Srpen 8, 200817 r ... a už si při dvacátém bodu představuji, jak mě kamarádi dovedou domů opřou o dveře, zvonek a tirik pryč aby to nechytli taky
Srpen 9, 200817 r Autor jedneho casu s nami chodil jeden priahriaty pan, ze sme museli zaviest aj 23-ku !!
Srpen 9, 200817 r ... a zapasy ho ani tak vela nezaujimaly ako spolocna sprcha co , musel pak prestat chodit ako z toho bol vzdykedy rozruseny
Srpen 9, 200817 r odpoledne se budu válet ... pod autem , jdu měnit olej mám tam 135 500 km, tak na to musím vlítnout
Srpen 9, 200817 r A nechceš se zastavit potom u mě? Potřebuju vyměnit olej, svíčky , filtry a zavařit výfuk
Srpen 9, 200817 r budem mu muset napisat nech si na teba dava pozor A kde je stretavka? Upraveno Srpen 9, 200817 r od Malta
Srpen 9, 200817 r a co bolo predmetom inspekcnej cesty, auto lebo mlada? Neviem, neviem, ci sa nezminit eL Prezidentovej Upraveno Srpen 9, 200817 r od Malta
Srpen 9, 200817 r vies ako .... žalovat se nemá ale hlásit se to musí tak Bojnice je asi odložena o týden (teda pokud bude pak počasí), ale furt koketuji s myšlenkou že bychom se tam někde střetli co ty na to?
Srpen 9, 200817 r Autor vies ako .... žalovat se nemá ale hlásit se to musí tak Bojnice je asi odložena o týden (teda pokud bude pak počasí), ale furt koketuji s myšlenkou že bychom se tam někde střetli co ty na to? jasne ! ozvi sa. rad ti podam plutvu...
Srpen 9, 200817 r Nemáte chlapci náhodou zájem? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50347&hl=
Srpen 9, 200817 r No kámoš se k tomu nějakou podivnou cestou dostal a tak jsem si něco vybral a zbytek pouštím do světa. Neber to za ty peníze
Srpen 11, 200817 r Autor Malta : to tvoje volanie mi pripomina, ako v romane "Gróf Monte Christo" volal hrdina na suseda v cele : "halooo, kde ste kto ? kto je tam ? tu je Edmont Dante's...." :D
Srpen 11, 200817 r ostatni pracuju !!! a nemozu sa v robote furt zaebavat jak malta a monty ja by som sa aj mohol ale sa mi zle pise na klavesnici ked karujem a potom poobede ma nechcu decka pustit k pocitacu
Srpen 11, 200817 r dnes som investoval kupil som nove : naboj predneho kolesa aj s loziskom lebo kua huci ja besna tchyne !! a tiez aj homokinetycky klb nieco tam praska a ked uz bude na heveri tak vymenit. tiez som posuval kolesa z predu do zadu lebo uz sa policii moje sliky na predu nepacili este ze mam aj tam znamosti a nebolo potrebne riesit odobratie technycaku. kua mam kedy to robit ked musim ist na ryby???
Srpen 11, 200817 r ostatni pracuju !!! a nemozu sa v robote furt zaebavat jak malta a monty ja by som sa aj mohol ale sa mi zle pise na klavesnici ked karujem a potom poobede ma nechcu decka pustit k pocitacu Nebuď drzej . To neznamená, že když máš na fábuly nejvíc naježděné, tak budeš vyrýpávat . Já dřu jak bulhar(během dovolené jsem neviděl žádného nic dělat )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.