Červenec 17, 200817 r Autor to ich mohol priviest aspon 10 kusov. namiesto toho nam priviezol cokoladu....blee
Červenec 17, 200817 r je mi luto ale neviem aka je tam cena LPGisiel som okolo, ale ani od cesty som nevidel ze kolko tam stoji plyn Robko, vkladam do teba vsetky svoje nadeje
Červenec 17, 200817 r malticka, ty ides kedy? ja pojdem okolo tej pumpy asi az v pondelok posledne dva razy som sa pozeral, ale cenu som nevidel, co je skoda
Červenec 17, 200817 r už v sobotu ... hm, takže asi Malacky, pro jistotu, nechce se mi bloumat po Blavě
Červenec 17, 200817 r no tak pokial je to tato pumpa Bratislava Lamač I, diaľnica D2 02/64531721 tak mi tetuska povedala, ze LPG = 17 Sk prijemnu cesu bez zachadzky ti prajem
Červenec 17, 200817 r ak právě na té OMW plyn neměli . A v Maďarsku hned za hranicema na dálnici je pumpa MOL(tak nějak) a tam mají LPG. Já si jí všiml až při cestě zpátky a už bylo pozdě odbočit. A při cestě zpátky na Slovnaftka je mimo dálnici(musíš na ni sjet a navíc tam nemaj info o plynu. Vidíš LPG až když jedeš kolem ní.
Červenec 17, 200817 r a je to dufam smerom do centra? ja ked tak nad tym rozmyslam a chodim okolo, tak som si vsimol na D2 v lamaci len jednu OMV a to je pre sitinou smerom do mesta takze by to mala byt ona
Červenec 17, 200817 r ak právě na té OMW plyn neměli . A v Maďarsku hned za hranicema na dálnici je pumpa MOL(tak nějak) a tam mají LPG. Já si jí všiml až při cestě zpátky a už bylo pozdě odbočit. A při cestě zpátky na Slovnaftka je mimo dálnici(musíš na ni sjet a navíc tam nemaj info o plynu. Vidíš LPG až když jedeš kolem ní. to mas pravdu, na slovnaftku musis zist smerom na Lamac a tam potom odbocit na pumpu je to troska od veci ale ked poznas natankujes
Červenec 17, 200817 r ak právě na té OMW plyn neměli . A v Maďarsku hned za hranicema na dálnici je pumpa MOL(tak nějak) a tam mají LPG. Já si jí všiml až při cestě zpátky a už bylo pozdě odbočit. A při cestě zpátky na Slovnaftka je mimo dálnici(musíš na ni sjet a navíc tam nemaj info o plynu. Vidíš LPG až když jedeš kolem ní. no nevím co myslíš sjet s dálnice? Zajet do odbočovacího pruhu, který je souběžně s dvěma dálničními pruhy? Pokud mě paměť neklame, tak to tam takhle je. A je naproti té OMV směrem do centra
Červenec 17, 200817 r tak se ti Monty omlouvám, přeci jenom už ta paměť asi neslouží. Asi jsem tam odbočil proto, že jsem se chtěl dostat k té OMV a cestou narazil na tuto. Ještě než byl ten new tunel, tak jsem tam bral u OMV, která je poblíž, ale jak otevřeli tunel, tak jsem nevěděl jak se k ní dostat a pak jsem narazil na ten Slovnaft.
Červenec 17, 200817 r ja ked tak nad tym rozmyslam a chodim okolo, tak som si vsimol na D2 v lamaci len jednu OMV a to je pre sitinou smerom do mestatakze by to mala byt ona no já jen že uvádíš jiné tel.číslo než našel Colins. Jen jsem trochu na vážkách, jak psal Monty, že plyn neměli (doufám že to bylo jen že zrovna došel). Apropo, dá se tam nějak podjet ta dálnice od té OMV a dostat se eventuelně k té Slovnaftce, když bych jel od Brna?
Červenec 17, 200817 r 430 Kč Ty vole 430,- je to nejmenší. Nová guma za 1220,- v prdeli, možná pomuchlanej liťák za 2200,- a při sebemenším zahučení stzrach z dalšího defektu
Červenec 17, 200817 r To nevím, najednou začalo hučet kolo, tak jsem zastavil a přehodil to. U nejbližšího vulkanizéra jsem to chtěl nechaT SPRAVIT, ale guma bylo po obvodu zevnitř i zvenku prořezaná od ráfku a uvnitř byla hrst natrhané gumy. Jenže ve 140 a při naloženém autě jsem ten defekt vůbec necítil. Až jsem jel po prázdnu a začalo to hučet.
Červenec 17, 200817 r Jinak info o cestě . Vyjížděl jsem 5.7.2008 v 03,00 hod. Do Primorska ujeto 1660 km. Příjezd na místo v 9.30. Přestávka v Burgasu 4 hodiny(od 01,00do 05,00-spánek). Cesta zpátky - odjezd 16.7. v 03.00. příjezd do Uničova ve 24,00. Náklady na ubytování cca 8000,- (4 osoby na 10 nocí), cesta + poplatky cca 7000,-(LPG +benzín cca 4200,- a zbytek poplatky). Dovolená mě vyšla cca na 28 tis kč. Počasí nádherné, pršelo až při odjezdu
Červenec 17, 200817 r 28t Kč??? To jste jedli kaviár? zpátky jste jeli sami? Upraveno Červenec 17, 200817 r od Malta
Červenec 17, 200817 r To víš. 2 ženské . Jídlo na pláži,samé značkové věci atd. Pokoupily jsme rifle, mikiny, nějaké to stříbro atd. Tam ve třech a zpátky ve dvou Upraveno Červenec 17, 200817 r od montas
Červenec 17, 200817 r Autor Tam ve třech a zpátky ve dvou... ...dcera neposluchala, tak ju predali do haremu !!
Červenec 17, 200817 r jojo hadry se tam hodí koupit no letos taky jedem ve dvou, tak jsem zvědavý ... už jsem si odvykl hlídat si špígl jestli mám toho dotyčného za sebou
Červenec 17, 200817 r Tam ve třech a zpátky ve dvou......dcera neposluchala, tak ju predali do haremu !! co tě vede, zpátky jel Monty a synátor
Červenec 17, 200817 r no já jen že uvádíš jiné tel.číslo než našel Colins. Jen jsem trochu na vážkách, jak psal Monty, že plyn neměli (doufám že to bylo jen že zrovna došel). Apropo, dá se tam nějak podjet ta dálnice od té OMV a dostat se eventuelně k té Slovnaftce, když bych jel od Brna? tak neviem ake cislo mal colins, ale nech tam skusi teraz zavolat a opytat sa ktora je to pumpa mne sa predstavila ako OMV bratislava lamac D2 tak neviem, si ma teraz dostal, volal som tam vobec? nie je to len vyplod mojho obednajsieho spanku v praci?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.