Srpen 17, 200817 r Autor a objímáš stromy jako český důchodce z Vysočiny? brrrrrrrr ! skusam vselico odfotit :
Srpen 17, 200817 r a hlavne nezabudni nazbierat a nasusit dubaky !!! na liptove to zbieraju do traktorovych vleciek, tak sa snaz aj ty . okulare mas polozene na palubovke ! to len aby si sa nevyhovaral inak peknu dovolenku- ja tam chodim o dolinu dalej do chaty do jaloveckej doliny to je z mikulasa na bobrovec a jalovec a dolina parichvost kde zasipalo cechom ministra s dcerou. a tam je dubakov vzdy plne auto.
Srpen 17, 200817 r Autor hriby nemam rad, mozem ich zbierat, pekne vonaju, ale do papule to nedam....
Srpen 17, 200817 r tak zbieraj čučoriedky aj tych je tam plna hora ale potom budes mat modre prsty aj hubu !! tak peknu dovolenku a na krku noste zvonceky aby vas medvedi neponahanali
Srpen 17, 200817 r Autor chlapi, Malta vyzera na fotke, ako keby ho manzelka priviazala k Ajfelovke a ide ho zbicovat za tu nehodu pred dovolenkou....nie ??
Srpen 17, 200817 r tak zbieraj čučoriedky aj tych je tam plna hora ale potom budes mat modre prsty aj hubu !!tak peknu dovolenku a na krku noste zvonceky aby vas medvedi neponahanali kdyby jen prsty a hubu, ale aj stolicu
Srpen 18, 200817 r je to v Ostravě , ale v Olomouci na Svatém kopečku v ZOO mají tuším něco podobného s opicema , kdyby jsi nechtěl až nahoru
Srpen 18, 200817 r A ještě by jí mohl vzít na ten visutej most s opicema v olomouci a nenápadně ji zhodit dolů a pak tvrdit, že neví která to je
Srpen 18, 200817 r tak dneska jsem se konečně dostal k demontáži vrtule ze starého (prasklého) chladiče, tak přikládám foto, kvůli čemu jsem musel vlastně celý chladič měnit
Srpen 18, 200817 r co tu robis? no ziskavas zkusenosti aby si neumrel blby Robko, hadam si sa neurazil , ja som to takto ozaj nemyslel, u nas sa to takto hovori
Srpen 18, 200817 r nazdarek, ja a urazit sa? to by si sa musel viac snazit mam len vela prace, clovek pride dom z prace a zas ho caka len praca, ale co uz, kdyz ja ji mam raaad
Srpen 18, 200817 r Autor ja som zase pred "pracou" utiekol do hor. ale ako tu tak pozeram spod Krivana, vobec ste sa tam dolu nezmenili a su z vas rovnaki prcalisti, ako pred tym.....
Srpen 18, 200817 r Autor Malticka, co je to na obrazku ? ani vrtulu nevidim, ani chladic....som zmetena !
Srpen 18, 200817 r Ty to fakt nepoznáš? Nebo už na to nevidíš? Nebo jsi celý den jen a teď jsi beze sil?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.