Srpen 14, 200817 r velmi pekna basnicka, no podla toho co si pisal je v niecom lepsia a v niecom zaostava za starsou fabiou, podla mna je nova fabia dost nedotiahnuta do konca a vela sa na nej setrilo vybavu mas v nej peknu, az na ten gulohrev ako si to nazval ten by som uz nevymenil, je to super vec (pokial teda myslis vyhrievanie sedadiel ) inak ako by si nazval vyhrievanie na strane spolujazdca, predsa len v mojom pripade tam vzdy sedi pritulkyna a tej by bol gulohrev asi na nic
Srpen 14, 200817 r Dobrá práce prezidnte . Takže se v budoucnu poohlédnu po něčem z jiného koncernu. Ta palubka bez schránek a neuvěřitelná cena mě už u škodovky opravdu nebaví
Srpen 14, 200817 r Autor áááá byl jsi rychlejší. To je stříbrná nebo capuccino? chlapi berte na mna ohlad, ved ja sa v praci a na porade nemozem hrabat v technickom preukaze.grrrr strieborna metaliza svetla !! Upraveno Srpen 14, 200817 r od colins
Srpen 14, 200817 r Autor .......inak ako by si nazval vyhrievanie na strane spolujazdca, predsa len v mojom pripade tam vzdy sedi pritulkyna a tej by bol gulohrev asi na nic kundohrev, ale ked ju mas moc rad, tak teple šunky !! ako sa vlastne vola ? ja ju vzdy balim a teba zamestnavam otazkami, ale este sme si nikdy nestihli potykat. Upraveno Srpen 14, 200817 r od colins
Srpen 14, 200817 r tak sorry ale teraz budem pokojnejsie spavat jaj pacila by sa mi i v tej vybave, len by mohla byt capuccino lebo ciervena
Srpen 14, 200817 r Ty máš těch aut málo nebo co? Fábulu máš zepředu skoro celou novou a filcka se u tebe taky moc dlouho nehřeje
Srpen 14, 200817 r nemám jich málo, ale víš jak ... vyměň starou za novou Upraveno Srpen 14, 200817 r od Malta
Srpen 14, 200817 r Ty máš těch aut málo nebo co? Fábulu máš zepředu skoro celou novou a filcka se u tebe taky moc dlouho nehřeje .... a filcka, nech být sice se dlouho u nás nehřeje, ale od konce února už má taky skoro 8000 km naběhaných ... na to že je to druhé auto v rodině, tak se rozhodně nefláká
Srpen 14, 200817 r ako sa vlastne vola ?ja ju vzdy balim a teba zamestnavam otazkami, ale este sme si nikdy nestihli potykat. vola sa daniela a to s tym balenim no pokial ju takym sposobom balis tak to musis pridat a tykat jej kludne mozes, este to nie je dama v rokoch
Srpen 14, 200817 r je, aj nam sa libilo a libi samozrejme ale jej nie jeste 17 aj po takych ide Upraveno Srpen 14, 200817 r od Malta
Srpen 15, 200817 r Autor tak Daniela ? aaaach....... robko ako mam nadviazat hlbsi romanticky vztah, ked ta zamestnam nejakym problemom, ty sa zohnes pod auto, pod kapotu ale po 3 sekundach zase vykuknes. nechaj nam trocha sukromia ! navyse ja som hanblivy, takze mi to dlhsie trva...
Srpen 15, 200817 r no ja sa nebojim, ze by si uspel kludne mi dovez tu novu fabiu, ja sa skocim povozit a vy si date kaficko
Srpen 15, 200817 r Robko pozor, Colins má takový neodolatelný knír a ještě když k tomu přidá ty své zábavné komentáře, nevím nevím, aby ji neukecal
Srpen 15, 200817 r Robko pozor, Colins má takový neodolatelný knír a ještě když k tomu přidá ty své zábavné komentáře, nevím nevím, aby ji neukecal toho sa nebojim, colins mi pride ako vcelka: jednou pichne a pak umre podla mna je neskodny a kamaratom by nic take nespravil
Srpen 15, 200817 r Autor vy ma nechapete, mne sa uz nechce sulozit. mne staci uprimny pohlad, neznost, vcitenie sa do potrieb a problemov ineho, spadnuta mihalnica, plachy usmev, skricka v oku.... a montas by dodal : v jeho postarších letech posledne stlacenie gombika pri eutanazii ! Upraveno Srpen 15, 200817 r od colins
Srpen 15, 200817 r Autor Robko pozor, Colins má takový neodolatelný knír a ještě když k tomu přidá ty své zábavné komentáře, nevím nevím, aby ji neukecal Mucko, ty si dnes neodolatelny ! chces, ukazem ti svoj "knir" brouku...
Srpen 15, 200817 r ale jdi ty brouku , myslíš že je to vhodné probírat to tady na veřejnosti Upraveno Srpen 15, 200817 r od Malta
Srpen 15, 200817 r Autor asi temu ukoncime, aby nam niekto skratku LPG neprelozil ako "Len Pre Gay-ov"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.