Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

euro NZ - nedotknuteľné zásoby v eurách. Ešte si ich nerobíš?

• Autor

nie zasoby v Euro si nerobim !

my mame mudreho vodcu a skveleho premiera v jednej osobe.

a verime mu kazde slovo....

:kol-46::kol-46::kol-46:

Si odvážny a preto si El Presidento. -_-

s tou konkurencí nezbývá než souhlasit, teď se náš šéf v labině rozhodoval že si koupí new auto, ještě v létě mluvil o Fábii, ale nakonec má objednného Ford Fusion Ebony a ani se nedivím za tu cenu a v té výbavě, když jsme procházeli net a automobilky křížem krážem, tak jsme nic lacinějšího a vybavenějšího nesehnali :feve:

... tak už je tady první rozčarování ... o laciném plastovém interiéru nemluvě (mohu jen potvrdit), úzké přední sedačky(rovněž odzkoušeno) ... no a šéfovy dojmy z jízdy ... příliš hlučné (kolem dveří) no a dnes jede do servisu, že mu to nebrzdí. Stěžoval si na to už když odjel ze saloonu, že když to porovná se svou Felicíí, nebo i otcovou Fábií I, že tam stačilo do pedálu jen drbnout, tak už to brzdilo. Tady že když parkuje třeba v garáži, tak že když brzdí, tak si není vůbec jistý, zdy to auto zastaví hned nebo až za metr ... docela smutné :feve: . No a potvrdil si to teď o víkendu u stejného vozu, který si koupili jeho známí jen o 3 dny dříve, že ten prostě brzdí. ... já mu říkal, kup si Škodovku, sice méně muziky za více peněz, ale to zpracování ....

dnes navíc ještě četl nějaké recenze na netu a když jsem to tak poslouchal, v životě bych si takové auto nekoupil ... a on kdyby to četl před tak asi také ne

Jj, to je úděl. Do auta nikdy nevidíš. Brzdy spraví a zase bude good. :palec2:

brzdy nie su vsetko mne sa ford fusion vobec nepaci, je to krabicka na kolesach a co som pocul od kolegov co v tom sedeli, tak ze im prislo s toho zle :)

a nebolo to z jazdy, ale zo spracovania interieru lol

jediné co hodnotím pozitivně, je nastupování a vystupování (vzhledem k tomu že je auto vysoké)

• Autor

preco sa v tom nepovozil pred zakupenim ??

nejaku skusobnu jazdu ich salony nerobia ?

alebo niekto, kto to auto uz ma, mu mohol dat povozit okolo domu.

hmmm... :aggressive:

no probírali jsme to na obědě (bez něj), že proč si neudělal nějakou zkušební jízdu. Druhá věc je že ho ani prodejce neupozornil, že má v rámci záručních podmínek nárok na 10km zkušební jízdu, to se dočetl až doma v papírech. Ale to je zřejmě záměr prodejců, prostě prodat, hlavně aby si to zákazník nerozmyslel. No já bych jinak řekl, že se nechal zlákat poměrem ceny a výbavy a na zbytek nehleděl.

Jsem zvědavý jak pochodí v servisu ... :help:

urcite to v servise porobia na zaruku a auti pojde ako ma a hlavne bude brzdit :palec2:

toho se nebojím, že by to nešlo na záruku ... ale známe jak to chcou někdy mechoši odrbat ... hodí auto na válce, hópnó na pedál a řeknou co byste chtěl pane, vždyť to brzdí

ja dufam, ze to nedopadne takto a to hlavne kvoli tebe,

nie je nic horsie ako nasrany sef :aggressive::aggressive::aggressive:

teda az na to ked sa ti koleginka pochvali ze je s tebou v tom :prc::prc::prc: to by bolo este asi horsie

• Autor

nepochybne skvely obrat, priamo eklekticky obluk : brzdy, zaruka, mechosi, boss, naprcana kolegyna... :prc:

:smich::smich::smich:

ved my vieme o co tu ide :prc::prc::prc:

ty nemavas doma eroticku hodinku? vies co to je?

• Autor

hodinku ??

mne staci 20 sekund.... lol

Nádherný dokaz o tom že všetko je o je*ačke, alebo o $$

hodinku ??

mne staci 20 sekund.... lol

eroticka hodinka trva hodinku a aj dlhsie podla toho na co sa citis

je to o tom ze si pohodlne lahnes a j*bes na svet :prc::prc::prc:

• Autor

viete, ako sa yebe na kufor ?? lol

... no povíme si po patnácti letech ;) či to bude stale stale hodinka :prc:

... no povíme si po patnácti letech ;) či to bude stale stale hodinka :prc:

:smich: verim skusenejsim

a verim aj tomu ze starsim ludom ubieha cas rychlejsie, alebo to ma skor spojitost s manzelstvom

ze zenatym muzom bezi cas strasne rychlo?

• Autor

robko, Maltovi mozes verit.

ten ma natocene ine motohodiny,

teda spravne mrdohodiny...ihihihihihihihi

... před 15 lety a 20 kg jsem se tomu také věnoval ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.