Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To nevím, kolega si koupil novou Fábulu 1,2 htp 51 kw a po najetí 2500 km je z toho motoru nešťastnej. Po nastartování mu padají otáčky, auto se dusí a při rozjezdu je to jak v autoškole :help:

ja myslim, ze v tom ma nejaky problem, takze by som stym siel do servisu, mozno len treba niekde srobik utiahnut :)

inak co som cital tak su tie motory dobre a celkom svizne

Tak v servisu byl 3x - vše zkontrolováno, přehrán soft a další věci a pořád nic. Jinak tady na fóru je toho o tom dost a naše skvělá fabrika o tom ví a přiznala to jako výrobní vadu u FII(rumík s tím problém nemá) a hraje mrtvého brouka. fuck - viz . Fábia II - sekce motor - padající otáčky

• Autor

no, kua chceli mi dat Tranzit. aby som vozil 7 ludi z nasho teamu.

cakat na magorov posedavajucich na meetingoch a rozvazat ich domov ? prd !

nastastie som to uhral na cenu, za cenu Tranzitu su v prenajme 3 Fabiny a este zostane.

v piatok idem pre nu....

aaach bude mi chybat to kadla-kadla-kadla po nastartovani.

ta moja ma prdnuty zadny diel vyfuku a robi na volnobeh bubla-bubla-bubla.

uvidime, co mi daju...

nejaky krovinorez......vzzzzzzz--vzzzzzzz-vzrrrrrrrmm

chechty, chechty

Upraveno od colins

Tak v servisu byl 3x - vše zkontrolováno, přehrán soft a další věci a pořád nic. Jinak tady na fóru je toho o tom dost a naše skvělá fabrika o tom ví a přiznala to jako výrobní vadu u FII(rumík s tím problém nemá) a hraje mrtvého brouka. fuck - viz . Fábia II - sekce motor - padající otáčky

to je potom zle, to som necital, mne sa aj tak FII nepaci tak sa s tym snad nestretnem

colinsovi prajem iba pevne nervy a nech sa mu to nestane

inak chlapecek sa nam dal asi nejak na citoslovcia lollollol

no, kua chceli mi dat Tranzit. aby som vozil 7 ludi z nasho teamu.

cakat na magorov posedavajucich na meetingoch a rozvazat ich domov ? prd !

nastastie som to uhral na cenu, za cenu Tranzitu su v prenajme 3 Fabiny a este zostane.

v piatok idem pre nu....

aaach bude mi chybat to kadla-kadla-kadla po nastartovani.

ta moja ma prdnuty zadny diel vyfuku a robi na volnobeh bubla-bubla-bubla.

uvidime, co mi daju...

nejaky krovinorez......vzzzzzzz--vzzzzzzz-vzrrrrrrrmm

chechty, chechty

ještě budeš rád, když tomu budeš moci při předjíždění na trojáka šlápnout až do 6tis. ot. aniž by ti to mrtvělo jak MPI ;)

Nebuď drzej :aggressive::aggressive::aggressive: a nech MPi na pokoji :aggressive::aggressive::p:p:p

chlopci mozte mi poradit?

dnes som bol na obhliadke kvoli havarijnej poistke a chlapik mi nasiel na skle malu prasklinku, take male ocko

povedal mi, ze to musim dat vymenit alebo opravit inak sa na to poistka nevstahuje :aggressive:

samozrejme, ze som si dal sklo pripoistit

co s tym teraz? musim to dat spravit?

• Autor

ak je tu dierocka, tak to vedia zaliat.

dufam, ze nie je v zornom poli vodica,

to potom VB a STK dost buzeruju...

daj to opravit, nech ta to neprekvapi v tom najnevhodnejsom momente.

Ja som mal na predchádzajúcom aute v zornom poli vodiča jamku od šutra, nechal som to opraviť a nikto si to potom nevšimol. Ani orgáni, ani STK. Neviem prečo by sa to nemalo opravovať, keď sa jedná len naozaj o malú jamku. Veď to vedia tak opraviť, že ja sám som mal problém to miestečko na skle potom nájsť.

pokud je to jen ocko, tak to vrtnou a zalijí a nikdo nic neuvidí. Pokud už se ale rozbíhají prasklinky, to už asi ne.

tak to budem musiet navstivit nejake autosklo a opytat sa, potom to zas nahlasit poistovni ze uz to mam opravene

kua to je kolotoc, ze ja som sa na to dal :aggressive:fuck

Neprajem ti to, ale keby sa ti náhodou niečo stalo s autom, budeš rád že máš tu poistku. Do mňa v priebehu mesiaca dva krát najebali a ani raz mojou vinou. V druhom prípade sa vinník neunúval nechať na seba kontakt, tak som len ostal čučať na rozjebané auto keď som skončil v práci.

tak tak, ako praví Lukynoo, budiž ti jako odstrašující případ i ten můj :feve:

ja som rad, ze som uzavrel tu poistku, len to nastve ked najskor podpisujem zmluvu a potom idem na obhliadku kde chlapik povie, ze toto nemam poistene

navyse mi nechcel uznat vybavu co mam navyse len ak mam od toho faktury, ved ja som ju kupil ojazdenu tak co chce odomna, nebodaj este aj blocek o zaplateni auta

• Autor

nechcem z teba tahat intimne info, ale kolko ti napocitali cenu poistky ?

v najhorsom SZ, PM....vdaka

Robko aká poisťovna? To tiež nie je jedno.

to nie je intimne info :prc:

komplet cele havarijna, PZP a celne sklo nejakych 15t

ked som to preratal na stvrt rok tak sa to da zvladnut, inak auto mi poistili na nejakych 107t

jo a aby som nezabudol tak je to v ceskej p.

Upraveno od robko

5% alebo 5000,-

to bola najnizsia pri poisteni starsieho auta

Od české rychle pryč - mám s nimi 3 letou zkušennost-všechno je pro ně problém jak píšeš. Teď jsem u kooperativi, pojistka je o 35 % levnější než u české( za 1 rok platím 8,8 tisíc dohromady-zákonnou i havarijní s připojištěním čelního okna na 10000 a pojištěním proti živelným pohromám. :palec2: a spoluúčast 5%

Upraveno od montas

• Autor

videl som v stanku PNS nejaky novy cestopis.

nemate to kupene ?

autor : Marťan, alebo Malťan

nazov: potulky po BG

format: pdf

cena: ?

:D:D

Od české rychle pryč - mám s nimi 3 letou zkušennost-všechno je pro ně problém jak píšeš. Teď jsem u kooperativi, pojistka je o 35 % levnější než u české( za 1 rok platím 8,8 tisíc dohromady-zákonnou i havarijní s připojištěním čelního okna na 10000 a pojištěním proti živelným pohromám. :palec2: a spoluúčast 5%

mne to najlacnejsie vyslo prave v ceskej a navyse maju to ze ti platia nove diely ani stare

preto som sa tam dal, inak ked som pozeral inde tak to bol opruz, toto bolo najschodnejsie, dufam ze to bude v pohode :kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.