Srpen 8, 200817 r myslíš šup sem šup tam takhle? Tak to jsi toho asi moc neudělal to víš pořád s tím ježděním sklem nahoru a dolů, pak když po něm mladá večer něco chtěla, tak to bylo prepáč ale som utahaný
Srpen 8, 200817 r Autor yebaci su zase v akcii, coo ? mozu len doma, tak robkovi zavidia, ze moze vsade....
Srpen 8, 200817 r Monty a to Ferarri jsi ulovil kde? Nějak to tam nepoznávám?Je to v Kitenu před místním nej hotelem
Srpen 8, 200817 r yebaci su zase v akcii, coo ?mozu len doma, tak robkovi zavidia, ze moze vsade.... a co Colins bolo u vas vcera nieco? U nas sa hovori streda .... a vo ctvrtok to robia dochodci nic ve zlom
Srpen 8, 200817 r Autor u nas vyvrcholenim tyzdna stvrtok, vtedy hravame futbal v hale. tak ze den predtym (streda) sa doma schovavam a setrim. dokonca to mame aj v pravidlach. bod 17.: každý hráč je povinný v dobe pred zápasom abstinovať a šetriť silami, čo mu umožňuje nezúčastňovať sa v plnom rozsahu domácich "prác". Deň po zápase nie je hambou odmietnuť pohlavný styk. Obdiv a potvrdenie však od nás neočakávajte !
Srpen 8, 200817 r bod 17.:každý hráč je povinný v dobe pred zápasom abstinovať a šetriť silami, čo mu umožňuje nezúčastňovať sa v plnom rozsahu domácich "prác". Deň po zápase nie je hambou odmietnuť pohlavný styk. Obdiv a potvrdenie však od nás neočakávajte ! to je na zabitie
Srpen 8, 200817 r Já už jsem po obědě Jinak jsem to doma nadhodil a setkaslo se to doma s úspěchem, jen by se to prý mohlo upravit --- od pondělí se šetřit(bez ) a ve čtvrtek fotbálek a pak do neděle odpočinek(bez ) po fotbálku .
Srpen 8, 200817 r .... akorát teď když nad tím přemýšlím a toto je až bod 17, tak by mě docela zajímali ty body před tím
Srpen 8, 200817 r nas by skor zaujmalo ako sa uspesne vyhnut sexu pomocou vyhovoriek a nie ako sa hra futbal
Srpen 8, 200817 r Autor vy opice šmatlavé, lavé a krive! zatrtkat si 1000 krat, ty stihnes aj za rok, ked sa dari... ale dat 1000 golov, kua to je vykon !!! o trtkani rozhoduje jedna jedina zenska, ci bude, alebo nebude. ale goloch rozhoduje dalsic 5-6 chlapov, ktori vehementne proti !!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.