Říjen 10, 200816 r Autor nie zasoby v Euro si nerobim ! my mame mudreho vodcu a skveleho premiera v jednej osobe. a verime mu kazde slovo....
Říjen 13, 200816 r s tou konkurencí nezbývá než souhlasit, teď se náš šéf v labině rozhodoval že si koupí new auto, ještě v létě mluvil o Fábii, ale nakonec má objednného Ford Fusion Ebony a ani se nedivím za tu cenu a v té výbavě, když jsme procházeli net a automobilky křížem krážem, tak jsme nic lacinějšího a vybavenějšího nesehnali ... tak už je tady první rozčarování ... o laciném plastovém interiéru nemluvě (mohu jen potvrdit), úzké přední sedačky(rovněž odzkoušeno) ... no a šéfovy dojmy z jízdy ... příliš hlučné (kolem dveří) no a dnes jede do servisu, že mu to nebrzdí. Stěžoval si na to už když odjel ze saloonu, že když to porovná se svou Felicíí, nebo i otcovou Fábií I, že tam stačilo do pedálu jen drbnout, tak už to brzdilo. Tady že když parkuje třeba v garáži, tak že když brzdí, tak si není vůbec jistý, zdy to auto zastaví hned nebo až za metr ... docela smutné . No a potvrdil si to teď o víkendu u stejného vozu, který si koupili jeho známí jen o 3 dny dříve, že ten prostě brzdí. ... já mu říkal, kup si Škodovku, sice méně muziky za více peněz, ale to zpracování .... dnes navíc ještě četl nějaké recenze na netu a když jsem to tak poslouchal, v životě bych si takové auto nekoupil ... a on kdyby to četl před tak asi také ne
Říjen 13, 200816 r brzdy nie su vsetko mne sa ford fusion vobec nepaci, je to krabicka na kolesach a co som pocul od kolegov co v tom sedeli, tak ze im prislo s toho zle a nebolo to z jazdy, ale zo spracovania interieru
Říjen 13, 200816 r jediné co hodnotím pozitivně, je nastupování a vystupování (vzhledem k tomu že je auto vysoké)
Říjen 13, 200816 r Autor preco sa v tom nepovozil pred zakupenim ?? nejaku skusobnu jazdu ich salony nerobia ? alebo niekto, kto to auto uz ma, mu mohol dat povozit okolo domu. hmmm...
Říjen 13, 200816 r no probírali jsme to na obědě (bez něj), že proč si neudělal nějakou zkušební jízdu. Druhá věc je že ho ani prodejce neupozornil, že má v rámci záručních podmínek nárok na 10km zkušební jízdu, to se dočetl až doma v papírech. Ale to je zřejmě záměr prodejců, prostě prodat, hlavně aby si to zákazník nerozmyslel. No já bych jinak řekl, že se nechal zlákat poměrem ceny a výbavy a na zbytek nehleděl. Jsem zvědavý jak pochodí v servisu ...
Říjen 13, 200816 r toho se nebojím, že by to nešlo na záruku ... ale známe jak to chcou někdy mechoši odrbat ... hodí auto na válce, hópnó na pedál a řeknou co byste chtěl pane, vždyť to brzdí
Říjen 13, 200816 r ja dufam, ze to nedopadne takto a to hlavne kvoli tebe, nie je nic horsie ako nasrany sef teda az na to ked sa ti koleginka pochvali ze je s tebou v tom to by bolo este asi horsie
Říjen 13, 200816 r Autor nepochybne skvely obrat, priamo eklekticky obluk : brzdy, zaruka, mechosi, boss, naprcana kolegyna...
Říjen 13, 200816 r hodinku ??mne staci 20 sekund.... eroticka hodinka trva hodinku a aj dlhsie podla toho na co sa citis je to o tom ze si pohodlne lahnes a j*bes na svet
Říjen 13, 200816 r ... no povíme si po patnácti letech či to bude stale stale hodinka verim skusenejsim a verim aj tomu ze starsim ludom ubieha cas rychlejsie, alebo to ma skor spojitost s manzelstvom ze zenatym muzom bezi cas strasne rychlo?
Říjen 13, 200816 r Autor robko, Maltovi mozes verit. ten ma natocene ine motohodiny, teda spravne mrdohodiny...ihihihihihihihi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.