Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ja som tu nenisu ;) A co je Postan ? :help:

spravne ma byt Povstanie, sorry

tak ještě nemám ani první pracovní den za sebou a už teď mám veškerou energii z dovolené fuč :huh::kol-129:

ani jsem vám neřekl jak jsem včera dopadl v servisu. Tak auto mám sakumprásk v cajku :palec2: . Na sklo jsem doplácel 177,-Kč, páč to díky DPH překročilo pojistnou částku 5000,-. No a práca a lak sumasumárum 18 816,-Kč. Takže díly + toto, tak mi vyšel celý špás na 38 000,-Kč, což byla původně jen cena ve škodovce za díly bez práce. Dokonce jsem sfoukl i LPG garančku, zapípala mi cestou zpět v Maďarsku. Dnes ještě musím koupit olej (filtr jsem vzal včera v saloonu) a o víkendu musím ještě udělat olej v 135000km, takže furt výdaje :feve:

malta moc pekne si to napisal. a ako pises hned po navrate si sa stal sefom :palec2: a v servise chceli len :p 38 tisic

a doma 3 zeny.

no nie je krasne na svete :palec2:

no Amigo, jak jsi to tak napsal, hned to tak nějak pozitivněji vidím lol

jinak ještě jsem si vzpoměl, jak jsem dorazil do servisu vidím, jak tam dohasil mladý maník s oranžovou tangerín sedanem Fábkou. Věděl jsem že v dědině vedle naší, bydlí borec tady z fóra. Tak jsem juknul na značku a stejný kraj. Vidím auto vyšperkované, říkám to musí být Tangerín. Jdu se zeptat (líná huba holé neštěstí) a on fakt jo, byl to on :palec2: . Nikdy před tím jsem ho ale neviděl... dobrá náhoda co ;)

Jj, já už viděl v olomouci několik lidí tady z fóra a s několika i komunikuji ;)

Jinak ten tvůj špás višel ještě celkem dobře. I když mě by asi manželka zabila :p:p:p

Upraveno od montas

no já to taky občas ještě dostanu naservírováno na talíři fuck

• Autor

ja mam obcas na tanieri,

ze som neposlal pohladnicu manzelke (vtedy to bol este frajerka),

tusim to bolo v 1984 roku.

lol lol

ty Luboš, ale za tie roky by si to mal už vedieť určito a nie tuším to bolo .... :p;)

Buď rád, že si v jeho věku vůbec ještě pamatuje, že má i nějaké kamarády na fórua že má i nějakou čestnou funkci :p:p:p:p

ja mam obcas na tanieri,

ze som neposlal pohladnicu manzelke (vtedy to bol este frajerka),

tusim to bolo v 1984 roku.

lol lol

1984 .... to som bol ještě v osmičke ... aaach a ty už si mal frajerku :prc::p :p :p;)

_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

a kde som bol ja v 84? to som este za sebou tahal kacera :kol-135: :kol-135:

a ked to tak citam, tak sa mam naozaj na co tesit s pribudajucim vekom :help::help:

• Autor

chlapi, neserte !

raz hovorite, ze si vela pametam

a potom zase zi si fujaru pametam... :prc:

ja predsa zato nemozem, ze si pametam este ked bolo zamrznute peklo !

Ńj, ale když ty jsi snad starší jak hnědé uhlí :p:p:p

chlapi, neserte !

raz hovorite, ze si vela pametam

a potom zase zi si fujaru pametam... :prc:

ja predsa zato nemozem, ze si pametam este ked bolo zamrznute peklo !

nic si z toho nedělej, mně ten němec taky občas něco schová ;):p

Jj, strejda Alzhajmr :p:p:p:p toho znám ;) . Taky mi sem tam něco schová :):)

malta dostal som dobry napad a vyriesis dve veci jednou ranou.

co keby si ucet v servise 38 tisic zaplatil tak ze im nechas na pomcne prace manzelku tak na 2-3 mesiace :palec2: mozno by suhlasili kdys tak se zeptej inak tak jak pises lina huba hotove nestesti :p

pre mna nie je problem na nieco zabudnut a vobec ma to netrapi lebo aj tak som na to uz zabudol :palec2:

a hned je zivot bez starosti

nápad dobrý :palec2: ale u mojej by neprošel, páč ta k tomu přistupuje přesně naopak, ty jsi to udělal, tak ty budeš chodit po víkendoch do práce aby si vydělal na spácení dluhu :feve:

majetok ziskany a strateny v manzelstve sa deli a splaca spolocne takze dva vikendy v praci ty a dva vikendy v praci mama a dlzoba je splatena !! :palec2:

Máš to doma nějak špatně ochočený :p:p:p

to máš pravdu, ale co už teď, starýho psa novým kousků nenaučíš :huh:

najlahsie by bolo vymenit psa za mladsieho :palec2:

ja vim to se lahko rekne i promysli a tezko udela :help:

tak to bych pak v tej robote mohol aj spavat. Jednej alimenty a druhej zarobit na garderobu a sminky ;)

• Autor

ajaj, Roomster pojde do prec !!

dostanem HTP.... :kuk:

aaaa, ledva sa zacinam ucit rozbiehat a radit s naftakom,

dostanem vysoko-obratkovu masinu... :rolleyes:

Upraveno od colins

to sa niekto ma

hlavne im to daj prerobit na LPG lol:prc::prc::prc:

no konečně dostaneš do rukou pořádnou mašinu ;) , už pak nebudeš chtít ani sedat do tej svojej :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.