Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak bud rad ze si zasity v olomoci a nemusis jej v prahe robit sekretarku !!! :prc:

jeden pre montyho ::

Profesionálna armáda. Školenie mužstva o strážnej službe. Vyučujúci sa pýta:

- Desiatnik Líška! Stojíte na stráži a zrazu zbadáte, že sa k vám niekto plazí. Čo urobíte?

- Zanesiem nášho veliteľa roty domov :palec2:

• Autor

chlapi, mne uz s toho LPG asi hrmoce.

snivalo sa mi, ze som mal dostat sluzobak, ale namiesto Fabie, to mala byt Okta.

ale Oktu nechcel manager schvalit, lebo prenajom je drahsi, ako u F.

tak mi nakoniec dali Oktu na LPG, hihihi

No eště aby to byla 1,8t a pak by to byl aj můj sen:)))

strasne sny !!

mne sa vecsinou snivaju prijemne veci ako napr. :prc:

Colins tobě už fakt hrabe. :smich::smich::smich:

Ještě kdyby se ti zdálo, že ti chtěli koupti Ferrari na lPG, tak to už by bylo na chocholouška :p:p:p

poprosim uctu k šedinam !!!

niekto ma parkinsona , niekto alzhaimra, a niekomu len hrabe :p

A tobě se zdá o :prc::prc::prc: . Ty už jsi úplně ztracený případ :smich::smich::smich:

tak pane radsi o :prc: nez o praci nebo o autech !!!

Tak já lehnu a spím :smich::smich: . Ještě abych se po náročné celodenní práci unavoval s nějakýma snama. :p

tak to ked nemas sny tak to ani nevies co je sex :prc: !!! :p ak si teda zenaty!! :help:

on je zenaty, ale snivat mu o :prc: mozno netreba, mozno ma vsetko na co si len spomenie a potom uz nema o com snivat

alebo to ma doma taktiez na rozkaz: SPI A NESNIVAJ lollollol

Přece si nebudu tahat práci domů, žádné rozkazy doma nestrpím :smich::smich::smich::smich:

kamarati a teraz k autu mam taky maly problemos !

kolecko na zapinanie a vypinanie kurenia to je to lave ma asi vylietane zuby a pocut ako nezabera ale preklzava to znamena ze musim nan zatlacit aby zabralo a pretocilo vnutorny mechanizmus.

co treba podla vas vymenit a ako to najlahsie rozobrat. :help:

ono sa s tym da tocit ale neni to tak ako ma byt ako ked tocis naprazdno.

Nejak mi to tu zblblo...ľavé koliečko?? To je nastavovanie teploty, však..No to som ešte nemal rozobraté. KOliečko by sa malo dat vytiahnut, alebo celý ten sersam by mal íst odšrobovat. Ani neviem ako to ovladanie funguje, či je tam lanko alebo,,,?? :feve:

Synček sa pýta otecka:

- Ocko, prečo si si zobral mamičku?

Otecko sa obráti na mamičku a povie:

- No vidíš, aj ten malý sa tomu čuduje.

• Autor
kamarati a teraz k autu mam taky maly problemos !

kolecko na zapinanie a vypinanie kurenia to je to lave ma asi vylietane zuby a pocut ako nezabera ale preklzava to znamena ze musim nan zatlacit aby zabralo a pretocilo vnutorny mechanizmus.

co treba podla vas vymenit a ako to najlahsie rozobrat. :help:

ono sa s tym da tocit ale neni to tak ako ma byt ako ked tocis naprazdno.

preco si nestiahnes dielensku prirucku a po veceroch si necitas pred spanim ?? :(

ja mam fabiu na cd uz tri roky ale dokedy tam najdem to co hladam tak som si isty ze skor dostanem odpoved aj s upozornenim na co si dat pri montazi pozor od majstrov zivotom a autami preverenymi tu na tomto fore a hlavne v sekcii LPG :palec2:

vdaka za rady, je to lave kolecko a nemam klimu. teraz to funguje asi ako ked ti na bicykli chybaju nejake zuby na ozubenom kolecku. :help: kurvafix. :aggressive:

Tak to přesně vím co tomu je. když poprosíš tal ti to řeknu a poradím. :palec2:

ja viem je to dojebane ale napriek tomu PROSIM povedz mi to ty !!! :help:

Máš to rozbitý :smich::smich::smich:

Tak to pozri a potom napiš čo to bolo...

Možno si s tým koliečkom krútil....čo ak to bude tým.... :feve:

hej krutil sak ide zima a treba v aute zakurit :p hadam nebudem karuvat v kabate !! lol

neni to akutny stav takze to asi tak lahko nezistim ale ked ano tak dam vediet.

V pondělí jedu ze služebákem do ofiku servisu tak se ti zeptám. :palec2: Jo my mladí máme štěstí, že nás hřeje mládí a láska. :smich::smich::smich: . Ti starší točí kolečkem sem a tam a pak se diví, že to mají roz :prc: . :p:p

Upraveno od montas

vies my starsi nedal som si okulare a stel som dat hlasnejsie radio a koleco sa tocilo a radio furt ticho asi som ho pretocil o 360stupnov. a radio furt ticho lol kurvafix :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.