Srpen 5, 200817 r tak ještě nemám ani první pracovní den za sebou a už teď mám veškerou energii z dovolené fuč ani jsem vám neřekl jak jsem včera dopadl v servisu. Tak auto mám sakumprásk v cajku . Na sklo jsem doplácel 177,-Kč, páč to díky DPH překročilo pojistnou částku 5000,-. No a práca a lak sumasumárum 18 816,-Kč. Takže díly + toto, tak mi vyšel celý špás na 38 000,-Kč, což byla původně jen cena ve škodovce za díly bez práce. Dokonce jsem sfoukl i LPG garančku, zapípala mi cestou zpět v Maďarsku. Dnes ještě musím koupit olej (filtr jsem vzal včera v saloonu) a o víkendu musím ještě udělat olej v 135000km, takže furt výdaje
Srpen 5, 200817 r malta moc pekne si to napisal. a ako pises hned po navrate si sa stal sefom a v servise chceli len 38 tisic a doma 3 zeny. no nie je krasne na svete
Srpen 5, 200817 r no Amigo, jak jsi to tak napsal, hned to tak nějak pozitivněji vidím jinak ještě jsem si vzpoměl, jak jsem dorazil do servisu vidím, jak tam dohasil mladý maník s oranžovou tangerín sedanem Fábkou. Věděl jsem že v dědině vedle naší, bydlí borec tady z fóra. Tak jsem juknul na značku a stejný kraj. Vidím auto vyšperkované, říkám to musí být Tangerín. Jdu se zeptat (líná huba holé neštěstí) a on fakt jo, byl to on . Nikdy před tím jsem ho ale neviděl... dobrá náhoda co
Srpen 5, 200817 r Jj, já už viděl v olomouci několik lidí tady z fóra a s několika i komunikuji Jinak ten tvůj špás višel ještě celkem dobře. I když mě by asi manželka zabila Upraveno Srpen 5, 200817 r od montas
Srpen 5, 200817 r Autor ja mam obcas na tanieri, ze som neposlal pohladnicu manzelke (vtedy to bol este frajerka), tusim to bolo v 1984 roku. lol
Srpen 5, 200817 r Buď rád, že si v jeho věku vůbec ještě pamatuje, že má i nějaké kamarády na fórua že má i nějakou čestnou funkci
Srpen 5, 200817 r ja mam obcas na tanieri, ze som neposlal pohladnicu manzelke (vtedy to bol este frajerka), tusim to bolo v 1984 roku. lol 1984 .... to som bol ještě v osmičke ... aaach a ty už si mal frajerku :p
Srpen 5, 200817 r a kde som bol ja v 84? to som este za sebou tahal kacera a ked to tak citam, tak sa mam naozaj na co tesit s pribudajucim vekom
Srpen 5, 200817 r Autor chlapi, neserte ! raz hovorite, ze si vela pametam a potom zase zi si fujaru pametam... ja predsa zato nemozem, ze si pametam este ked bolo zamrznute peklo !
Srpen 6, 200817 r chlapi, neserte !raz hovorite, ze si vela pametam a potom zase zi si fujaru pametam... ja predsa zato nemozem, ze si pametam este ked bolo zamrznute peklo ! nic si z toho nedělej, mně ten němec taky občas něco schová
Srpen 6, 200817 r malta dostal som dobry napad a vyriesis dve veci jednou ranou. co keby si ucet v servise 38 tisic zaplatil tak ze im nechas na pomcne prace manzelku tak na 2-3 mesiace mozno by suhlasili kdys tak se zeptej inak tak jak pises lina huba hotove nestesti pre mna nie je problem na nieco zabudnut a vobec ma to netrapi lebo aj tak som na to uz zabudol a hned je zivot bez starosti
Srpen 6, 200817 r nápad dobrý ale u mojej by neprošel, páč ta k tomu přistupuje přesně naopak, ty jsi to udělal, tak ty budeš chodit po víkendoch do práce aby si vydělal na spácení dluhu
Srpen 6, 200817 r majetok ziskany a strateny v manzelstve sa deli a splaca spolocne takze dva vikendy v praci ty a dva vikendy v praci mama a dlzoba je splatena !!
Srpen 6, 200817 r najlahsie by bolo vymenit psa za mladsieho ja vim to se lahko rekne i promysli a tezko udela
Srpen 6, 200817 r tak to bych pak v tej robote mohol aj spavat. Jednej alimenty a druhej zarobit na garderobu a sminky
Srpen 6, 200817 r Autor ajaj, Roomster pojde do prec !! dostanem HTP.... aaaa, ledva sa zacinam ucit rozbiehat a radit s naftakom, dostanem vysoko-obratkovu masinu... Upraveno Srpen 6, 200817 r od colins
Srpen 6, 200817 r no konečně dostaneš do rukou pořádnou mašinu , už pak nebudeš chtít ani sedat do tej svojej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.