Říjen 26, 200816 r tak jsem se dneska pokoušel vzkřísit našu Feldu a nic . Vyměnil jsem palivový filtr, (mimochodem pěkný porod, přístup jak dopr..le a ještě byl stále originální, ještě ho nikdo neměnil), ale zadařilo se, pak jsem prohlédl svíce, očistil ocelovým kartáčem, prohlédl, víko a palec rozdělovače (ty jsou ale chvílu nové). Zkoušel oddělat přívodní hadici k vstřikovací hlavě, ihned začala rosit jak jsem ji povolil, takže šťáva tam šla. Točím točím a nic. Mrknu na svíce, mokré od benzínu ale prostě ani jiskra. Ještě jsem oddělal Hallův snímač otáček, očistil a taky nic. Ještě jsem předělal kabely ke svíčkám z otcového Fanouše, ale nic, prostě nic . Tak už mi zbyl jen vzít do ruky mobil a volat doktora. Nakonec jsme Feldu odtáhli otcovým Fanoušem do 18km vzdálených Boskovic, k mému LPG servisákovi, tak doufám že ji dostane zase do formy. Přece jenom je to vyučený autoelektrikář, tak má mojí plnou důvěru . Zítra mu mám odpoledne volat, tak snad budem moudřejší . Jinak jsem říkal tatovi, že je to smutné, ale že už mě svým Fanoušem táhne počtvrté na laně. 2x to bylo s Formanem, 1x Felda combi a teď naše krátká Felda. Jenom naše Andělka fábulka tomu byla ušetřena, ale ťukťuk ... ať to nezakřiknu
Říjen 26, 200816 r Držím palce malto. Já jedu zítra na 2 dny do Prahy na tu debilní přehlídku . Vůbec se mi nechce
Říjen 27, 200816 r ... tak zatím žádné zprávy od doktora ... prý možná zítra, dnes prý byl den na p.ču, dveře se tam u něj netrhly a vůbec prý nesáhl na nic co měl naplánováno, asi si prý všichni brali dovču aby se rozhodli řešit problémy na autech ... pak nechápu proč já jsem byl v práci ?
Říjen 27, 200816 r a zitra take nic pač mate statni svatek a to nelze za nijakou cenu pracovat tak nech sa ti to malta podari
Říjen 28, 200816 r chlapci svatek nesvatek vtip si možte precitat : Manželka: "Včera to bolo s manželom krásne: hodina predohra, a potom sme sa dalsiu hodinu este milovali." Manžel: "Večer to stálo s manželkou za hovno. Najprv sa mi nemohol hodinu postaviť, potom som sa nemohol hodinu urobiť."
Říjen 28, 200816 r monty akurat som ta videl na spravach na nove pochodovat po prahe , moc ti to slusalo
Říjen 28, 200816 r Jsem debil. Měl jsem pozvánku na VIP tribunu a já ji odmítl, protože se mi nechtělo jezdit o svátku do Prahy. A druhý den jsem byl nominovaný jako pořadatelská služba a stál jsem od rána na dešti jak kokot
Říjen 29, 200816 r chlapci svatek nesvatek vtip si možte precitat :Manželka: "Včera to bolo s manželom krásne: hodina predohra, a potom sme sa dalsiu hodinu este milovali." Manžel: "Večer to stálo s manželkou za hovno. Najprv sa mi nemohol hodinu postaviť, potom som sa nemohol hodinu urobiť." dovod sa vzdy najde
Říjen 29, 200816 r a zitra take nic pač mate statni svatek a to nelze za nijakou cenu pracovat tak nech sa ti to malta podari tak mi volal pan "doktor" a diagnóza je stanovena ... vádná indukčka . Teď už řeším jen nákup jiné páč, new origo 2000,- , new replika 1200,- , vrakál 600,- . Tak jsem volal ještě kamošovi, co má kamoše od kterého jsem bral nedávno tu celou pojistkovou skříň a on že by tam měl dvě, že jen musí vyzkoušet zda jsou good a že za 400-500,-
Říjen 29, 200816 r monty no neni si ty kokot ??? namiesto VIP si bol zmoknuty poriadatel. nabuduce budes mudrejsi malta sa zda ze ty si dobry kseftar hlavne ze to pojede a za malo penez. inak si spominam na fiate casto odchadzala visokonapetova cievka ale tam bola na 2+2 valce takze ono aj ked to nastartovalo tak isli len 2 valce a nova stala 1200. robko este 1 pre teba nech vies co ta caka : Ptá se otec syna: "Jirko, ty prej teď chodíš s Blaženou?" "No chodím, máš něco proti tomu?" "Ne, jen jsem ti chtěl říct, že když jsem byl v tvým věku, tak jsem s ní chodil taky!"
Říjen 29, 200816 r mozna i veci pro polovic uz neni treba novy ale staci z vrakalu !!! ale radsi se ji na to neptej
Říjen 29, 200816 r nemlich stejný, jak přes kopírák ... proto se vůbec neoplatí hledat jinde, páč to může být ještě horší
Říjen 29, 200816 r no a teraz staci kolko krat len pohlad alebo poriadne zahresit a ona povie : coze uz zase ty musis byt uchyl a je vymalovano
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.