Říjen 10, 200816 r Autor Malta, ty na tom aute asi naozaj jazdis ! narozdiel od nas co sa "courame" po meste....
Říjen 10, 200816 r no pravda, v garáži se ohřeje akorát v noci ikdyž poslední dobou má i 14 denní přestávky, kdy provětrávám Feldu
Říjen 10, 200816 r no to poznám včílkájc, teď s ní budu moci jezdit 3 týdny, tak uvidíme co bude kromě dolití oleje, potřeba utáhnout, seřídit ....
Říjen 10, 200816 r Autor asi ma caka vymena polyuretanoveho dorazu zadneho tlmica. nerobil to niekto ?
Říjen 10, 200816 r Ty dorazy mám v prdeli už 2 roky a vůbec to neřeším. Dokonce i v autorizovaném servisu mi řekli, že je to zbytečné měnit. Upraveno Říjen 10, 200816 r od montas
Říjen 10, 200816 r já jsem to dělal . Doporučuji udělat co najskor, jinak tě čeká výměna celého tlumiče jak mě.
Říjen 10, 200816 r Ty dorazy mám v prdeli už 2 roky a vůbec to neřeším. Dokonce i v autorizovaném servisu mi řekli, že je to zbytečné měnit. no možná to nic neudělá když na to nesáhneš, ale pokud provedeš výměnu po 2 letech, tak ti 100% garantuji, že ti pak tlumiče začnou téci.
Říjen 10, 200816 r Já to právě z toho důvodu nedělám. Tlumiče už jsou pomalu za svou životností, takže to chci udělat dohromady a zatím pořád čekám
Říjen 10, 200816 r Autor ten doraz chrani ten tlmic aj pred spinou. tak preto to chcem menit. treba ho dat celkom von ? alebo staci len vrchne sroby povolit ? lebo je tu navod a tam to uplne odoperoval von : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19082&st=0
Říjen 10, 200816 r musí jít úplně ven vyheveruješ, sundáš kolo, odšroubovat všechny šrouby na plast. krytu blatníku, vytáhnout ven, pod spodní uchycení tlumiče hodíš nějaký špalek a opatrně spustíš hever tak aby se to opřelo o ten špalek, pak povolíš a vyjmeš ten šroub (jak je to opřeno, jde to krásně volně), pak povolíš oba šrouby vrchního uchycení tlumiče a máš ho venku, pak demontuješ ten "klobouček" aby jsi se dostal k tomu dorazu, vyměníš a vše dáš zase zpět Upraveno Říjen 10, 200816 r od Malta
Říjen 10, 200816 r Autor kraasny navod, akurat doplnim, ze pritom vypijem 3 piva, zdvihnem 4 telefonaty, vypustim 55 strasnych nadavok, prepotim 2 tricka, oderiem si klby na ruke az nakoniec zbity a ustaty pridem vitazoslavne domov. zvalim sa na gavalec a budem slastne v teplucku poprdat a tesit sa z noveho krytu.
Říjen 10, 200816 r no to jsem netroufal odhadnout nakolik se u toho zapotíš a nakolik budeš muset doplnit tekutiny jen ještě co se týká horního uložení, budeš potřebovat dlouhé prodloužení na ořech (aby jsi se dostal ven z blatníku) a s pořádnou tyčkou kvůli páce, s klasickou ráčnou od goly nic nesvedeš, jen by tak přibylo asi dalších 5 nadávek jak by jsi si smetl klouby na ruce
Říjen 10, 200816 r Noťas koupíš za desítku a liťáky za šestku a ještě ti musí zůstat na dárek pro manželku
Říjen 10, 200816 r Ja som dal vymeniť dorazy a jeden tlmič to neprežil. Ešte že som mal v garáži náhradný. Je to lotéria. Niekedy vytečie, niekedy nie. Teda ten tlmič PS: kúp noťas aj disky. použi euro NZ . Upraveno Říjen 10, 200816 r od Lukynoo
Říjen 10, 200816 r Ja som dal vymeniť dorazy a jeden tlmič to neprežil. Ešte že som mal v garáži náhradný. Je to lotéria. Niekedy vytečie, niekedy nie. Teda ten tlmič PS: kúp noťas aj disky. použi euro NZ . i mně vyměnili v servisu jeden doraz a tlumič začal téci jak Dunaj, tak jsem musel vyměnit oba tlumiče za new
Říjen 10, 200816 r Právě proto s emi do těch dorazů nechce. Mám strach že kvůli tomu budu měnit zbytečně i tlumiče. NZ - není zač?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.