Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

korunni princ a korunovanej vuuul ! to jsou jako bratranci ??? :help::p

Nn, do rodiny nejsme :p:p

tak jsem se dneska pokoušel vzkřísit našu Feldu a nic :( . Vyměnil jsem palivový filtr, (mimochodem pěkný porod, přístup jak dopr..le a ještě byl stále originální, ještě ho nikdo neměnil), ale zadařilo se, pak jsem prohlédl svíce, očistil ocelovým kartáčem, prohlédl, víko a palec rozdělovače (ty jsou ale chvílu nové). Zkoušel oddělat přívodní hadici k vstřikovací hlavě, ihned začala rosit jak jsem ji povolil, takže šťáva tam šla. Točím točím a nic. Mrknu na svíce, mokré od benzínu ale prostě ani jiskra. Ještě jsem oddělal Hallův snímač otáček, očistil a taky nic. Ještě jsem předělal kabely ke svíčkám z otcového Fanouše, ale nic, prostě nic :aggressive: . Tak už mi zbyl jen vzít do ruky mobil a volat doktora. Nakonec jsme Feldu odtáhli otcovým Fanoušem do 18km vzdálených Boskovic, k mému LPG servisákovi, tak doufám že ji dostane zase do formy. Přece jenom je to vyučený autoelektrikář, tak má mojí plnou důvěru :palec2: . Zítra mu mám odpoledne volat, tak snad budem moudřejší :help: .

Jinak jsem říkal tatovi, že je to smutné, ale že už mě svým Fanoušem táhne počtvrté na laně. 2x to bylo s Formanem, 1x Felda combi a teď naše krátká Felda. Jenom naše Andělka fábulka kol5 tomu byla ušetřena, ale ťukťuk ... ať to nezakřiknu ;)

Držím palce malto. Já jedu zítra na 2 dny do Prahy na tu debilní přehlídku :feve: . Vůbec se mi nechce :aggressive:

Něco na nedělní večer :

post-14820-1225046256_thumb.jpg

post-14820-1225046270_thumb.jpg

• Autor

ja poznam liek na to zaklinadlo !

lol

Tak prozraď :p:p

• Autor

je to rovnake, ako na PC, fuknes tam re...

REumodo Bimbaso !

:p

A nic, :help::help::help::p:p:p:p:p

... tak zatím žádné zprávy od doktora :feve: ... prý možná zítra, dnes prý byl den na p.ču, dveře se tam u něj netrhly a vůbec prý nesáhl na nic co měl naplánováno, asi si prý všichni brali dovču aby se rozhodli řešit problémy na autech ... pak nechápu proč já jsem byl v práci :help: ?

a zitra take nic pač mate statni svatek a to nelze za nijakou cenu pracovat :p

tak nech sa ti to malta podari :palec2:

chlapci svatek nesvatek vtip si možte precitat :

Manželka:

"Včera to bolo s manželom krásne:

hodina predohra, a potom sme sa dalsiu hodinu este milovali."

Manžel:

"Večer to stálo s manželkou za hovno.

Najprv sa mi nemohol hodinu postaviť, potom som sa nemohol hodinu urobiť." :prc::p

monty akurat som ta videl na spravach na nove pochodovat po prahe , moc ti to slusalo :smich:

Jsem debil. Měl jsem pozvánku na VIP tribunu a já ji odmítl, protože se mi nechtělo jezdit o svátku do Prahy. A druhý den jsem byl nominovaný jako pořadatelská služba a stál jsem od rána na dešti jak kokot :aggressive::aggressive::aggressive:

chlapci svatek nesvatek vtip si možte precitat :

Manželka:

"Včera to bolo s manželom krásne:

hodina predohra, a potom sme sa dalsiu hodinu este milovali."

Manžel:

"Večer to stálo s manželkou za hovno.

Najprv sa mi nemohol hodinu postaviť, potom som sa nemohol hodinu urobiť." :prc::p

:smich::smich::smich: dovod sa vzdy najde lollollol

a zitra take nic pač mate statni svatek a to nelze za nijakou cenu pracovat :p

tak nech sa ti to malta podari :palec2:

tak mi volal pan "doktor" a diagnóza je stanovena :palec2: ... vádná indukčka :feve: . Teď už řeším jen nákup jiné páč, new origo 2000,- :o , new replika 1200,- :huh: , vrakál 600,- :mellow: . Tak jsem volal ještě kamošovi, co má kamoše ;) od kterého jsem bral nedávno tu celou pojistkovou skříň a on že by tam měl dvě, že jen musí vyzkoušet zda jsou good a že za 400-500,- :palec2:

monty no neni si ty kokot ??? :smich: namiesto VIP si bol zmoknuty poriadatel. :p nabuduce budes mudrejsi :palec2:

malta sa zda ze ty si dobry kseftar :palec2: hlavne ze to pojede a za malo penez. inak si spominam na fiate casto odchadzala visokonapetova cievka ale tam bola na 2+2 valce takze ono aj ked to nastartovalo tak isli len 2 valce a nova stala 1200.

robko este 1 pre teba nech vies co ta caka :

Ptá se otec syna: "Jirko, ty prej teď chodíš s Blaženou?"

"No chodím, máš něco proti tomu?"

"Ne, jen jsem ti chtěl říct, že když jsem byl v tvým věku, tak jsem s ní chodil taky!" :p:prc:

dostal jsem instrukce od polovic ... do Feldy stačí i z vrakálu ;)

mozna i veci pro polovic uz neni treba novy ale staci z vrakalu !!!

ale radsi se ji na to neptej :aggressive::help:

no to v žádném případě ;) ... to by byla u nás tichá domácnost lol a kdo ví co ještě ... ;)

mam takovej pocit ze ty zensky jsou vsude stejny :prc:kol5

nemlich stejný, jak přes kopírák ... proto se vůbec neoplatí hledat jinde, páč to může být ještě horší ;)

a hlavne kolik casu a penez sme uz investovali do vychovy tech svojich :palec2:

... však právě ;) a začínej zase od znova, říkej jí co máš rád jak to máš rád.... :prc:lol

no a teraz staci kolko krat len pohlad alebo poriadne zahresit a ona povie : coze uz zase ty musis byt uchyl :p a je vymalovano

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.