Říjen 21, 200816 r Já jsme si to myslel . celej den šňupeš LPG a myslíš jen na a ještě za to budeš dostávat eura. kurva ty se máš Upraveno Říjen 21, 200816 r od montas
Říjen 22, 200816 r Tak asi začnu zase tankovat benzín místo LPG . Vysoké mýto ONO - benzín 25.5kč. a LPG 14,9 a nezlevní a nezlevní zmetci!! .
Říjen 22, 200816 r tak ten benzín to je docela soda , jinak plyn jsem tam bral v neděli za tu samou cenu ... pravda, v rádiu furt slyším, jak jde benzín dolů a o plynu nic
Říjen 22, 200816 r tak aj dnes jeden , ked mate drahy plyn tak nech mate aspon vtip zadarmo : Svadobná noc, Jano s Ančou sa už-už zberajú do postele. Jano je strašne nervózny, tak si schová pod vankúš fľašu slivovice, aby sa v krajnej núdzi mohol posmeliť. Na jeho smolu to videli kamoši a slivku mu vyslopali. Anča príde do izby v negližé s rajcovnými podväzkami, ľahne si do postele a čaká. Jano začne znervóznie, našmátra pod vankúšom fľašu, chce sa napiť a zbadá že je prázdna. Nasrane zreve: „No do piči, veď mi ju už niekto vyjebal...!“ V tom sa spoza dverí ozve svokrin hlas: „Jóóóój Janko, len sa ty ničoho neboj, to my sme taká fajta s veľkými pičami....“
Říjen 22, 200816 r no a tento ked pojdete spat : Povidá chlápek u urologa: "Nějak se mi nevrací předkožka, pane doktore"... "A proč jste ji vůbec půjčoval?"
Říjen 22, 200816 r monty v praci je uplne vpohode o 14 som bol doma potom najest , noviny , kavicka a sup na ryby a teraz sa internetujem. a neviem sa dockat kedy zacne prsat a budem si moct citat knizku. ja si zijem jako prase v zite
Říjen 22, 200816 r nebud smutny pockaj ked budes velky aj ty sa budes mat gutt. ozaj kde je el presidento davno som ho tu necital, neni maroood ? alebo ma len zakazany net ?
Říjen 22, 200816 r U mě je problém v tom, že kávu nepiju, noviny nečtu a ryby mě nebaví Asi si špatně plnil manželské povinnosti a má zakázaný net. Malat to taky fláká, asi si plní manželskou středu
Říjen 22, 200816 r aj to treba , nesmieme to zanedbavat staci ze to nase zeny zanedbavaju inak moje nove poznatky odhalili ze aj muz aj zena cely den mysli na sex akurat zena mysli na to ako sa mu vyhnut
Říjen 23, 200816 r U mě je problém v tom, že kávu nepiju, noviny nečtu a ryby mě nebaví Asi si špatně plnil manželské povinnosti a má zakázaný net. Malat to taky fláká, asi si plní manželskou středu ale neflákám , ale tak nějak funguji na PC v práci, doma už na to nemám moc náladu, ikdyž včera jsem na něm doma dělal, ale jen ve spojení s mobilem (přehrával jsem new firmware, formátoval paměťovou kartu, páč mi zlobil, klekal). Jinak co se týká , tak jsem si taky naivně myslel že něco bude , ale prý je potřeba řešit důležitější věci
Říjen 23, 200816 r ... no nebýt tady Amiga, tak bych si aji myslel že Slovač odřízli od světa komunikací a internetu, páč ani eL Prezidento, ani Robko už tu dlouho nebyli
Říjen 23, 200816 r Oni si myslí že když maj funkci a jsou teď skoro placení v eurech tak že na nás můžou
Říjen 23, 200816 r malta nic dulezitejsi neexistuje !!!! ak treba vysvetlime to u vas doma a potom mozme prist k nam
Říjen 23, 200816 r moje foto mam v profile, sice starsie ale kutil som furt u pala straku som denne tankovaval viac ako rok aj teras sa obcas zastavim inak tankujem v tepliciach ale na slovnaftke. poznas ho aj ty ?
Říjen 23, 200816 r Jasne že ho poznam, ale teraz sa tam zastavujem lem malo, lebo rano chodím z B.B. do ZA a ponahlam sa a večer tankujem tiež na Slovnaftke a to ma už Palo zatvorené. pamataš sa, mam na tom mojom LPG pošahané prepnutie pri teplote,....prepina mi to mi to hned...a teraz ked je chladnejšie zdochne...tak to regulujem ručným prepnutím...Palo mi to nemá čas teraz nastavit.... No dobre...Možbo dáme niekedy kávu...Človeče a kde tam Ty chodíš?...Myslím tým smerom???....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.