Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

colins: tak ako sefe, isli by sme do tych nalepiek?

ja by som teda asi zobral lepenie z vonku

nevies ci je to nalepka na sklo alebo sa da pouzit aj na kastli?

ide mi hlavne o to ci je to len cisto napis alebo to ma aj ten priesvitny okraj, ak to je len napis bez toho priesvitneho podkladu, tak pome do toho :palec2:

ty by si aku zobral?

• Autor

------ jej niekto jedol keksy nad klavesnicou, hehe.

asi vezmem tie male, prdnem ich na zadne sklo (asi vnutorne).

niekto ma tie velke na prednom skle.

uz som tu videl taku nalepku, tusim Bobik to mal...

musim to odmerat, rozmery tam su napisane.

skus sa tam v tom odkaze opytat, ci su na sklo, alebo na kasnu.

asi by sme mali svihnut, lebo sa vypredaju a budeme mat lobogo.

tak sup, sup !!

pisal som im sz uvidime ci sa ozvu :)

a toto si ako myslel?

------ jej niekto jedol keksy nad klavesnicou, hehe.

no jak to tu tak citam tak si myslim ze si neviete auta vobec šanovat mladenci ! :p dojebete aj nakovu :palec2:

som nemal internet ale teraz uz mam fibr net cez opticke vlakno a ono si staci len pomysliet na stranku a uz je nacitana :palec2: kua to je rychlost.

auto uz mam opravene jak nove ale furt nema kto povysavat a umyt ho ,este ze sem tam sprchne.

a gumy zimne este neriesim ale asi zacnem lebo mam zadne prelozene z predu zjazdene dohladka a nechce sa mi platit za technicak. a hlavne ked je mokro tak uz to poletuje

preco myslis, ze si nevieme sanovat?

to len tebe sa postasti spravit milion km na fabii lol

daj to rekordov :prc::prc::prc:

sak furt cosi opravujete , to treba spravit vsetko nara a je to :palec2:

a milion este nemam skromny odhad 500tkm bez nehody na fabii. ale uz pockam do konca septembra a vyhram novu od slovnaftu a povozim vas :palec2:

cosi na pobavenie skuste si to ! :p

post-12625-1222264105_thumb.jpg

• Autor
:p:p:p:p:p:p:p:p

post-27-1222268580_thumb.jpg

Vy jste se nějak rozjeli :p:p:p:p . Jinak mám po STK - naštěstí mi to dělal známej za menší úplatek. Nalezeny tyto závady - netěsnost olejové vany, netěstnost převodovky, přední a zadní díl výfuku v prdeli. Mě asi jebne. K tomu ještě špatné žárovky v předních světlech (zapoměl jsem je vyměnit :kuk: ) a gumy 3x Pirelky a 1x barumka. ;)

tak to musel byt bud dobry znamy alebo velky uplatok :prc::prc::prc:

co s toho to bolo?

Stálo mě to 500,- ;) . Hlavně že mám obě nálepky :p:p . Ale auto už mě začíná pomalu a jistě srát :aggressive: . Kdyby v tom nebyl plyn, tak už asi šlo z domu :kuk:

to nie je az tak moc, velmi slusna cena, takze dobry znamy :prc::)

inak ja by som tiez bral auticko v zaruke a od maleho steniatka :):):)

ale ked nove su strasne drahe, by sa mi viac oplatilo firemne lenze to je hudba buducnosti :feve:

Jj, na nový taky nemám. Potřeboval bych vydržet ještě aspoň 2 roky než mladej trochu odroste a začne v dorostu konečně fasovat výstroj. :feve:

• Autor
.... by sa mi viac oplatilo firemne lenze to je hudba buducnosti :feve:

firemne rovna sa 4-5 tisic km za mesiac.

sedavas v zapchach na dialnici, telefonujes s Bossom za jazdy,

potom ides 150 za hodinu a pulz mas 220...

kazdy ti to bude zavidiet,

dokonca aj ten kolega co ho vozis na zadnom seddle a vecne pospava,

alebo sa napchava a trusi ako prasatko.

:prc:

no ty si to vysvetlil velmi farebne lollollol

u nas je to troska inak, je to asi jednoduchsie ked nemas auto len na firemne ucely ale viac ho vyuzivas sukromne ;)

a v zapchach som skoro kazdy den, ved byvam v bratislave :feve::aggressive::aggressive::aggressive:

niekedy ma ide riadne roztrhnut z toho

Upraveno od robko

Kolega byl dnes v Praze na služebce, vyjížděl ráno v 04.00 do Prahy. V Praze byl v 06.40 a do 08.30 se jebal na Vítězná náměstí. V 09.00 usedl na školení, které trvalo do 15.30. Z Prahy vyrážel v 15.40 a z Prahy vyjel v 16.55. Do Olomouce dorazil v 20,30 a to jel nonstop bez zastávky a tankování. 6x kolona (4x zúžení a 2x dopr. nehoda). :feve: Ještě že jsem zůstal doma a nejel taky na výlet :p

to su veci zasrate velkomesta lol

ja mam auto sukromne a jazdim jak na firemnom ale sam nikto mi nevola nikto ma neotravuje sadnem do neho o 7 vystupim o 13 . a mozem sa spokojne venovat zabave. aked chcem sa zajebavat tak mozem do 20 sa vratit takze mam kazdy den 7 hodin na zasivanie ale naco ked som nni plateny od hodin ?

a tiez uz sa kukam po druhom aute ale len plyn mozno nejaka dobra ropa. :palec2:

a k tej stk tu v nasom kraji das 2000 a auto ani nevyleze z garaze. a potom to aj tak vyzera. stat vybral za rok na stk 4 miliardy korun a mechanici z stk vybrali dalsie 2 miliardy. neskutocny bordel tento ficoland fuck

A ty si myslíš že u nás je to jiné :p:p:p:p:p . U nás je heslo - kdo nekrade, tak okrádá rodinu ;)

co ja debil som sa lepsie neucil som mohol robit na STK !! ja by som bol strasne skorumpovana svina :p

u nas zatvaraju len ludi ktory kradnu stovky a nie miliony. takze asi by som bol prinajhorsom potrestany nejakym teplym miesteckom na mestskom vybore na odbore dopravy. :palec2: -to je ten ficoland fuck

ebat na to teraz si dame nieco na zasmatie ! :palec2:

Pýta sa Dezider Matúša:

-Včera si mal narodeniny,čo si dostal?

-Vidíš tam dolu ten tmavočervený Superb?

-Bože!To je nádherné auto!

Matúš:No tak takej istej farby som dostal čapicu :p

Taky jeden pro zasmání - Představuje se nový ředitel zaměstnancům: "Jmenuji se Kot. Pro ty, co koktají, jsem Dušan" :p:p:p

V Olomouci u autorizovaného prodejce škodovek Auto Hégr mají akci na nové Fábie - buď sleva 80 tisíc na skladový vůz nebo 50 tisíc+ montáž LPG do skladového vozu s plnou zárukou. Už to škodovka asi pochopila. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.