Září 18, 200816 r Už asi půl roku, zjistili mi to před dovolenou při prohlídce. Jinak mám najeto 125 tisíc a stáří už 6 let
Září 18, 200816 r Už asi půl roku, zjistili mi to před dovolenou při prohlídce. Jinak mám najeto 125 tisíc a stáří už 6 let no já mám 137t km a kostech nevím, zato mám v háji náboj s ložiskem, dnes si ho jdu vyzvednout na poštu a zítra ráno do servisu, tak dám vědět
Září 18, 200816 r Autor jak to myslis - je to čím dál tím horší ?? skusal si jej kupit kvety ?? alebo taka romanticka vecera pri svieckach....ale nie NGK !
Září 18, 200816 r Svíčky jedině Brisk . Dnes jsem vlezl pod auto - oba zadní výfuky v prdeli(nevím jak udělám technickou), celej spodek zasranej od oleje(asi mi teče těsnění pod hlavou),tlumiče atd. Kurv.... kde na to mám pořád brát . A k tomu ještě nějaká romantická večeře
Září 19, 200816 r Autor mne odisiel zadny tlmic vyfuku. obal je dobry, ale vo vnutri to prehrdzavelo, asi nejaka prepazka. huhle to, ako WRC.
Září 20, 200816 r tohle mi udelal zadní díl u Formana. Když jsem ho sundal, bylo to jak dětské chrastítko. Navenek byl nedotčený ale uvnitř to myslím muselo vypadat, když jsem ho obrátil výfukem dolů vypadaly kousky přepážky. jinak chlapci ložisko mám vyměněné, pocitově je to lepší, ale kotouč už je asi zkřivený, páč to pořád kope, háže, ne tolik ale přece
Září 20, 200816 r Autor Malticka :myslis, ze to zhrdzavelo lebo LPG, alebo su na vine caste kratke jazdy ? P.S.: ale mame krasne nove ikonky pod menom, co ? Upraveno Září 20, 200816 r od colins
Září 20, 200816 r no krátké jízdy jsem nejezdil, takže možná asi LPG a vyšší teplota splodin, nevím, nepátral jsem po tom. Navíc u Formana jsem neměl moc přehled co kdy bylo měněno před koupí z bazaru (ale podle toho jak všechno postupně odcházelo, tak asi nic )
Září 20, 200816 r Autor nechce nikto plechove disky ? 165/70 R14 5J k tomu gratis 4x ojazdene Stela Matador pneu ? 3-4 mm vzorka...s pilkou samozrejme...pripadne aj s mojim podpisom Upraveno Září 20, 200816 r od colins
Září 20, 200816 r Tuná ich asi nestrelíš Keby si chcel vedieť, kde sa dá kúpiť dobrý výfuk, tak napíš SZ.
Září 20, 200816 r Autor pocuvaj, ty benzino-žrút. kde vidis, slovicko predam, ha ? ja tam napisane, ci ich niekto NECHCE ! a o ten vyfuk ti pisem SZ.... lol
Září 22, 200816 r colins aky dobrodinec ved napis ze ich darujes za odvoz a hned su prec, niekomu sa urcite hodia a odkial mas tu peknu ikonku? ako si sa k nej dostal?
Září 22, 200816 r Autor robko : hore je taka nenapadna ikonka Skoda Klub. zaplatil som clenske poplatky a smitec !
Září 22, 200816 r Autor ...a co nalepku? uz mas objednanu? ideme do toho ? zacina sa mi to pozdavat, ale chcel by som vnutornu, lebo sidlisko. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=872703
Září 22, 200816 r ja by som aj siel, len neviem ci je to len na sklo alebo sa to da nalepit aj na kufor, ak to je len na sklo, tak na mojich foliach to veru vidno nebude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.