Listopad 13, 200816 r hosi, pobavte sa ze preco zvieratka nemaju radi halloween http://halbot.haluze.sk/?id=4574 Upraveno Listopad 13, 200816 r od robko
Listopad 13, 200816 r robko super malta by som vedel kto chcel ublizit zene a v robote stahuje pečko ale nepoviem ved si tie kolesa urob na jeden srob jak maju formule colins za rok asi 85-90 tkm tam som pisal za viac ako rok vydrzali 120tkm.
Listopad 13, 200816 r Autor robko super malta by som vedel kto chcel ublizit zene a v robote stahuje pečko ale nepoviem ved si tie kolesa urob na jeden srob jak maju formule colins za rok asi 85-90 tkm tam som pisal za viac ako rok vydrzali 120tkm. uz sa necudujem, ze stale chodis za relaxom na rybicky. zvlast na tych nasich cestach, kde kazdy superí s kazdym, nikto nikoho nepusti, neda, alebo sa nevzda prednosti... mne staci mojich citlivych 5 kkm so sluzobakom/mesiac plus nejake drobne s personal LPG' car a uz ochabujem na poli erotickom, sportovom a dokonca aj sekularnom. ale tu si vsetko poctivo zapicujem, pardon zaisujem, montik nespim....ziadne strachy. mam ta skoro do polovice notesa. jaj Upraveno Listopad 13, 200816 r od colins
Listopad 14, 200816 r máš pravdu google ví všechno, ale já z toho stejně nejsem o moc moudřejší buď je to slovíčko uváděno ve vztahu k náboženství nebo magnetickému poli Země ... takže eL Prezidento raď
Listopad 14, 200816 r Autor prepacte mi co znamena " na poli sekularnom"? to bol len test vasej pozornosti ako citate moje prispevky. ci len po prvu ikonku s alebo az dokonca.
Listopad 14, 200816 r tiez vzdy (skoro/ jazdim priputany okrem mesta a co sa tika akcie prisamvačku dnes som nevidel jedinu hliadku co kontrolovala alebo zastavovala a to som presiel pol slovenska tak jak kazdy den. colins mas pravdu to je sila co sa deje na nasich cestach a clovek je nuteny sa cim dalej tym viac obavat o svoj zivot. akurat vcera dve auta predo mnou buracka na jerychove pri pumpe. chudatko cech na dodavke pezot odbocoval cez lavy pruh na pumpu dve auta za nim nakladne spomalili predomnou jebli mladenci s prievidze na opli na zakaze obiehania cez plnu ciaru zacali obiehat a viete isto ako to skoncilo. nastastie len vazna plecharina a rozhadzovanie rucickamy. kurva a takyto mladici nas tu ohrozuju
Listopad 14, 200816 r mam novu mapu a neviem ci je dobra ???to mi dal jeden prazak ale neviem ci mu mam verit
Listopad 15, 200816 r Taková malá noční můra Sedí manžel na chodbě před operačním sálem. Po strašně dlouhé době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavený a smutný chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým, soucitným hlasem říká: "Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do hlubokého komatu... " Manžel vytřeští voči a ptá se: "Co já teď budu dělat??" Doktor vážným hlasem odpoví:"No,budete se muset o ni denně starat. Každé dvě hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat jí plíny, když se pomočí a umývat jí, když se pokálí... Budete na ni muset celé hodiny vlídně mluvit, laskat ji ve vlasech, protože je možné, že všechno vnímá. Ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let..." Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal. Doktor se k němu nakloní, plácne ho po zádech a rozšafně povídá:"Nebojte se, dělám si prdel...samozřejmě zemřela" Upraveno Listopad 15, 200816 r od montas
Listopad 15, 200816 r Chlapi dnes sa mi stala bohovina..... Šiel som z východu, z Trebišova a pri Detve sa začali ozývat také pecky z motora. Tak som najprv zastal, ale zdalo sa vsetko oki, tak so znovu nastartoval a šiel. Zrazu pecka, zastal som pri krajnici otvorím kapotu na motore. Zdanlivo bolo vseko v poriadku a zrazu mi priatelka vraví, že vraj tento plast je odkial? Pozerám a vzduchový filter,teda ta plastova nadoba - dekel rozdrbaný na mraky.....diera tak 10x 15 cm a odvalený aj na tých prichytkách. Musel som to prepnut na benzin a jak tak som došiel.....Volal som tomu p. Strakovi, čo tu Amigo spomina a mi povedal že bud sviečky, alebo chudobná zmes.... Hm, dobrá sranda...
Listopad 15, 200816 r no strielanie do sania to su veci kua. mne sa to este nastastie nestalo klop-klop ale kolega z detvy ten ma tiez fabku 1,4 podtlak a ten menil krabicu na sanie asi 3 krat zhana ju niekde v mikulasi tam ze je najlacnejsia ked bude treba zozeniem kontakt. drozdi ja mam od montovania plynu na sani otvor ktory je uzavrety kovovou zaklopkou a ma strunku takze pripadny pretlak vyleti tymto otvorom. niekedy nafotim.
Listopad 15, 200816 r To si si tam dorobil???.....Ty kokso, myslíš že ta krabica sa da bežne kupit?? Tiež potrebujem to auto na podnikanie, takto nemožem chodit....Rozmýšlam ako to idem čo najrýchlejšie riešit.... :feve:
Listopad 15, 200816 r ak myslis krabicu kde je ulozeny vzduchovy filter tak urcite hej ale cislo a kde je najlacnejsia ai az zajtra. vies si predstavit co robia Detvanci v sobotu vecer urcite neberu telefon. nie to tam namontovala firma ktora montuje plyn
Listopad 15, 200816 r Jasne ze stačí zajtra...aj tak to nekupim skor ako v utorok. Do vtedy to musím dako riešit.....Vďaka Amigo
Listopad 15, 200816 r ok dohodle ak rto budem mat tak sa ozvem. zatial daj na hadicu co co ti zostala ponozku trosku obmedz prisun vzduchu aby to nezdochinalo a jazdi sa dalej ponozku daj nehorlavu
Listopad 15, 200816 r myslim ze 8 ventil a 16 ventil to maju trochu inac porobene. ale skus suchnut inzerat aj sem do kupim alebo napis priamo ss. pre sebo. alebo daj do guuugla obal vvzduchoveho filtra fabia a uvidis o co ide. ale to cislo skusim zajtra. cest praci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.