Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

to ich mohol priviest aspon 10 kusov.

namiesto toho nam priviezol cokoladu....blee

:help:

nazdarek montasek :)

takze stastne doma? sme tu na teba vsetci mysleli :prc:lol

je mi luto ale neviem aka je tam cena LPG

isiel som okolo, ale ani od cesty som nevidel ze kolko tam stoji plyn

Robko, vkladam do teba vsetky svoje nadeje :help:

malticka, ty ides kedy?

ja pojdem okolo tej pumpy asi az v pondelok

posledne dva razy som sa pozeral, ale cenu som nevidel, co je skoda :feve:

:feve:

už v sobotu ... hm, takže asi Malacky, pro jistotu, nechce se mi bloumat po Blavě

no tak pokial je to tato pumpa

Bratislava

Lamač I, diaľnica D2

02/64531721

tak mi tetuska povedala, ze LPG = 17 Sk

prijemnu cesu bez zachadzky ti prajem :palec2:

ak právě na té OMW plyn neměli fuckfuckfuck . A v Maďarsku hned za hranicema na dálnici je pumpa MOL(tak nějak) a tam mají LPG. Já si jí všiml až při cestě zpátky a už bylo pozdě odbočit. A při cestě zpátky na Slovnaftka je mimo dálnici(musíš na ni sjet a navíc tam nemaj info o plynu. Vidíš LPG až když jedeš kolem ní. lol

a je to dufam smerom do centra? :help:

ja ked tak nad tym rozmyslam a chodim okolo, tak som si vsimol na D2 v lamaci len jednu OMV a to je pre sitinou smerom do mesta

takze by to mala byt ona

ak právě na té OMW plyn neměli fuckfuckfuck . A v Maďarsku hned za hranicema na dálnici je pumpa MOL(tak nějak) a tam mají LPG. Já si jí všiml až při cestě zpátky a už bylo pozdě odbočit. A při cestě zpátky na Slovnaftka je mimo dálnici(musíš na ni sjet a navíc tam nemaj info o plynu. Vidíš LPG až když jedeš kolem ní. lol

to mas pravdu, na slovnaftku musis zist smerom na Lamac a tam potom odbocit na pumpu

je to troska od veci ale ked poznas natankujes :)

no nevím co myslíš sjet s dálnice? Zajet do odbočovacího pruhu, který je souběžně s dvěma dálničními pruhy? Pokud mě paměť neklame, tak to tam takhle je. A je naproti té OMV směrem do centra

tak se ti Monty omlouvám, přeci jenom už ta paměť asi neslouží. Asi jsem tam odbočil proto, že jsem se chtěl dostat k té OMV a cestou narazil na tuto. Ještě než byl ten new tunel, tak jsem tam bral u OMV, která je poblíž, ale jak otevřeli tunel, tak jsem nevěděl jak se k ní dostat a pak jsem narazil na ten Slovnaft.

ja ked tak nad tym rozmyslam a chodim okolo, tak som si vsimol na D2 v lamaci len jednu OMV a to je pre sitinou smerom do mesta

takze by to mala byt ona

no já jen že uvádíš jiné tel.číslo než našel Colins. Jen jsem trochu na vážkách, jak psal Monty, že plyn neměli (doufám že to bylo jen že zrovna došel). Apropo, dá se tam nějak podjet ta dálnice od té OMV a dostat se eventuelně k té Slovnaftce, když bych jel od Brna?

430 Kč :smich:
Ty vole 430,- je to nejmenší. Nová guma za 1220,- v prdeli, možná pomuchlanej liťák za 2200,- a při sebemenším zahučení stzrach z dalšího defektu ;)

a to jsi do ní něco píchl, nebo jen sama naráz ušla?

To nevím, najednou začalo hučet kolo, tak jsem zastavil a přehodil to. U nejbližšího vulkanizéra jsem to chtěl nechaT SPRAVIT, ale guma bylo po obvodu zevnitř i zvenku prořezaná od ráfku a uvnitř byla hrst natrhané gumy. ;) Jenže ve 140 a při naloženém autě jsem ten defekt vůbec necítil. Až jsem jel po prázdnu a začalo to hučet.

Jinak info o cestě . Vyjížděl jsem 5.7.2008 v 03,00 hod. Do Primorska ujeto 1660 km. Příjezd na místo v 9.30. Přestávka v Burgasu 4 hodiny(od 01,00do 05,00-spánek). Cesta zpátky - odjezd 16.7. v 03.00. příjezd do Uničova ve 24,00. Náklady na ubytování cca 8000,- (4 osoby na 10 nocí), cesta + poplatky cca 7000,-(LPG +benzín cca 4200,- a zbytek poplatky). Dovolená mě vyšla cca na 28 tis kč. Počasí nádherné, pršelo až při odjezdu :p:p:p

28t Kč??? To jste jedli kaviár? ;):p

zpátky jste jeli sami?

Upraveno od Malta

To víš. :p 2 ženské . Jídlo na pláži,samé značkové věci atd. Pokoupily jsme rifle, mikiny, nějaké to stříbro atd. ;)

Tam ve třech a zpátky ve dvou :)

Upraveno od montas

• Autor

Tam ve třech a zpátky ve dvou...

...dcera neposluchala, tak ju predali do haremu !! :p:p:p:p:p

jojo hadry se tam hodí koupit :palec2:

no letos taky jedem ve dvou, tak jsem zvědavý ... už jsem si odvykl hlídat si špígl jestli mám toho dotyčného za sebou

Tam ve třech a zpátky ve dvou...

...dcera neposluchala, tak ju predali do haremu !! :p:p:p:p:p

co tě vede, zpátky jel Monty a synátor lol:smich::smich::smich:

fuckfuck:p
no já jen že uvádíš jiné tel.číslo než našel Colins. Jen jsem trochu na vážkách, jak psal Monty, že plyn neměli (doufám že to bylo jen že zrovna došel). Apropo, dá se tam nějak podjet ta dálnice od té OMV a dostat se eventuelně k té Slovnaftce, když bych jel od Brna?

tak neviem ake cislo mal colins, ale nech tam skusi teraz zavolat a opytat sa ktora je to pumpa :)

mne sa predstavila ako OMV bratislava lamac D2

tak neviem, si ma teraz dostal,

volal som tam vobec?

nie je to len vyplod mojho obednajsieho spanku v praci? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.