Říjen 29, 200816 r a hlavne kolik casu a penez sme uz investovali do vychovy tech svojich to je fakt vychova stoji vela namahy a penez ale potom je obcas aj poriadna zasluzena odmena
Říjen 29, 200816 r robko dlha vychova sa pocita na roky a nie na tyzdne no a prave ta sladka odmena, lepsie jak cokoladova zmrzlina a makova štrudla.
Říjen 29, 200816 r Autor to je fakt vychova stoji vela namahy a penez ale potom je obcas aj poriadna zasluzena odmena zasluzena odmena ?? to myslis, ked zena odtiahne s detmi na 2 dni k mamicke....
Říjen 29, 200816 r Autor hadam si nemyslis, ze pijem alkoholicke napoje, ked manzelka nie je foma !!! aj minule : prisiel svagor s flaskou Metaxa, ze budeme pozerat fodbal. hovorim mu, ze nepijem ! vraj aby som mu povedal nejake dovody !! nuz, mam 3 dobre dovody: za prve, slubil som najdrahsej, ze uz sa poharika nedotknem. za druhe, slubil som svojmu lekarovi ze prestanem. za tretie, uz mam v sebe flasku borovicky. hehehehehehe.... Upraveno Říjen 29, 200816 r od colins
Říjen 29, 200816 r nie je foma znamená nie je doma? Vypadá to že manželka někam odjela a ty jsi sám doma s lahví borovičky
Říjen 30, 200816 r s toho co tu citam mam pocit, ze el prezidentova naozaj nie je doma (foma - mozno nejake trnavske narecie ) a el prezidento si konecke kraluje na svojom piesocku
Říjen 30, 200816 r Autor s toho co tu citam mam pocit, ze el prezidentova naozaj nie je doma (foma - mozno nejake trnavske narecie )a el prezidento si konecke kraluje na svojom piesocku isla len so psom na hodinku a co vy hned so mna robite ? vy fomari, hehehe... Upraveno Říjen 30, 200816 r od colins
Říjen 30, 200816 r Autor ber si k srdcu nase rady, lebo inak si budes brat k srdcu kardio stimulator.....
Říjen 30, 200816 r dobra rada nad zlato ale pametaj ze ty si mozes dat kardio stimulator len vtedy ked pojde na LPG alebo na SVP
Říjen 30, 200816 r jeden vtipek namiesto kardiostimulatora : Chlapík je vyvalený vo vani, plnej peny a relaxuje po predchádzajúcom namáhavom dni. V tom začne niekto veľmi intenzívne vyzváňať pri dverách. Chlapík sa strhne, vyskočí z vane, schmatne župan a dlhými krokmi si to valí z poschodia na prízemie a cestou si zapína župan. Vykukne cez okno a vidí poštára. Otvorí dvere a v tom poštárovi vypadne z rúk brašna s listami, padne do kolien a v záchvate smiechu sa začne zvíjať na zemi. Chlapík na neho zarazene pozerá a pýta sa ho: „Čo Vám je kurva také smiešne...?“ Poštár sa dosmeje, postaví sa, opráši a vraví: „Teda toto, videl som už hocičo na tomto svete, ale župan zapnutý vajcom ešte nie....“.
Říjen 30, 200816 r Tak jsem nakupoval na vánoce . Dostane to syn , ale snad mi to půjčí : Octa je RC model Upraveno Říjen 30, 200816 r od montas
Říjen 30, 200816 r no pekne, taketo nieco by som aj ja uzivil, este som sice nikdy nemal ziadny model, ale mozno by ma to bavilo, az budem uz stary a vetchy tak sa na to dam, co uz potom s volnym casom, toto asi tazko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.