Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

GPS-po slovensky

Čo znamená po slovensky GPS ?.............

G de v P iči S om.

dnes vám zastavím v práci na parkále a co nevidím, musím se s vámi podělit ;)

post-3505-1223619267_thumb.jpg

• Autor

Malta, ty na tom aute asi naozaj jazdis !

narozdiel od nas co sa "courame" po meste.... lol

no pravda, v garáži se ohřeje akorát v noci lol

ikdyž poslední dobou má i 14 denní přestávky, kdy provětrávám Feldu ;)

• Autor

len aby si mamine nerozsteloval ventily !! :p

no to poznám včílkájc, teď s ní budu moci jezdit 3 týdny, tak uvidíme co bude kromě dolití oleje, potřeba utáhnout, seřídit ....

• Autor

asi ma caka vymena polyuretanoveho dorazu zadneho tlmica.

nerobil to niekto ?

post-27-1223624074_thumb.jpg

Ty dorazy mám v prdeli už 2 roky a vůbec to neřeším. Dokonce i v autorizovaném servisu mi řekli, že je to zbytečné měnit. ;)

Upraveno od montas

já jsem to dělal :) . Doporučuji udělat co najskor, jinak tě čeká výměna celého tlumiče jak mě. :feve:

Ty dorazy mám v prdeli už 2 roky a vůbec to neřeším. Dokonce i v autorizovaném servisu mi řekli, že je to zbytečné měnit. ;)

no možná to nic neudělá když na to nesáhneš, ale pokud provedeš výměnu po 2 letech, tak ti 100% garantuji, že ti pak tlumiče začnou téci.

Já to právě z toho důvodu nedělám. Tlumiče už jsou pomalu za svou životností, takže to chci udělat dohromady a zatím pořád čekám :p:p:p:p

musí jít úplně ven

vyheveruješ, sundáš kolo, odšroubovat všechny šrouby na plast. krytu blatníku, vytáhnout ven, pod spodní uchycení tlumiče hodíš nějaký špalek a opatrně spustíš hever tak aby se to opřelo o ten špalek, pak povolíš a vyjmeš ten šroub (jak je to opřeno, jde to krásně volně), pak povolíš oba šrouby vrchního uchycení tlumiče a máš ho venku, pak demontuješ ten "klobouček" aby jsi se dostal k tomu dorazu, vyměníš a vše dáš zase zpět :palec2:

Upraveno od Malta

• Autor

kraasny navod, akurat doplnim, ze pritom vypijem 3 piva, zdvihnem 4 telefonaty,

vypustim 55 strasnych nadavok, prepotim 2 tricka, oderiem si klby na ruke az nakoniec zbity a ustaty pridem vitazoslavne domov.

zvalim sa na gavalec a budem slastne v teplucku poprdat a tesit sa z noveho krytu.

:p

Tak kivůli té první části to nedělám a nechám to až na výměnu tlumičů ;)

no to jsem netroufal odhadnout nakolik se u toho zapotíš a nakolik budeš muset doplnit tekutiny -_-

jen ještě co se týká horního uložení, budeš potřebovat dlouhé prodloužení na ořech (aby jsi se dostal ven z blatníku) a s pořádnou tyčkou kvůli páce, s klasickou ráčnou od goly nic nesvedeš, jen by tak přibylo asi dalších 5 nadávek jak by jsi si smetl klouby na ruce lol

• Autor

horsie je, ze moje liatinove disky v rozpocte nahradi asi synov nodbúk... lol

Noťas koupíš za desítku a liťáky za šestku a ještě ti musí zůstat na dárek pro manželku :p:p

Ja som dal vymeniť dorazy a jeden tlmič to neprežil. Ešte že som mal v garáži náhradný. Je to lotéria. Niekedy vytečie, niekedy nie. Teda ten tlmič :t

PS: kúp noťas aj disky. použi euro NZ .

Upraveno od Lukynoo

• Autor

was ist das "euro NZ" ??

:help:

Ja som dal vymeniť dorazy a jeden tlmič to neprežil. Ešte že som mal v garáži náhradný. Je to lotéria. Niekedy vytečie, niekedy nie. Teda ten tlmič :t

PS: kúp noťas aj disky. použi euro NZ .

i mně vyměnili v servisu jeden doraz a tlumič začal téci jak Dunaj, tak jsem musel vyměnit oba tlumiče za new

Právě proto s emi do těch dorazů nechce. Mám strach že kvůli tomu budu měnit zbytečně i tlumiče.

NZ - není zač? ;)lol

• Autor

som sa zlakol, ze to je takto : NZ = nesulozit zrana :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.