkovi co , tak už by jsi na druhý den nemusel ani vstávat co?
Červenec 16, 200817 r Robko, nevíš prosím tě aktuální cenu na OMV na Lamači příjezd po D2 do Blavy? Na natankuj.sk, není aktuální cena je mi luto ale neviem aka je tam cena LPG isiel som okolo, ale ani od cesty som nevidel ze kolko tam stoji plyn Upraveno Červenec 16, 200817 r od robko
Červenec 16, 200817 r a isiel si po dialnici? Ved je to na tom velkom bilborde spolocne s cenami benzinu (pokud ma pamet neklame)
Červenec 16, 200817 r isiel som po dialnici a na tom paneli mali akurat velkym LPG ale cenu som nevidel mozno ju tam este len daju
Červenec 16, 200817 r aha, tak máš na to ještě dva dny . Ne, dělám si srandu, pokud by se ti podařilo, budu rád, když ne, nic se neděje
Červenec 17, 200817 r psiska lenive, telefon zakaznikovi nezdvihaju.... http://www.skg.sk/detail_automoto.php?id=2...ng=&sesid=# Colins, zkus tam ještě prosím zavolat. Já bych si tam zavolal z práce, ale mám obavy že jak by uslyšeli češtinu, že by mi nic neřekli
Červenec 17, 200817 r Autor Colins, zkus tam ještě prosím zavolat. Já bych si tam zavolal z práce, ale mám obavy že jak by uslyšeli češtinu, že by mi nic neřekli skusal som to rano, mozem robit pokusy aj cez den....posledny pokus bol asi 3 minutove zvonenie. little roberto by si mohol spravit sluzobku a prebehnut fabku okolo....uhradime mu to z klubovych penazi. Upraveno Červenec 17, 200817 r od colins
Červenec 17, 200817 r Autor ufff, si nam chybal chlapcisko usate !! rozpravaj, prehanaj....hlavne nevynechaj zazitky z nudisticke plaze....
Červenec 17, 200817 r Až na 2 malé problémky cesta v pohodě. 1. při cestě zpět jsem ve 140 dostal defekt při předjíždění kamiónua než jsem ho předjel a dojel do odstavného pruhu tak bylo po gumě(nová dávaná před dovolenou) a, takže jsem musel v místě koupit ojetou za 35 leva a jet na mé rezervě. 2 problém je LPG na Slovensku. Při cestě tam ho neměli, takže jsem jel celé maďarsko na beneli a cesta zpět po obchvatu žádné LPG, takže z půlky maďarska až do Brna na Beneli Jdu vyložit auto, pak se ozvu
Červenec 17, 200817 r Až na 2 malé problémky cesta v pohodě. 1. při cestě zpět jsem ve 140 dostal defekt při předjíždění kamiónua než jsem ho předjel a dojel do odstavného pruhu tak bylo po gumě(nová dávaná před dovolenou) a, takže jsem musel v místě koupit ojetou za 35 leva a jet na mé rezervě. 2 problém je LPG na Slovensku. Při cestě tam ho neměli, takže jsem jel celé maďarsko na beneli a cesta zpět po obchvatu žádné LPG, takže z půlky maďarska až do Brna na Beneli Jdu vyložit auto, pak se ozvu to se mi nějak nezdá , když přijedeš do Blavy po dálnici tak je tam hned jak začneš sjíždět z kopce po pravé straně OMV s LPG a nazpět když projedeš tím novým tunelem, tak hned naproti zmiňované OMV ale v opačném směru (tedy na Brno) máš Slovnaft s LPG.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.