Srpen 15, 200817 r vy ma nechapete, mne sa uz nechce sulozit.mne staci uprimny pohlad, neznost, vcitenie sa do potrieb a problemov ineho, spadnuta mihalnica, plachy usmev, skricka v oku.... a montas by dodal : v jeho postarších letech posledne stlacenie gombika pri eutanazii ! Colins mám tu jeden překladatelský oříšek "spadnuta mihalnica"
Srpen 15, 200817 r Autor mihalnica ? tu su tie chlpy na viecku oka. u nas je taky zvyk, ze ked zbadas niekomu mihalnicu na lici, tak si ju nalepis na prst a on sa ta dotkne a potom si nieco zazela.
Srpen 15, 200817 r Tady se to začíná rozjíždět hosi klid, lebo dalsi navrh nalepky sa bude uberat uteplenym smerom odporucam navstivit vlakno spoluzacky a kolegine
Srpen 15, 200817 r Autor Nechápu najprv si mi napisal : V jeho postarších letech( ) je rád za každý úsměv, který na něho hodí mladá baba. tak som odpisal, ze som rozkokošeny starcek. KAPISTO ?
Srpen 15, 200817 r Autor no zadalo sa mi na fotkach z BG, ze maltik sa nam nejako zaokruhlil a zostarol. a mam po kamaratovi !
Srpen 15, 200817 r no zadalo sa mi na fotkach z BG, ze maltik sa nam nejako zaokruhlil a zostarol.a mam po kamaratovi ! Tak to jo. já se bál, aby jsi mě netahal do klubu starších pánů
Srpen 15, 200817 r klub starsich panu??? co tu robim? to som sem musel asi zbludit pani, uz mam opravene celne sklo, chlapik prisiel az ku nam do prace a na parkovisku to spravil za 15 minut dufam, ze poistovna uz nebude mat problem
Srpen 15, 200817 r no zadalo sa mi na fotkach z BG, ze maltik sa nam nejako zaokruhlil a zostarol.a mam po kamaratovi ! neboj, kamarati az do smrti mě něco takového neurazí, jo to kdyby jsi to řekl mojej, tak .... to by byl mazec
Srpen 15, 200817 r klub starsich panu???co tu robim? to som sem musel asi zbludit pani, uz mam opravene celne sklo, chlapik prisiel az ku nam do prace a na parkovisku to spravil za 15 minut dufam, ze poistovna uz nebude mat problem co tu robis? no ziskavas zkusenosti aby si neumrel blby
Srpen 15, 200817 r Autor robko, vzhladom na rannu eroticku debatu sa nesmelo pytam, aku si si to daval dierocku zaplnit ?
Srpen 15, 200817 r a ještě na parkovišti a ještě cosi o pojišťovně, že by zdravotní? že by ještě ten úkon chtěl uhrát na poišťovnu? Upraveno Srpen 15, 200817 r od Malta
Srpen 16, 200817 r ano, ale nebude to dovolenka, lebo idem s manzelkou (a so psom) !ale kolega pride do prace az v utorok, takze pondelok budem travit pri bazene s notasom, emajlom, mobilom a pivom.... tak nevím jak je dnes u vás, ale u nás je pěkně ... hnusně, tak opatrně na tu cestu, ať dobře dojedete, a užívej klidu
Srpen 16, 200817 r Autor s vozikom sme nesli, ale uz vyslovila zelanie zakupit truhlu na strechu. a tiez si poznaci, co sme tu vsetko mali a nepouzili....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.