Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jojo existuju a 19 sa mi tiez paci lol

... a už si při dvacátém bodu představuji, jak mě kamarádi dovedou domů opřou o dveře, zvonek a tirik pryč lol aby to nechytli taky :aggressive::kol-15::smich:

• Autor

jedneho casu s nami chodil jeden priahriaty pan, ze sme museli zaviest aj 23-ku !! :prc:

... a zapasy ho ani tak vela nezaujimaly ako spolocna sprcha co ;) , musel pak prestat chodit ako z toho bol vzdykedy rozruseny lol;):wub::smich:

odpoledne se budu válet ... pod autem ;) , jdu měnit olej mám tam 135 500 km, tak na to musím vlítnout :prc::)

A nechceš se zastavit potom u mě? Potřebuju vyměnit olej, svíčky , filtry a zavařit výfuk :p:p

• Autor

ja som si dal zase stretko s robkom a jeho mladou priatelkou.... :palec2:

budem mu muset napisat nech si na teba dava pozor ;):p A kde je stretavka?

Upraveno od Malta

• Autor

uz bola v Blave. prave som sa vratil (z hradu). ;)

a co bolo predmetom inspekcnej cesty, auto lebo mlada? ;) Neviem, neviem, ci sa nezminit eL Prezidentovej

Upraveno od Malta

• Autor

Malta : :D :D :D :D

.

post-27-1218283141_thumb.jpg

Upraveno od colins

vies ako .... žalovat se nemá ale hlásit se to musí ;):)

tak Bojnice je asi odložena o týden (teda pokud bude pak počasí), ale furt koketuji s myšlenkou že bychom se tam někde střetli ;) co ty na to?

To je samá kontrola, slučák a podobné kraviny a mě se nic neřekne :help::p:p:p

• Autor
vies ako .... žalovat se nemá ale hlásit se to musí ;):)

tak Bojnice je asi odložena o týden (teda pokud bude pak počasí), ale furt koketuji s myšlenkou že bychom se tam někde střetli ;) co ty na to?

jasne ! ozvi sa. rad ti podam plutvu... :palec2:

ještě bych se ozval, zatím je to ještě daleko a může se toho spostu změnit ;)

No kámoš se k tomu nějakou podivnou cestou dostal ;) a tak jsem si něco vybral a zbytek pouštím do světa. Neber to za ty peníze :)

• Autor

Malta : to tvoje volanie mi pripomina, ako v romane "Gróf Monte Christo" volal hrdina na suseda v cele :

"halooo, kde ste kto ? kto je tam ? tu je Edmont Dante's...."

:D:D :D

tak to je dobré, jeden tu čte román a ostatní jsou v prháji ;)

ostatni pracuju !!! a nemozu sa v robote furt zaebavat jak malta a monty :p

ja by som sa aj mohol ale sa mi zle pise na klavesnici ked karujem a potom poobede ma nechcu decka pustit k pocitacu :help:

dnes som investoval kupil som nove : naboj predneho kolesa aj s loziskom lebo kua huci ja besna tchyne !! fuck

a tiez aj homokinetycky klb nieco tam praska a ked uz bude na heveri tak vymenit.

tiez som posuval kolesa z predu do zadu lebo uz sa policii moje sliky na predu nepacili este ze mam aj tam znamosti a nebolo potrebne riesit odobratie technycaku. :palec2:

kua mam kedy to robit ked musim ist na ryby??? :help:

ostatni pracuju !!! a nemozu sa v robote furt zaebavat jak malta a monty :p

ja by som sa aj mohol ale sa mi zle pise na klavesnici ked karujem a potom poobede ma nechcu decka pustit k pocitacu :help:

Nebuď drzej :aggressive::aggressive::aggressive: . To neznamená, že když máš na fábuly nejvíc naježděné, tak budeš vyrýpávat fuck . Já dřu jak bulhar(během dovolené jsem neviděl žádného nic dělat :p )

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.