Srpen 12, 200817 r dres ja bulhar a ses linej jak ital co som si vsimol tak sa tiez netrhaju pracou a od 13 do 17 musi byt siesta to je vsetko zavrete a musi byt vsade tichucko lebo oni spinkajuuuu moc nechybalo a bol by som si aj ja na to zvikol.
Srpen 12, 200817 r kamarati nieco po praci na pobavenie :: 90 ročný dedko hovorí lekárovi. - Pán doktor, moja 30 ročná žena je tehotná. Aj sa sám čudujem aký som ešte dobrý. Doktor na to: - Poviem Vám príhodu môjho kamaráta. Tak tento kamarát išiel na poľovačku a keď už mieril na srnku, tak zistil, že si namiesto pušky zobral dáždnik. Ked už mieril, tak stisol gombik na daždniku, ten sa otvoril a srna padla. - To nie je možné, hovorí dedko, to ju musel dať dolu niekto iný. - No práve ...
Srpen 13, 200817 r chlapci aj dnes po praci jeden taky pravy slovensky :: Deti idú s pani učiteľkou na exkurziu do kameňolomu. Sprevádza ich starý kameňolomák. Deti sa ho pýtajú: - Ujo, ako sa robí štrk? - To máte detičky moje tak... - vysvetľuje kameňolomák - Tu sa najprv do kameňa vy.ebú diery. Potom sa tam na.ebe dynamit. Dynamit odpálime a on to celé roz.ebe. Potom sa to na.ebe na Tatrovku a tá to od.ebe k drvičke. Tam sa to na.ebe do násypky a drvička to roz.ebe na malé kúsky... - Deti! Ideme preč! - zavelí na to rozhorčená pani učiteľka a dodá - To bude nejaký ko.ot!
Srpen 14, 200817 r tak eL Prezidento nás opustil, robí si zborku rozborku auta a nachádza tajné konektory a nám nič ani nepovie
Srpen 14, 200817 r Autor vaginatori nepolepsitelneho typu ! keby mi nezatieklo pod koberec, tak ani neviem, ze tam nejaky konekttor pod plastami mam. a na HTP veselo jazdim do prace. prdim to na 4000 otackach po highway everyday ! akurat neviem, aka bude priemerna spotreba....?
Srpen 14, 200817 r to davas na 4000 ot po dialnici? a na svojej mas kolko otaciek ked ides po dialnici? mne to na mojom kolise od 3500 az 4000 ot. je to v norme? a co koberec, uz je suchy? rucku uz si nahodil?
Srpen 14, 200817 r Autor na styroch valcoch tocim pri 130km/h asi 3500. ale na troch valcoch drtim 4000 otacok.
Srpen 14, 200817 r na styroch valcoch tocim pri 130km/h asi 3500.ale na troch valcoch drtim 4000 otacok. hadam pri pohledu na rucku toho benalu take vela netahas
Srpen 14, 200817 r Autor benal kupujem tak asi 10 litrov, aby palivove cerpadlo bolo ponorene a chladene. a aby to hladne oko nesvietilo. ked zacne svietit, tak raz za 3 mesiace kupim zase 10 litrof.
Srpen 14, 200817 r s benalom sme na tom asi rovanko, tiez to riesim takym sposobom otacky mam potom v poriadku, dik za info, mne sa to zdalo moc a co ten tvoj konektor? uz si nieco zistil?
Srpen 14, 200817 r Autor konektor - nula bodov, mlieko s vodou.... dcera ukoristila digital a z mobilom prdlacky nafotim. a nemal som cas. ani rucku som este nedal dole. musim si objednat ten strieborny klitoris, cudlik na koniec rucnej brzdy. koberec uschol, nemam ho kedy nahodit. a manzelka je chora, aj mam ist na buduci tyzden na dovolenku. nejako sa o vsetko serie na jednu kopu... :-( ale na dovcu beriem notas, takze budem prispievat (kontrolovat vas). kua, naco vlastne, ved mame robka, zástupičníka !
Srpen 14, 200817 r Autor nie, Liptov, Liptovsky Mikulas a okolie. www.liptov.sk liptov.sk/zavaznaporuba/index.html Upraveno Srpen 14, 200817 r od colins
Srpen 14, 200817 r Autor ano, ale nebude to dovolenka, lebo idem s manzelkou (a so psom) ! ale kolega pride do prace az v utorok, takze pondelok budem travit pri bazene s notasom, emajlom, mobilom a pivom....
Srpen 14, 200817 r a nestačil by jenom pes no s tím pivem opatrně, co kdyby zavolali Colins musíš v pondělí do hokny ...? a jaké jsou pocity z dvojkové Fábky? Neptám se na motor, spíše mě zajímá to ostaní
Srpen 14, 200817 r Autor FII ? ma to 15-ky kolesa a su 195-ky Anatares. kraaasa nevidana. z tych mojich galusiek 165, pekny skok. v zakrute to drzi stopu jak svina. jak na kolajniciach. ten podvozok z FI je dovedeny k dokonalosti. ale na jamach ta siroka guma zadrhne a potiahne volantom. stare uzke gumy to nerobili. sedalda su pekne, maju dobru oporu v zakrute. len su hrozne uzke. alebo ja mam taku siroku rit ?? mam elek. okna, parada, ale ovladace su trocha vzadu, musim ohybat paprcu dozadu. spetne zrkadla su rovnako velke, nie ako v FI. ale to lave je zbytocne kratke, v pruhoch po Blave som jedneho skoro sundal. musel som si vytocit zrkadlo do konecnej polohy. zvuk v kabine je dobre utlmeny. to radio Dance je mozno dobre, ale ja bez okuliarov na citanie s nim nespravim nic. ma to take smiesne tlacitka po bokoch, ktore som na prvy pohlad povazoval za sucast radia, nie je na nich nic intuitivne, ani len cisielka pre predvolby stanic. toto sa mi u Kenwoodu nestalo, aby som musel citat navod na ovladanie. le inak to prehrava aj CD-RW, aj mp3. zadny kufor nema packu na otvaranie pri vodicovi. pri 130-ke to uz riadne huci a nezrychluje, len zerie benzin. a to som s tym isiel sam, max. dvaja. no keby som to nalozil na dovcu, neviem... ale inak spojka pekne zvlada aj hrubsie zaradenie. motor sa lahko toci, az moc lahko, ale start je ako keby mal kazdu chvilu ukoncit svoj zivot. aebo ako keby bola baterka hodinu pred smrtou. mne sa s radostou roztoci az na 1500 otacok, potom sa vrati k 1000-ke. toto cudo-judo sa lenivo, ako keby s poslednych sil roztoci na 800 a tam zostane lenivo vrcat. ziadna ochota, ziadna chut k zivotu. palubka je trocha ina, vyssia, ale opet nepouzitelna, ziadne odkladacie chlieviky, brutalny nemecky chlad. radio je 2-dinove, tak chyba suplik na okuliare. jeden sice je nad hlavou, pri svetielku, ale tam sa zmestia si len detske okuliare. aj to musia byt na vietnamca. pred radiacou pakou su otvory na flasticky a okuliare. ziadny popolnik. klima chladi, az moc. obcas ju vypinam, lebo ma boli hrdlo a klby. radenie krasne, lahke, ale uz sa mi viac krat stalo, ze jednotka tam nesla. pedale sa ovladaju lahulinko, nemam tempomat, tak ma boli prava noha jak svina. ked presadnem do svojho, ako keby som nasadol do S120. musim elkou silou stlacat pedale. brzda brzdi dobre, nie je taky brutalny nastup, ako ma Roomster. spotrebu uvidim, musim resetnut pamet. ale na dialnici to zerie. na okreskach, do tych 90 km za hodku sa da do 5 litrov. mam tam xenofobne reflektory, ale este neviem, ako to svieti, vzdy sa sluzobka skoncila skorej, ako sa zotmelo. je tam tripling, na dialnici genialny oddych, ale na kruhacoch by sa hodil aj 4-.5 blik loketka je trocha na vaginu, lebo sa neda nastavovat vyska. nastavim si sedalo vyssie a loketka zostane. potom dvojku a stvorku radim, ako so zlomenou rukou. v meste nepouzitelna. only na dialnici. cuvanie nic moc. hrana zadneho okna je vysko. chcelo by to parkovacieho sluhu. stierace su tam tie moderne bazmegy, nevrzgaju, idu dobre. za tyzden som spravil iba 1000 km, tak sa stale zoznamujem s masinou. este som nesedel vzadu, ake su zadne sedadla. neviem, ako to bude tahat, ked pojdeme styria. volant je kozeny, trocha sa smyka, nabonzovali mi to nejakym erotickym zvlhcovacom. musim ho poutierat,lebo rad nim tocim na parkovisku jednou rukou a tento sa smyka, pes jeden vlasaty. keby gazdina suhlasila, aj by som masinu vymenil. vyhrievanie zrkadiel mam, tak este gulohrev by to chcelo. a hlavne tempomaaat. inak, celkom smrncovne auticko ! akurat, ze moj vztah k nemu je iny, ako keby som ho musel platit za svoje, tak to tak berte. Upraveno Srpen 15, 200817 r od colins
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.