Srpen 7, 200817 r videl som v stanku PNS nejaky novy cestopis.nemate to kupene ? autor : Marťan, alebo Malťan nazov: potulky po BG format: pdf cena: ? no nekecej .... ono to už vyšlo?
Srpen 7, 200817 r mne to najlacnejsie vyslo prave v ceskej a navyse maju to ze ti platia nove diely ani starepreto som sa tam dal, inak ked som pozeral inde tak to bol opruz, toto bolo najschodnejsie, dufam ze to bude v pohode Jj, držím palce a akorát budeš muset ze zákonného nějak vyřešit okno-že by náklaďák co jel před tebou ?
Srpen 7, 200817 r jo chlapci, mohl by jsem vyprávět ... odtah a měněný tlumič v Táboře, oprava spojky v Blave, jak jsem zůstal stát na mostě v Piešťanoch, ... jak jsem hořel, nebo třeba velitel kropícího vozu .... no myslím že už by to na nějakou malou cestopisnou brožuru dalo
Srpen 7, 200817 r malticka, si velmi sikovny autor, ale korunky za tvoj rukopis berie montasek, takze je este sikovnejsi no a ja uz som sa len pridal k nemu, tak ocakavam provizie z predaja
Srpen 7, 200817 r Malťas - ty jsi jen okradený autor Robko- dík, ale veškéré práva pro Slovensko a další země na východě ma Colins -takže pozdě( stejně mu nic nedám ) Všechno si nechám a koupím si nějaké žihadlo - třebá Fábii II 1,2 HTP ( )
Srpen 7, 200817 r Autor montas, este ze si to s tymi pravami dal do spravnej polohy, lebo komando uz bolo na ceste.
Srpen 7, 200817 r Autor aby to nedopadlo jako to přepadení směnárny s tím tajným no ty koki, to bola otrava olovom......brrrr
Srpen 7, 200817 r Tak jsem se konečně(po měsíci ) prohrabal všema fotkama s dovči tak vám sem ještě něco hodím Něco pro slovenské bratry
Srpen 7, 200817 r A ještě jedno 1,2 HTP pro Maltičku a pro Robka námět na nálepku-tak to mají Bulhaři
Srpen 7, 200817 r kua nalepka, ja som zabudol ale je jednoducha a pekna, lenze vy chcete nieco zlozite , ma niekto nejake napady? zoznam LPG sa nam rozsiril tak pokial by bol nejaky napad bude aj nalepka
Srpen 7, 200817 r ja uz mam po dovolenke, zobral som si tyzden teraz a potom si vezmem odpocinkovy tyzden na jesen, to uz bude vsade klud a po dovolenkovom zhone cez tuto som len makal, dorobil som bratovi obklad v kupelke, vysusil som koberec v aute a zatmelil som diery kade zatekalo no a popritom som spravil tie el. okna sup sem, sup tam a je po tyzdni dovolenky a uz zase makam v praci
Srpen 8, 200817 r To bylo asi jediné benzínové aute nepřekopané na LPG tak tak stačilo se projít kolem křižovatky a natáhnout, samé splodiny z podtlakových systémů ... co není v naftě, jezdí na plyn
Srpen 8, 200817 r v BG na dálnici jsem dokonce předjížděl ještě starou dobrou Škodu 100 , bohužel jsem zrovna řídil, tak jí nemám. Mazala si to tam jak jinak než stovkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.